DuranHedt.com

Nu toate vitaminele sunt bune

Nu toate vitaminele sunt bune

Potrivit studiului, care a fost recent publicat in revista Nature, nu toate vitamine Ele sunt utile pentru organism. După cum sa dovedit, vitamina E pot afecta negativ scheletul.

Șoarecii care au primit doze excesive de vitamina cu alimente, a arătat o scădere semnificativă os la masa critică extrem de mici, ceea ce ar putea duce la fracturi multiple. Astăzi știm că oasele mai ales are nevoie de un aport regulat vitamina D, în timp ce relația de vitamina E si sanatatea oaselor la această zi nu au fost pe deplin înțeles.

Densitatea și dimensiunea oaselor din organism poate varia de-a lungul vieții. Aceste numere depind de echilibrul dintre osteoblaste - celule care creează noi os specializate, și osteoclastelor - celule, blocarea acestui proces. Prin ipoteza cercetatorii, vitamina E activeaza procesul de formare a celulelor este doar ultimul tip, având ca rezultat pierderea de masă osoasă depășește producția sa. Acest studiu a respinge complet rezultatele experienței, livrate în 2010. Studiul a fost sugerat ipoteza că aportul continuu de vitamina E este util pentru persoanele cu vârsta de peste 50 de ani pentru a menține structura osoasă într-o stare optimă.Potrivit experților, vorbesc despre pierderea țesutului osos poate fi în cazul în care vitamina E vine sub forma de suplimente. Obține exces de vitamina în natură, împreună cu persoana de alimente este foarte dificil, și, prin urmare, excesul poate fi observat doar atunci când primesc medicamente suplimentare si suplimente alimentare. Medicii sunt, de asemenea, a reamintit că un exces de aproape orice vitamina provoacă daune organismului. Apropo, până în prezent, un număr de oameni de știință cred că vitamina E sintetica nu este proprietăți utile, cum ar fi pentru a preveni degenerarea țesutului nervos, de exemplu, acest lucru poate duce la cancerul de prostată- În plus, substanța își pierde proprietățile.

Printre sursele naturale de vitamina E pot fi identificate mai ales alune, migdale și alte nuci, broccoli, spanac și alte legume verzi, uleiuri și așa mai departe.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lapte normalizeaza nivelurile de vitamina dLapte normalizeaza nivelurile de vitamina d
Kiwi imbunatateste starea de spirit si protejeaza impotriva bolilor de inimaKiwi imbunatateste starea de spirit si protejeaza impotriva bolilor de inima
Osteoporoza osoaseOsteoporoza osoase
Admiterea de calciu creste riscul de boli de inimaAdmiterea de calciu creste riscul de boli de inima
Colină pentru tineretColină pentru tineret
Lipsa de calciuLipsa de calciu
Vitamina B7 (biotin)Vitamina B7 (biotin)
Cel mai bun produs de iarnăCel mai bun produs de iarnă
Compatibilitatea de vitamine: vitamine mânca dreaptaCompatibilitatea de vitamine: vitamine mânca dreapta
Vitamina C (acidul ascorbic)Vitamina C (acidul ascorbic)
» » » Nu toate vitaminele sunt bune

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu