DuranHedt.com

Admiterea de calciu creste riscul de boli de inima

Admiterea de calciu creste riscul de boli de inima

oamenii de știință Oakland University (Noua Zeelandă), în cursul investigațiilor, sa constatat că suplimentarea cu calciu creste riscul de boli de inima, mai ales în starea de sănătate a femeilor în vârstă.

Autorii sugereaza ca medicii vor trebui să-și reconsidere metodele de tratament osteoporoza. Foarte des, pentru sanatatea oaselor femeilor dupa menopauza prescris adoptarea kaltsesoderzhaschih și preparate de calciu. În cele mai multe cazuri, de calciu combinat cu vitamina D, dar de declarațiile cercetătorilor în medicină este încă nici o idee clară modul în care aceste medicamente acționează asupra inimii.

Cu toate acestea, în timpul studiului Că «Inițiativa» Sănătate dama, care a implicat 36.000 de femei, de orice efect de calciu și vitamina D asupra sistemului cardiovascular au fost găsite. Oamenii de știință spun că verificarea efectelor secundare împiedicat adoptarea de medicamente mai multe femei kaltsesoderzhaschih înainte, și anume pentru a desfășura activități de cercetare.

Oamenii de știință au analizat datele de cercetare din Oakland Că «Inițiativa» Sănătate dama pentru rezultate mai precise. Deci, analiza datelor au fost supuse la 16,718 femeile care nu iau droguri kaltsesoderzhaschie la momentul inițial și luând începe calciu și vitamina D deja în cadrul testării. Conform rezultatelor testului, indicatorul de risc de boli cardiovasculare, atacuri de cord in special, aceste femei a fost mai mare.Acesta a fost, de asemenea, supus unor analize de date suplimentare 13 studii la care au participat un total de 29.000 de persoane. Și încă o dată, cercetatorii teorie a fost confirmată.

Oamenii de știință sugerează că efectele adverse asupra inimii are o schimbare bruscă a nivelului de calciu în sânge. Conținutul ridicat de calciu de sânge cauzează rigidizarea pereților arterelor și predispune la dezvoltarea bolilor cardiovasculare. Potrivit autorilor acestei teorii, rezultatele cercetării și analizei ar trebui să încurajeze medicii să revizuiască principiile scopului calciu și vitamina D.

În ciuda acestor fapte, nu toți experții sunt de acord cu oamenii de stiinta de la Universitatea din Auckland, crede nu este suficient pentru a confirma teoria cercetării.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fructele afecteaza negativ sanatatea dentara?Fructele afecteaza negativ sanatatea dentara?
Admiterea tablete solubile creste riscul de accident vascular cerebralAdmiterea tablete solubile creste riscul de accident vascular cerebral
O nouă metodă de determinare a conștiinței la pacienții paralizatO nouă metodă de determinare a conștiinței la pacienții paralizat
Gătit mese la domiciliu este dăunătoare pentru sănătate?Gătit mese la domiciliu este dăunătoare pentru sănătate?
Atacurile de cord de multe ori apar în singleAtacurile de cord de multe ori apar în single
După treizeci de ani, șansele de sarcină nu sunt reduseDupă treizeci de ani, șansele de sarcină nu sunt reduse
Starea predanoreksii amenință grav sănătateaStarea predanoreksii amenință grav sănătatea
Kiwi imbunatateste starea de spirit si protejeaza impotriva bolilor de inimaKiwi imbunatateste starea de spirit si protejeaza impotriva bolilor de inima
Mai putin favorabil pentru conceptieMai putin favorabil pentru conceptie
Produse din soia utile pentru femei in timpul menopauzeiProduse din soia utile pentru femei in timpul menopauzei
» » » Admiterea de calciu creste riscul de boli de inima

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu