DuranHedt.com

Alimente cu vitamina D din dieta femeilor gravide pentru a proteja copiii de alergii

Alimentele cu vitamina D în dieta femeilor gravide pentru a proteja copiii de alergii

Femeile care se așteaptă reaprovizionare în familie, ar trebui să includă în dieta dumneavoastră mai multe alimente bogate vitamina D. Aderarea la această recomandare, femeile insarcinate pot reduce sansa de a dezvolta alergii la copii, spun oamenii de stiinta de la Icahn Scoala de Medicina (USA). Cercetatorii urmarite statutul femeilor gravide în 1248, urmărind cursul sarcinii. Ei au monitorizat apoi starea de sanatate a copiilor nascuti, atâta timp cât a fost în vârstă de șapte ani.

Sa constatat ca acei copii ale caror mame in timpul sarcinii alimentele preferate, cu un conținut ridicat de aceasta vitamina, cu 20% mai puțin probabil să se manifeste fân-febră. Interesant, utilizarea de complexe de vitamine de sex feminin care conțin vitamina D, nu au un efect pozitiv asupra tendinței copiilor la alergii.

Potrivit inițiatorul studiului, rezultatele sugereaza ca alimentatia mamei insarcinate afectează nu numai sănătatea, ci și de modul în care copilul le va simți. Apropo, o cantitate mare de aceasta vitamina se gaseste in oua, ciuperci, pește, cereale. Dacă este posibil, femeile gravide ar trebui să fie mult mai probabil să mănânce somon, păstrăv, precum și din meniul obișnuit includ produse lactate, in special iaurtul.

Dar, în ciuda beneficiilor incontestabile ale acestei substanțe, trebuie remarcat faptul că un exces de vitamina D poate afișa negativ asupra stării organismului. Recent, oamenii de știință din Elveția au raportat că sănătatea oaselor este periculoasă și deficiență și excesul acesteia.

Prin băut cantități mari de oameni mai in varsta aceasta vitamina creste riscul de a dezvolta fracturi din cauza picături accidentale. Faptul că un exces de această substanță în organism este coordonarea mișcărilor. Oamenii de știință au confirmat teoria lor, efectuarea unui studiu special.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alfabetizare pentru copii depinde de puterea mamei sale în timpul sarciniiAlfabetizare pentru copii depinde de puterea mamei sale în timpul sarcinii
Lapte normalizeaza nivelurile de vitamina dLapte normalizeaza nivelurile de vitamina d
După treizeci de ani, șansele de sarcină nu sunt reduseDupă treizeci de ani, șansele de sarcină nu sunt reduse
Nutritie materne Slaba poate cauza diabetului la un copilNutritie materne Slaba poate cauza diabetului la un copil
Mai putin favorabil pentru conceptieMai putin favorabil pentru conceptie
Admiterea de calciu creste riscul de boli de inimaAdmiterea de calciu creste riscul de boli de inima
Pentru a da naștere primului copil ar trebui să fie de 35 de aniPentru a da naștere primului copil ar trebui să fie de 35 de ani
Dish de tomate protejează împotriva cancerului de sânDish de tomate protejează împotriva cancerului de sân
Colină pentru tineretColină pentru tineret
Sexul nu este un substitut pentru exercitareaSexul nu este un substitut pentru exercitarea
» » » Alimente cu vitamina D din dieta femeilor gravide pentru a proteja copiii de alergii

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu