DuranHedt.com

Pentru a da naștere primului copil ar trebui să fie de 35 de ani

Pentru a da naștere primului copil ar trebui să fie de 35 de ani

Discuții dacă să amâne nașterea primului lor copil la o dată ulterioară, a câștigat noi atingeri. În ciuda tendinței în ultimii ani, pentru a da naștere mai târziu, experții de la Spitalul Londra "priză de apă" convins că dezvoltarea carierei și dorința de a asigura stabilitatea vieții - nu este un motiv pentru a avea un copil după 30 de ani. Potrivit medicilor britanici, la femeile care sunt peste 35 de ani, creste dramatic riscul de complicații, atât în ​​timpul sarcină, și nașterea unui copil. Femeile care au peste 40 de ani, riscul de avort spontan este chiar mai mare: probabilitatea este mai mare decât o șansă normală a sarcinii și naștere.

Potrivit medicilor din Marea Britanie indica acum vârsta medie a femeilor care au decis să dea naștere primului lor copil, este 29.3 ani. Cu toate acestea, medicii inca recomanda grăbește-te cu maternitatea. La urma urmei, în vârsta de treizeci și cinci de femeie petrece doar apoi pentru a concepe un copil aproximativ un an, despre 60%, în timp ce la femei în vârstă de 25 de ani această problemă apare doar în 5% din cazuri.

În plus, femeile gravide care au indicat în vârstă de 35 de ani, Aceasta crește șansa de a dezvolta preeclampsie, sarcină ectopică, nasterea unui copil mort. Apropo, reprezentanții sexului puternic după 25 de ani este capacitatea de a concepe nestingherit redusă treptat. Deci, omul de patruzeci de ani, chiar și cu un partener tanar petrece pe conceperea unui copil de aproximativ doi ani. Acest lucru se datorează tendinței totală de obiceiurile proaste, nutriție proastă și de stres regulate.Medicii recomandă ca bărbații de vârstă reproductivă sunt obligate să aibă cât mai multe fructe și legume, care saturează organismul antioxidanți, proteja spermatozoizii de la daune. femei adecvate și sănătoase de alimentație crește, de asemenea, posibilitatea de a avea un copil sanatos.

Prin modul în care, recent, cercetătorii de la Australia Ei au spus despre rezultatele lor de cercetare arată că utilizarea produselor dăunătoare în perioada de gestație amenință dezvoltarea viitoare boli psihice copilul. Ca urmare, monitorizarea pe termen lung a 23.000 de mame și copiii lor, cercetatorii au analizat in detaliu dieta lor, precum și tendința de a depresiei și a altor tulburări psihice. După cum sa dovedit, acele mame care s-au permis să mănânce alimente rele în timpul sarcinii, copiii au fost probleme de comportament mai târziu, diferite agresivitate si iritabilitate. În plus, copiii care sunt în primii ani de viață a trăit pe junk food, iar mai târziu, de asemenea, a suferit unele tulburări psihice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Sansele de a concepe reduce efectul de orbire și greu de lucruSansele de a concepe reduce efectul de orbire și greu de lucru
Nașterea copiilor toate vârstele!Nașterea copiilor toate vârstele!
Pierderea sarcinii (avort spontan) sarciniiPierderea sarcinii (avort spontan) sarcinii
După treizeci de ani, șansele de sarcină nu sunt reduseDupă treizeci de ani, șansele de sarcină nu sunt reduse
Alaptarea protejeaza femeile impotriva dementa la batraneteAlaptarea protejeaza femeile impotriva dementa la batranete
Cursuri de fitness active împiedică fertilitateaCursuri de fitness active împiedică fertilitatea
Nutritie materne Slaba poate cauza diabetului la un copilNutritie materne Slaba poate cauza diabetului la un copil
Sarcina întinerește corpul și nu afectează inteligențaSarcina întinerește corpul și nu afectează inteligența
Mycoplasma hominis în timpul sarciniiMycoplasma hominis în timpul sarcinii
Naștere târzie protejează împotriva bolilor oncologiceNaștere târzie protejează împotriva bolilor oncologice
» » » Pentru a da naștere primului copil ar trebui să fie de 35 de ani

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu