DuranHedt.com

Natura copilului depinde de stresul mamei în timpul sarcinii

Natura copilului depinde de stresul mamei în timpul sarcinii

Dacă în timpul perioadei sarcină mama expectativă este foarte îngrijorat, aceasta poate afecta negativ psihicul copilului viitor. Ca urmare, crescut copilul va fi în viitor este foarte dificil de a percepe toate dificultățile pe care le-a avut de a lupta, spun oamenii de știință germani.

Cercetatorii de la Universitatea din Constanța Am examinat douăzeci și cinci de femei să știu cât de mult stres au suferit în timpul fertila. Femeile inițial întrebat dacă au avut o ceartă cu soțul ei, asociat cu abuzul și să conducă la stres, iar apoi a evaluat nivelul emoțional al participanților la studiu. Aceasta a fost urmată de o genă specifică de studiu la copii ale acestor game de femei, varsta care au variat de la 9 la 19 ani.

gena - receptor glyukokortitoidny - Este responsabil de stresul si este situat in creierul uman. Oamenii de știință în cele din urmă în măsură să stabilească faptul că copiii femeilor care in timpul sarcinii au experimentat foarte puternice din cauza problemelor cu soțul ei, gena a demonstrat o activitate scăzută. În cazul în care o femeie a trecut printr-o situație stresantă după nașterea copilului, atunci copilul nu este afectat. Cercetatorii au remarcat faptul ca copiii care au aceasta gena are o activitate scăzută, mult mai rău sunt capabile să reziste la dificultățile vieții, și sunt mai predispuse la depresiune.

Acei copii ale caror mame au ramas în perioada de gestație copil calm după naștere au fost mai calm și sunt mai sănătoși.

Prin urmare, fiecare mamă ar trebui să fie conștienți de faptul că asupra psihicului de îngrijire a copilului ar trebui să fie luate aproape imediat după concepție. Medicii recomanda un calm și de multe ori vorbesc cu copilul nenăscut, și să se gândească mai mult despre lucrurile pozitive.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alfabetizare pentru copii depinde de puterea mamei sale în timpul sarciniiAlfabetizare pentru copii depinde de puterea mamei sale în timpul sarcinii
Stresul afectează fertilitatea masculinăStresul afectează fertilitatea masculină
Nutritie materne Slaba poate cauza diabetului la un copilNutritie materne Slaba poate cauza diabetului la un copil
Alcoolul afectează inteligența copiluluiAlcoolul afectează inteligența copilului
Stresul nu permite o femeie să rămână gravidăStresul nu permite o femeie să rămână gravidă
Sarcina întinerește corpul și nu afectează inteligențaSarcina întinerește corpul și nu afectează inteligența
Femeile se simt mai bine și mai clare mirosuri percep durereaFemeile se simt mai bine și mai clare mirosuri percep durerea
Stresul afectează în mod negativ aspectulStresul afectează în mod negativ aspectul
Optimiștii câștiga boala mai repedeOptimiștii câștiga boala mai repede
Suicidal determină analize de sângeSuicidal determină analize de sânge
» » » Natura copilului depinde de stresul mamei în timpul sarcinii

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu