DuranHedt.com

Lapte normalizeaza nivelurile de vitamina d

Lapte normalizează nivelul de vitamina D

Copiii care în loc de lapte de vacă folosite pentru a bea alte băuturi, au un nivel relativ scăzut vitamina D în sânge. Pentru o astfel de concluzie interesantă grupul de oameni de știință, desfasoara activitati de cercetare conexe.

Destul de des, copiii care apar periodic anumite simptome alergii la utilizarea laptelui, părinții iau băuturi. Uneori, băuturi non-lactate și preferă acei copii care nu au indicat o alergie sau intoleranță lactoză. În acest caz, părinții încearcă să învețe un copil să nu mănânce alimente lactate și băuturi. Cu toate acestea, pediatri subliniază că este laptele de vaca face posibilă menținerea nivelurilor normale de vitamina D in corpul copilului. La rândul său, aceasta vitamina permite intensificarea procesului de asimilare a calciului, care este indispensabilă în formarea și dezvoltarea oaselor și a dinților.

Cercetatorii au descoperit ca acei copii care consumă băuturi alternative (de exemplu, soia sau orez) au de doua ori riscul lipsei de vitamina D.

Între timp, pediatrii din SUA susțin că pentru o creștere optimă a copilului și dezvoltarea corpului său în ziua în care a trebuit să bea patru cani de lapte proaspăt.Medicii cred că în condițiile actuale de copil au nevoie de doze mai mari de vitamina D, pentru a se evita riscul unor boli grave.

Cu toate acestea, există și alte păreri. De exemplu, oamenii de știință canadieni au susținut că prea multe cantitate zilnică de lapte în regimul alimentar al unui copil în cele din urmă duce la o deteriorare a absorbției fierului de către organism. Ca rezultat, se poate dezvolta anemie. După câteva investigații, oamenii de stiinta au descoperit ca raportul optim de nivelul de fier si vitamina D a fost observată în trupurile acelor copii care beau în mod obișnuit în fiecare zi, timp de două pahare de lapte.

De fapt, multi medici recomanda sa bea din când în când unele lapte și adulți. Mai ales util obține un pahar de această băutură înainte de culcare, deoarece acest lucru ajută la depășirea insomnie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Utilizarea de băuturi energizante promovează dependența de obiceiurile proasteUtilizarea de băuturi energizante promovează dependența de obiceiurile proaste
Alergii alimentare la copiiAlergii alimentare la copii
La un pahar bauturile care contin zahar pot fi periculoaseLa un pahar bauturile care contin zahar pot fi periculoase
Cafeaua reduce riscul de suicidCafeaua reduce riscul de suicid
Consumul moderat de alcool este nesigurConsumul moderat de alcool este nesigur
Lipsa de calciuLipsa de calciu
Cum de a bea lapte?Cum de a bea lapte?
„Noaptea“ lapte actioneaza ca un sedativ„Noaptea“ lapte actioneaza ca un sedativ
Impactul negativ al S-au dovedit băuturi energizante asupra sănătății umaneImpactul negativ al S-au dovedit băuturi energizante asupra sănătății umane
Poti bea mama insarcinate?Poti bea mama insarcinate?
» » » Lapte normalizeaza nivelurile de vitamina d

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu