DuranHedt.com

Vitamina f

vitamina F

vitamina F Reprezintă un complex Acizi grași polinesaturați, de mare importanță într-o varietate de procese biologice. Această familie de acizi grași polinesaturați sunt împărțite în două: omega-3 și Omega-6. Corpul uman este capabil de a traduce o clasă de material într-un alt, dar acidul pentru a sintetiza datele de mai simplu nu poate.

acidul omega-3 conține, de preferință, unele grăsimi vegetale și marine, nuci, semințe, boabe de soia, germeni de grâu, etc. vitamină Are antioxidant, tonic, immunokorrektiruyuschee și efect de restaurare. Acceptarea de omega-3 este prescris pentru boli ale inimii, pentru normalizarea nivelurilor de lipide, functionarea activitatii creierului.

Principalele funcții ale vitaminei F:

  • Îmbunătățirea circulației sângelui
  • efect antiaritmic
  • protecție ateroscleroza
  • efect cardioprotector

K omega-3 acizi sunt următoarele:

acid docosahexaenoic - conținute în alge marine, hering, scoici de mare în somon. Acest acid este cel mai valoros pentru sănătatea umană, și în timpul sarcină femeile sunt sfătuiți să se uite în mod special atent la dieta lor, pentru a primi o cantitate suficientă de acid docosahexaenoic.Acid eicosapentaenoic - Acest acid se găsește în alge brune și diatomee, moluste marine, grăsimi de pește (macrou, sardine, cod, somon). Ana util în timpul depresiune, ca mijloc de stimulare a producției serotoninei.

acid linolenic Este un acid polinesaturat esențial care aparține grupei omega-3. Acesta conținute în uleiurile vegetale, în principal, în Perilla, cânepă, soia, seminte de in.

Familia omega 6-acizi includ următoarele:

acid linoleic acidul este indispensabil pentru organism, care asigură funcționarea normală. Acest material este introdus în corp cu alimente sub formă de lipide complexe incluse în compoziția multor uleiuri vegetale și de origine animală.

acid arahidonic denumite uneori vitamina F în sine, în ciuda faptului că noțiunea de vitamina mai larg. Pentru unele creaturi vii, pisici, de exemplu, substanța este indispensabilă, deoarece corpul uman este capabil să-l sintetiza ei înșiși. Normalizarea reacțiilor ligand-receptor - este rolul principal al acidului arahidonic în organism.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ateroscleroză cerebralăAteroscleroză cerebrală
Pikovit omega 3Pikovit omega 3
Nuci reduce probabilitatea de deces precoceNuci reduce probabilitatea de deces precoce
Managerul StrixManagerul Strix
Uleiul de pește previne dezvoltarea bolii AlzheimerUleiul de pește previne dezvoltarea bolii Alzheimer
Bad și bună: adevărul despre grăsimiBad și bună: adevărul despre grăsimi
Zahăr inhibă procesele mentaleZahăr inhibă procesele mentale
Acizii grași Omega-3 îmbunătățesc memoria și reducerea tensiunii arterialeAcizii grași Omega-3 îmbunătățesc memoria și reducerea tensiunii arteriale
Produse Top -10 dial musculareProduse Top -10 dial musculare
Utile omega-3Utile omega-3

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu