DuranHedt.com

Vitamine pentru ochi cu miopie

Vitamine pentru ochi cu miopie

Importanța de nutrienți, vitamine pentru sanatatea ochilor este cunoscut pentru un timp foarte lung. Cu ajutorul suplimente de vitamine si minerale poate reduce probabilitatea riscului de boli de ochi. Prevenirea tulburărilor acuității vizuale, proceduri restaurative cu miopie - acest lucru va ajuta la un anumit grup de vitamine.

Pentru a restaura vizualizarea, există preparate speciale medicale complexe, care conțin toate vitaminele necesare pentru ochi cu miopie, printre ele, cum ar fi:

  1. Luteina complexe. Această sursă suplimentară de minerale și substanțe nutritive și vitamine îmbunătățește starea funcțională a organelor de vizibilitate în miopie sub sarcini de la viziune amurg. Se recomanda pentru adulti, de multe ori petrecerea timpului la calculator, precum și pentru studenți.
  2. VITRUM Vision - este un medicament care este recomandat de medici pentru persoanele care trebuie să lucreze în zonele întunecate, pentru prevenirea miopiei.

vitamine

În plus față de produsele medicale complexe în vânzare există unele vitamine pentru ochi cu miopie:

  • extract de afine. Exercitând proprietăți antioxidante și sosudoprotektornoe afine substanță activă (fructe și frunze) întăresc pereții vaselor de sânge, îmbunătățind elasticitatea lor reduce fragilitatea capilara si de a spori fluxul de sânge retiniene, a preveni apariția cataractei. Este recomandat pentru persoanele care suferă de miopie și alte boli de ochi.


extract de afine

La alegerea vitamine pentru ochi cu miopie ar trebui să acorde o atenție la prezența de vitamine, ca parte a suplimentelor alimentare de sănătate:

  • Vitamina A, de asemenea, cunoscut sub numele de retinol, un actor major în producerea rodopsinei în corpul uman. Este recomandat pentru persoanele a căror muncă implică expunerea constantă la emițători de lumină (calculator, TV).
  • Vitamina C (acid ascorbic). Aceasta vitamina este considerat un excelent antioxidant și un funcționar autorizat al hemodinamica oculare, normalizând astfel permeabilitatea capilarelor. Recomandat pentru cei cu miopie progresivă și complicată.
  • Vitamina E, tocoferol. Dizolvarea grăsimi, aceasta vitamina este perfect protejează membranele și celulele nervoase ale ochiului. Antioxidant vitamina C este utilizat pentru protecția împotriva leziunilor retiniene fotochimic. Este recomandat pentru persoanele cu deficiențe de vedere.
  • Vitamina B2 - riboflavina - un apărător de încredere a ochiului de efectele nocive ale razelor ultraviolete. El este responsabil pentru percepția culorilor și viziune se adaptează la întuneric.
  • Licopenul - Acest element servește pentru a întârzia procesul de peroxid în obiectiv. O substanță esențială pentru cei care suferă de miopie.
  • Omega-3, de asemenea, cunoscut sub numele de ulei de pește, una dintre principalele surse de aminoacizi acizi grași. Singurul instrument care ar putea îmbunătăți nu numai starea de vedere, dar, de asemenea, un pic pentru a restabili la o miopie de minus trei dioptrii sau mai puțin.

Vitaminy2

Vitaminele A, C, B2, B6, B12 sunt considerate instrumente indispensabile pentru tratamentul și recuperarea bolilor de ochi. Pentru persoanele care suferă de miopie este important să se folosească întreaga gamă de vitamine, în scopul de a stabiliza deteriorarea vederii și, dacă este posibil, pentru a îmbunătăți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
PrezbițiePrezbiție
Vedere încețoșată, vedere încețoșatăVedere încețoșată, vedere încețoșată
Vitrum VisionVitrum Vision
Vitrum Vision Forte: instrucțiuni de utilizareVitrum Vision Forte: instrucțiuni de utilizare
Bune vitamine pentru femeiBune vitamine pentru femei
Strix CopiiStrix Copii
Forte luteina OkuvaytForte luteina Okuvayt
Miopie (miopia)Miopie (miopia)
AstigmatismAstigmatism
MiopieMiopie
» » Vitamine pentru ochi cu miopie

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu