DuranHedt.com

Vitamina E (tocoferol acetat)

Vitamina E (tocoferol acetat)

vitamina E - l zhirorastvormy vitamină, Este un antioksimdantom puternic. Grupul de vitamina E includ tocotrienoli si tocoferoli.

Principala funcție naturală de vitamina E - este împrumut activitatea normală sex glande. Datorită posibila apariție a degenerării sistemului de reproducere a bărbaților și femeilor în timpul concepția dorită a copilului trebuie să aibă grijă de nivelul normal de tocoferol în organism. De asemenea, substanța este bun pentru starea pacienților ochi, pe piele organism prin asigurarea unui proces de respirație tisulară. Datorită sale proprietăți antioxidante, Vitamina E protejează împotriva formării radicalilor liberi, consolidarea membrana eritrocitelor.

In plus, vitamina E are următoarele funcții:

 • Menținerea metabolismului în mușchiul inimii, mușchi scheletic, și a sistemului nervos și a ficatului
 • Scaderea nivelului de glucoza din sange
 • Ea ia parte la sinteza componentului principal al hemoglobinei
 • Îmbunătățește circulația sângelui
 • stimulează imunitatea
 • ajută slăbi
 • Îmbunătățește coagularea sângelui
 • facilitează boala Alzheimer și Parkinson
 • Implicată în formarea fibrelor de colagen
 • Previne dezvoltarea pigmentare senil
 • utile în PMS
 • previne dezvoltarea cataractă
 • promovează asimilarea vitamina A
 • Previne îmbătrânirea prematură

rata de consum depinde de vârsta și sexul: Copiii trebuie să consume aproximativ 3 UI, deoarece de cele mai multe vitamina E primesc lapte pentru copii materi- de vârstă preșcolară și școlară - 6-8 UI sutki- femeile adulte au nevoie de 8 UI în timpul sarcinii - aproximativ 13 de oameni - 10ME. În cerință fizică sau mentală severă de lucru pentru vitamina E este îmbunătățită.

Urmați aportul constant de vitamina recomanda persoanelor cu stres ridicat, pentru femei în timpul sarcinii, alterarea functiei sistemului reproductiv, muscular distrofie, boli de piele, la o vârstă înaintată, în cazul unor probleme cu articulații, ligamente si muschi.aportul inadecvat de vitamine poate apărea ca urmare a anulării uleiurilor vegetale proiskhlezheniya și alte alimente bogate în tocoferol în dieta. Semne de deficiențe de vitamine pot servi ca disfuncții sexuale, slăbiciune, distrugerea celulelor roșii din sânge, circulația deficitară a pielii săraci și a părului, pierderea in greutate severa, degenerare, procese distructive in ficat si diafragma.

Vitamina E se acumulează țesuturile grase ale corpului, astfel încât nu este nevoie de o recepție constantă a acestei substanțe. Dar, cu diagnosticul de deficit există unele dificultăți: lipsa de vitamina E poate fi simțit printr-o perioadă lungă de timp, ceea ce poate duce la deteriorarea sănătății.

Surse de vitamina E:

Printre sursele vegetale bogate in vitamina E, emit legume cu frunze verzi, nuci, uleiuri vegetale, legume, cereale, cereale. Surse de animale: lapte, ficat, carne, gălbenuș de ou.

Atenție Vitamina E ar trebui să fie luate în cazul infarct miocardic, cardioscleroză, la riscul de tromboembolism.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lapte normalizeaza nivelurile de vitamina dLapte normalizeaza nivelurile de vitamina d
Pikovit prebioticPikovit prebiotic
AntioxidantAntioxidant
Vetoron eVetoron e
Manualul de instrucțiuni AerovitManualul de instrucțiuni Aerovit
Vetoron pentru copiiVetoron pentru copii
Vitamina B7 (biotin)Vitamina B7 (biotin)
Copii Vetoron: instrucțiuni de utilizareCopii Vetoron: instrucțiuni de utilizare
Vitamina E protejează organismul de infecții bacterieneVitamina E protejează organismul de infecții bacteriene
Alimente cu vitamina D din dieta femeilor gravide pentru a proteja copiii de alergiiAlimente cu vitamina D din dieta femeilor gravide pentru a proteja copiii de alergii
» » » Vitamina E (tocoferol acetat)

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu