DuranHedt.com

Manualul de instrucțiuni Aerovit

Cuprins:

manualul de instrucțiuni Aerovit

Aerovit Medicamentul aparține unui grup de agenți farmacologici cu multivitamine. Acesta conține în componența sa diferite vitamine, care sunt esențiale pentru activitatea funcțională normală a tuturor organelor și sistemelor organismului. Utilizarea acestui medicament este prezentat în aportul insuficienta de vitamine (vitamina deficiențe), cu diferite procese patologice fizice sau infecțioase, în care vitaminele sunt esențiale pentru stimularea capacității de adaptare și de protecție a organismului.

formă de eliberare și compoziție

Aerovit medicament în forma de dozare a produs tablete filmate. Ingredientele active includ diferite vitamine dintr-o concentrație fiziologică în 1 comprimat, acestea includ:

 • Acid ascorbic (vitamina C) - 100 mg.
 • acetat de alfa-tocoferol (vitamina A) - 20 mg.
 • Nicotinamida (Vitamina PP) - 15 mg.
 • clorhidrat de tiamină (vitamina B1) - 2 mg.
 • Riboflavin mononucleotidă (vitamina B2) - 2 mg.
 • pantotenat de calciu (vitamina B5) - 10 mg.
 • clorhidrat de piridoxină (vitamina B6) - 10 mg.
 • Acidul folic (vitamina B9) - 200 micrograme.
 • Cianocobalamina (Vitamina B12) - 25 micrograme.
 • acetat de retinol (vitamina A) - 6600 UI (UI - Unități Internaționale).
 • Rutozid - 50 mg.

Ambalare pastile transportate într-o sticlă de plastic de 30 de bucăți. Cu o doză medie și modul de administrare 1 comprimat pe zi, o sticla de plastic este suficient pentru aplicare de 1 lună.

proprietăți farmacologice

Efectul terapeutic al tabletelor este asigurată activitatea biologică Aerovit vitaminelor, care sunt incluse în compoziția lor:

 • Retinol (vitamina A) - este un compus cu proprietăți antioxidante, este capabil de a neutraliza radicalii (molecule care conțin un electron nepereche, și au o reactivitate ridicată, membranele celulare astfel daunatoare si structuri). Vitamina A menține integritatea celulelor mucoaselor, crește rezistența și proprietățile protectoare ale organismului la diferite procese infectioase. Retinolul este, de asemenea, o componentă importantă pentru activitatea funcțională normală a celulelor din retina ochiului (în lipsa sa de a dezvolta afectarea vederii la asfințit - „orbire de noapte“).
 • Tiamina (vitamina B1) - este componenta principala a celulelor componente ale sistemelor enzimatice responsabile pentru selectarea și acumularea de energie în timpul digestiei materiei organice. Este de asemenea implicat în neurotransmisie, sinteza moleculelor de proteine ​​și grăsimi în reducerea fibrelor musculare striate.
 • Riboflavina (vitamina B2) - are proprietăți antioxidante puternice, esențiale pentru cursul normal al metabolismului proteinelor, grăsimi, carbohidrați, vitamine6 și PP, acid folic. Participă în furnizarea de vedere cromatică normală, crește și îmbunătățește claritatea adaptării la întuneric, proteja retina de la razele UV. Este de asemenea necesar pentru creșterea și dezvoltarea normală a fătului în timpul sarcinii, hemoglobinei catalizează reacția de sinteză, și anume legătura ionilor de fier.
 • Nicotinamida (Vitamina B3 sau RR) - este o componentă structurală a majorității celulelor enzimelor redox implicate direct în respirația celulară, eliberarea de energie și acumularea în procesul de glucoza divizare. Este necesar ca procesul de eritropoezei normal (maturarea celulelor roșii sanguine în măduva osoasă), afectează funcția secretorie și motorie a stomacului și intestinelor. Vitamina PP extinderea vaselor de sânge periferic și îmbunătățește fluxul de sânge în ele.
 • Acidul pantotenic (vitamina B5) - este fragmentul de bază al coenzimei A, care catalizează numărul mare de diferite reacții redox în celule, este implicată în metabolismul proteinelor, grăsimi și carbohidrați, sinteza unui număr de hormoni și melanina (pigment care conferă culoare a pielii, parului, o parte din celulele retinei ochi). De asemenea, acest lucru îmbunătățește vitamina distrugerea substanțelor toxice din ficat.
 • Piridoxina (vitamina B6) - incluse în mai mult de 100 de sisteme enzimatice diferite ale organismului participă la sinteza serotoninei (neurotransmițător în cortexul, dintre care nivelurile afectează starea emoțională) a hemoglobinei persoanei. Aceasta afectează cantitatea de receptori celulari de suprafață pentru a hormonilor sexuali.
 • Acidul folic (vitamina B3) - este direct implicată în metabolismul bazelor nucleici (sunt baza structurală a materialului genetic al ADN-ului celular și ARN) este esențială pentru procesul normal de hematopoeza în măduva osoasă.
 • Cianocobalamina (Vitamina B12) - este implicat în metabolismul proteinelor, și nucleotide, catalizează sinteza mielinei (teaca fibrelor nervoase, ceea ce este necesar pentru propagarea normală a impulsurilor nervoase), hemoglobina (cu deficit de vitamina dezvolta anemie - anemie).
 • Acid ascorbic (vitamina C) - este un antioxidant puternic care protejează componentele membrana si celule de compusi organici de efectele daunatoare ale radicalilor liberi, chiar și în concentrații mici. Este necesar pentru procesul normal sinteza colagenului (substanță extracelulară de bază a țesutului conjunctiv, osos, vasele de sange peretii) si norepinefrina (hormon medulosuprarenalei).
 • Tocoferol (Vitamina E) - are proprietăți antioxidante, previne peroxidarea lipidelor, o parte a membranelor celulare. Stimulează regenerare (recuperare) a țesuturilor după un prejudiciu, îmbunătățește starea membranelor mucoase, parului si unghiilor (colocvial, el a primit denumirea de „vitamina frumuseții“).

După ce a primit tablete Aerovit, vitaminele sunt absorbite din intestin in sange la viteze diferite. vitamine solubile în apă (vitamina C și toate vitaminele B) in sange mai repede, dar la fel de repede acestea sunt utilizate de celule și țesuturi. vitamine liposolubile (vitamina A și E) au tendința de a se acumula în ficat și țesutul adipos. Vitaminele metabolizați în toate celulele, țesuturi ale corpului, sunt implicate în mod activ în structura multor enzime din metabolismul (metabolism).

indicaţii

Indicația principală pentru tablete Aerovit este lipsa de vitamine (deficiențe de vitamine) sau absenta (avitaminoza) în organism din cauza lipsei de primire sau de utilizare a crescut. Aceste condiții includ:

 • Cașexie - epuizarea pronunțată a corpului, care se dezvoltă sub influența diferitelor cauze patologice.
 • Worm infestarea în intestine - în același timp, există un proces de „fura“ corpului. Pe fondul de infestare cu viermi intestinali de multe ori se dezvoltă în12-deficit de acid folic anemie, deoarece aceste vitamine nu au timp pentru a ajunge în fluxul sanguin din intestin și absorbite de viermi.
 • Orice boli inflamatorii sau somatice ale sistemului digestiv, însoțită de perturbarea procesului de digestie.
 • Postul, cantitate insuficientă de alimente în dieta, care contine vitamine naturale.
 • Menținerea activității funcționale și de apărare al organismului în prezența unor boli cronice, după o intervenție chirurgicală, radioterapia, pe fondul stresului pronunțat - o stare în care utilizarea vitaminelor a crescut.

Lipsa de vitamine în organism pare adecvat pentru fiecare simptome de vitamine. Se recomandă, de asemenea, tablete profilactice Aerovit în cursul anului (iarna-primavara), atunci când cantitatea de vitamine naturale în produsele alimentare este redus.

ContraindicațiiIngrediente active Aerovit tablete sunt analogi structurali de vitamine naturale. De droguri a fost bine tolerat, există unele contraindicații pentru utilizarea sa:

 • Prezența unei reacții alergice la una dintre componentele tabletei.
 • În orice stadiu al sarcinii și alăptării - o contraindicație din cauza cantității mari de vitamina A în prepararea și posibilele sale efecte adverse asupra fătului în creștere.
 • Copiii până la vârsta de 18 - în tablete concentrație Aerovit de vitamine este rata pentru adulți.

Înainte de începerea aplicării medicamentului pentru a verifica absența contraindicațiilor.

dozare

pastile Aerovit luate de gura ca un întreg, după care au fost spălate în jos cu multă apă. doza terapeutică și profilactică este de un comprimat pe zi. Rata de recepție este setată în mod individual, în funcție de gradul de deficienta de vitamine din organism.

efecte secundare

După ce a luat medicamentul interior poate dezvolta o reacție alergică la una sau mai multe dintre componentele sale. Ea se manifestă pe erupții cutanate, mâncărimi ea, în curs de dezvoltare urticarie (o erupție caracteristică, care seamănă cu o înțepătură), angioedem angioneurotic (umflarea pronunțată a pielii și țesutului subcutanat cu localizare predominanta in fata si organele genitale). In cazurile severe de reacții alergice severe pot dezvolta șoc anafilactic - insuficiență multiplă de organ pe fundalul scădere semnificativă a tensiunii arteriale sistemice.

Măsuri de precauție

Înainte de a utiliza comprimate Aerovit trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile de droguri și asigurați-vă că nu există contraindicații. Luând medicamentul la o concentrație de atenție și viteza reacțiilor psihomotorii nu sunt afectate. pastile Farmaciile Aerovit vândute fără prescripție medicală.

supradoză

Aerovit cazuri de supradoze de droguri nu sunt cunoscute. Cu un exces considerabil de doza terapeutică recomandată posibilă dezvoltarea reacțiilor alergice și a diferitelor manifestări ale hipervitaminoza (creșterea vitaminelor în organism). În astfel de cazuri, trebuie să încetați să luați comprimatele și cereți sfatul medicului.

analogi

Analogi structurali Aerovit Preparatele cu multivitamine sunt tablete Bevipleks, Vektrum, Wibowo, Geksavit, Makrovit, Multitabs.

Termeni și condiții de depozitare

Perioada de valabilitate a medicamentului de la data de fabricație - 2 ani. Magazin trebuie să ajungă la copii, la o temperatură a aerului care să nu depășească 25 ° C

preţ Aerovit

Aerovit comprimate filmate, 30 buc. - 64 de ruble.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bune vitamine pentru femeiBune vitamine pentru femei
Manualul de instrucțiuni BififormManualul de instrucțiuni Bifiform
Vitrum prenatale: instrucțiuni de utilizareVitrum prenatale: instrucțiuni de utilizare
Vitamine pentru pastile inima taVitamine pentru pastile inima ta
Comentarii VitasharmComentarii Vitasharm
Manualul de instrucțiuni BifikolManualul de instrucțiuni Bifikol
Manualul de instrucțiuni VetoronManualul de instrucțiuni Vetoron
Lumânări Vaginorm cu instrucțiuni de utilizareLumânări Vaginorm cu instrucțiuni de utilizare
Compatibilitatea de vitamine: vitamine mânca dreaptaCompatibilitatea de vitamine: vitamine mânca dreapta
Velma vitamine pentru barbatiVelma vitamine pentru barbati
» » Manualul de instrucțiuni Aerovit

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu