DuranHedt.com

Ce fructe pot fi consumate in pancreatita?

Ce fructe pot fi consumate cu pancreatită

Pancreatita - o boala inflamatorie a pancreasului care apare din cauza tulburărilor metabolice, în special ca urmare a utilizării regulate de alcool, alimente grase si condimentate, precum și din cauza unui stil de viață sedentar. Mai puțin frecvent, pancreatita este rezultatul unei infecții prins de. Dar, indiferent de cauza de pancreatita, boala este destul de dureros și neplăcut, cel mai bun tratament pentru care un regim alimentar special.

Opțiunea ideală este dieta conceput individual pentru pacient, care să indice în mod clar ce produse și în ce doze pot fi folosite, ceea ce este interzis, ce fructe pot fi consumate cu pancreatită, și decât vă puteți înlocui dulce. 

pancreatită

Este foarte important sa mananci portii mici de pancreatită, care dețin 5 mese pe zi. Nr supraalimentarea, restricția parțială sau totală a produselor alimentare carbohidrati, a redus aportul de grăsimi la 60 de grame pe zi, în timp ce pe deplin interzis să mănânce carne de porc și grăsime de oaie. Este recomandabil să gust calități au fost neutre, care nu provoacă producerea de enzime din pancreas, care provoacă durere severă și complicații ale pancreatitei.

Ce fructe pot fi consumate cu pancreatităFoarte des pacienții sunt interesați - ce fructe pot fi consumate cu pancreatită, și dacă au?Fructe - o sursă valoroasă de vitamine și minerale, astfel încât acestea trebuie să fie neapărat prezente în meniul de pacient, dar poate fi fructul după tratamentul termic, adică, copt sau fiert pentru un cuplu.

Înlocuiți și fructe proaspete și deserturi, și tot felul de dulciuri pot de mere coapte cu scorțișoară. Coaceți poate, de asemenea, pere și banane.

Se acordă permisiunea de a utiliza pacienții cu pancreatită de fructe uscate și compoturi de la ei. Băuturi din fructe, băuturi din fructe, jeleu pot fi gătite și fructe proaspete și sucuri, este de dorit să se aleagă tipurile de non-acid, dar numai după consultarea medicului dumneavoastră.

Dacă medicul dumneavoastră a permis, este posibil să se introducă treptat fructe crude la dieta, dar e mai bine fără piele și, desigur, de asemenea, în doze mici.

Pancreatita - o boala destul de insidios, care complet vindecarea este aproape imposibil, asa ca dieta ar trebui să fie un principiu de viață pentru acei pacienți care știau ce pancreatită.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Dieta pentru diabetDieta pentru diabet
Pancreatită reactivăPancreatită reactivă
Dieta cu pielonefritaDieta cu pielonefrita
Pot să beau lapte cu pancreatită?Pot să beau lapte cu pancreatită?
Ce pot mânca după apendicectomie?Ce pot mânca după apendicectomie?
Ce este pancreatita și cât de periculos este?Ce este pancreatita și cât de periculos este?
Medicamente pentru pancreatitaMedicamente pentru pancreatita
Dieta sau viata? Dacă întrebarea este doar atât de ...Dieta sau viata? Dacă întrebarea este doar atât de ...
Dieta pentru poliartrita reumatoidaDieta pentru poliartrita reumatoida
Dieta pentru un ulcer la stomacDieta pentru un ulcer la stomac
» » Ce fructe pot fi consumate in pancreatita?

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu