DuranHedt.com

Prejudiciul de zahăr pentru organismul uman

Zahăr - moartea albă. Acest lucru a convins mulți susținători de viață sănătos, oameni care sunt dispuși să facă sacrificii considerabile de dragul unei figuri subțire și purificat din vasele de sânge ale colesterolului. Cu toate acestea, este în acest produs conține necesare pentru funcționarea corectă a tuturor organelor interne ale glucozei ale corpului uman. Este periculos pentru viață curată formulă chimică, simplă a unui carbohidrat, asa cum cred unii? Sau poate că, la urma urmei, consumul de alimente care contin zahar pot aduce unele beneficii, altele decât cele de satisfacție morală?

Zahăr rău la corpul uman - Mit sau realitate?

Potrivit multor nutriționiști, glucoza pură merge mână în mână cu hipoglicemie. produs dulce rafinat obținut din sfeclă sau trestie de zahăr, conține următoarele substanțe:

 • proteine;
 • fibre;
 • vitamine;
 • minerale.

Mai mult de 99%, este carbon pur. Odată ajuns în stomac, acesta este transformat rapid într-un oligoelement util îmbibat în sânge. O astfel de situație impune ca organismul să producă cantități excesive de insulină, care, în consecință, duce la o reducere proporțională a nivelului glucozei din sânge până la un nivel periculos, provocând simultan hipoglicemie.

Hipoglicemia este, de obicei, în cele mai multe cazuri este însoțită de simptome neplăcute ale următoarele:

 • scăderea tensiunii arteriale;
 • depresie;
 • amețeli;
 • anemie;
 • sindromul oboselii.

Prea mulți oameni suferă de hipoglicemie, nici măcar nu se poate ghici la prezența bolii. Într-adevăr, situația în care o persoană care utilizează o cantitate suficientă de glucoză și are conținutul său în sânge sub nivelul normal poate părea absurd. Cu toate acestea, utilizarea unei cantități excesive de zahăr duce automat la o scădere procentuală în sânge. Acest lucru înseamnă că persoanele care suferă de hipoglicemie, a manca o bucata de bomboane, stimulează pancreasul la dezvoltarea de insulina, care, la rândul său, duce la o scădere a nivelului de glucoză din sânge și epuizarea depozitelor de glicogen. De aceea, consumul excesiv de alimente dulci este cauza principală a tulburărilor emoționale și mentale.

Nu utilizarea excesivă mai puțin nociv de dulciuri afectează imunitatea. După cum reiese din statisticile medicale, și anume produsele dulci pot inhiba în mod semnificativ funcția unui organism de rezistență la diferite boli.O cantitate în exces de glucoză consumată cu alimente efect dăunător asupra microflorei tractului gastro-intestinal, ca o consecință, reduce semnificativ rata naturală a absorbabilitate de elemente utile pentru funcționarea corectă a tuturor organelor interne.

Și, desigur, o atenție specială merită așa-numitul factor de „dependenta de zahăr“. Au construit de-a lungul anilor un obicei de a mânca dulciuri este foarte dificil de a sparge, datorită faptului că acesta poate fi numit în condiții de siguranță o dependenta de narcotice. Omul care iubește dulciuri, doar fizic nu pot rezista tentației de a consuma alimente cu un conținut ridicat de zahăr.

Pe pericolele care determină organismul zahărului în cantități mari poate vorbi foarte mult și pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, pentru a minimiza efectul negativ al glucozei poate fi destul de simplu. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie doar pentru a ridica o alternativă decentă.

Zahărul poate fi înlocuit fără a afecta sănătatea?

Prejudiciul de zahăr pentru corpul uman, desigur, este destul de mare, dar trebuie să fie în mod necesar prezent in dieta. Dacă doriți să reducă la minimum daunele, vă recomandăm să ia în considerare modalități alternative de a ajunge la corpul de cantități suficiente de glucoză, esențiale pentru funcționarea normală a organismului.

Alternativ, puteți înlocui zahărul în urma indulcitori naturali prietenoase cu mediul:

 • Med. Nectarul cules de albine din plante cu flori este absorbit rapid în organism. Din păcate, această opțiune nu este pentru toată lumea, deoarece acest produs este un alergen natural, prin urmare, persoanele care sunt predispuse la apariția de reacții alergice de alimentație ar trebui să fie cu mare precauție.
 • Stevia. Unicitatea îndulcitorul derivat din sucul de frunze de plante cu același nume constă în faptul că acesta conține glucoză în plus față de un număr mare de aminoacizi utile, carbohidrați, vitamine și săruri minerale.
 • sirop de napi. Soluție suc de Gros „napi“, de asemenea, bogate în substanțe dulci. Introduceți-l în dieta de zi cu zi poate fi, chiar și pentru persoanele care suferă de diabet zaharat.
 • sirop de agave. Pe rolul de plante exotice natural de zahăr sirop de substitut nativ din Mexic sufocant se descurcă perfect. Asta e, oamenii aleg pentru ei înșiși, urmărind cu atenție sănătatea lor ca alternativă Buryakova și zahărul din trestie mai des.
 • sirop de arțar, o alternativă excelentă, care încă nu a luat într-adevăr rădăcini în țările post-sovietice. Cu toate acestea, într-un mod special evaporat si condensat seva de arțar este pe deplin capabil de a deveni un substitut excelent pentru obicei rafinat.

Alegeți o opțiune decentă pentru tine!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De zahar din sange ridicat afecteaza memoriaDe zahar din sange ridicat afecteaza memoria
Fructe uscate: dacă există un rău?Fructe uscate: dacă există un rău?
Analiza de zahăr din sânge, de zahăr din sângeAnaliza de zahăr din sânge, de zahăr din sânge
Pot să mănânc miere pentru pancreatita?Pot să mănânc miere pentru pancreatita?
Utilizarea de băuturi energizante promovează dependența de obiceiurile proasteUtilizarea de băuturi energizante promovează dependența de obiceiurile proaste
Consumul excesiv de zahărConsumul excesiv de zahăr
La un pahar bauturile care contin zahar pot fi periculoaseLa un pahar bauturile care contin zahar pot fi periculoase
Saliva pentru determinarea glucozeiSaliva pentru determinarea glucozei
Nivelurile ridicate de zahăr poate duce la cancerNivelurile ridicate de zahăr poate duce la cancer
Zahăr inhibă procesele mentaleZahăr inhibă procesele mentale
» » Prejudiciul de zahăr pentru organismul uman

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu