DuranHedt.com

Ce produse sunt dintii patati?

Desigur, nimeni în lume nu doresc să se întâmple cu dintii, nimic rău. Prin urmare, ar trebui să fie întotdeauna conștienți de acest pericol, deoarece alimentele obișnuite și băuturile care pot afecta culoarea smalțului dentar.

Cei mai puțin dieta junk food, mai frumos este zâmbet și dinții devin mai puternice și mai sănătos. Deci, principalele produse, a căror utilizare ar trebui să fie redusă la minimum.

confecție

Dulciuri, care nu pot aminti conversația merge pe un astfel de subiect. Acesta poate fi acadele obișnuite care conțin coloranți. Și, în principiu, orice bunătăți solide astfel de plan. Puțini oameni cred, dar caramel obișnuit, un pic de bomboane într-un înveliș, poate provoca daune ireparabile dintilor.

Și există o mulțime de dulciuri. Practic, fiecare adult stie exact de ce el trebuie să meargă des la dentist. Dar este o problemă a cariilor dentare, din cauza iubirii pentru dulciuri. În lumea de astăzi, iar copiii sunt de obicei educati cu privire la aceste probleme. Dar apoi se dovedește că dumneavoastră preferat de caramel poate păta emailul! Este de la acest lucru poate deveni galben.

Și în cazul în care persoana fumeaza, de asemenea, ... va tenta gălbuie apărea de două ori! Ce putem spune, chiar dacă o astfel de o varietate de inghetata, ca gheata de fructe, este capabil de a afecta umbra smalțului, datorită conținutului în ea, un număr mare de coloranți, care tind să rămână în dinți umani care pătrunde în porii smalțului.

ciocolată

Cea mai delicatețe, care nu numai că erodează smalțul dinților, din cauza conținutului ridicat de zahăr, dar, de asemenea, culorile sale. O gumă de mestecat, care este atât de reușit să prindă fantezie tuturor locuitorilor lumii, de asemenea, trebuie să fie alese cu înțelepciune.

Ar trebui să se oprească propriile alegeri pe versiunea care nu conține coloranți artificiali sau zahăr. Deci, se va asigura împotriva complexități nedorite, cu o nuanță email. Nu este de mirare că a început cu mult timp în urmă eliberarea unei astfel de gumă de mestecat. Dar încă mai vândute opțiuni de conținut de zahăr. Și acest produs este mai bine să nu achiziționeze, în principiu.

băuturi

Desigur, nu numai dulciuri afecta pe toți cei care doresc să aibă un zâmbet Hollywood. Există o mulțime de băuturi, care pot pata dintii. Desigur, vine prima în minte este cafeaua. Și astfel, această băutură poate provoca unele daune. In mod normal, dintii cei fumatori care iubesc cafeaua, nu arata foarte sănătos, pentru a spune cel mai puțin.

Dar unii experți cred că un ceai negru obișnuit, poate afecta dintii, mult mai mult! Se pare că această băutură, de asemenea, au tendința de a pata dintii umani. De aceea, după cupa cupa nu ar trebui să bea, dacă doriți un zâmbet alb. Dar ceaiul cel mai surprinzător, că pe bază de plante, și alb, pot fi periculoase pentru culoarea smaltului dentar.

Trebuie să amintesc imediat și vina! Da, această băutură este capabil de dinti incredibil de pete, ceea ce face alb-zăpadă iubitorii de vin zâmbet capabil să sufere. Și dăunătoare pentru nuanțe smalțul dinților nu sunt doar vinul roșu așa cum poate părea la început, dar alb. Din culoarea băuturii absolut nimic nu depinde. O parte importantă a vinului. Este important de știut despre moleculele de vin, albirea dinților.Adorat de mulți Coca-Cola și toate ca ei, băuturile carbogazoase teribil dintii patati, jefuire-le. Desigur, vina pentru aditivii dăunătoare, disponibile într-o băutură. O mai chromogens și, în plus, cu un acid.

Și, în cele din urmă, diferite sucuri de fructe. Aceste băuturi nu este dată numai pata smalțul, dar, de asemenea, să picteze o limbă. Imediat ridică multe întrebări cu privire la beneficiile dubioase ale unui astfel de băutură. În special, se teme de sucuri întunecate, cum ar fi bautura de struguri.

sfeclă

În special, ar trebui să fie alocată o sfeclă de zahăr. Aceasta leguma în planul poate vorbi ore în șir. În sfeclă este pur și simplu cel mai puternic efect de colorat. De ce? Lucru este cromogenic, care, în această legumă, mai mult decât suficient! vinaigrettes preferate mulți oameni pot face cu greu fără o sfeclă de zahăr.

În cazul în care o persoană a decis să încerce un fel de mâncare sau să mănânce o felie de costurile de sfeclă de mai mult pentru a rula la baie și perie dinții după o masă! Trebuie spus că sucul de sfeclă este încă și mai dăunătoare, deoarece nivelul de concentrare a celor mai cromogenii, sunt mult mai mari! Și care este rezultatul? pete pigmentate nedorite de pe dinti. Așa că o curățare este necesară de fiecare dată după consumul de sfeclă de alimente.

sosuri

Sosuri, având o nuanță de culoare închisă. Da, iubit de mulți oameni, soia și sosuri de tomate, pot afecta culoarea smalțului, nu, cum ar fi de dorit. Înainte de a atinge ketchup-ul, de asemenea, merită luat în considerare. Toate acestea sunt foarte, foarte rău pentru cei care doresc să mențină sau să dobândească un zâmbet stelar. Acestea sunt capabile de a umple un impact foarte negativ asupra culorii smaltului dintilor.

fructe de padure

Puțini oameni ar putea crede că Boabele sunt capabili să picteze dinții umani. Dar moleculele pigmentate care sunt conținute în aceste fructe de padure au capacitatea de a descompune smalțul dinților. Acest lucru se referă la cele mai strălucitoare boabe de culoare.

Deci, dacă ai vrut să se bucure de astfel de cadouri naturale, este mai bine să acorde o atenție la alb sau afine struguri delicioase alb. Deci, dintii raman sanatosi si zambetul tau va uimi pe alții propriul grad de alb. Și, dacă ai vrut cu adevărat alte fructe de padure, sunt cel mai bine dupa masa, periati dintii in mod corespunzator.

condimente

Mulți oameni ca faimosul condimentul curry indian. Cu toate acestea, oamenii nu cred că acest condiment delicios, provocând pagube considerabile la starea dinților lor. Și, apoi, a efectelor nocive, și zâmbet! Da, acest condiment poate pata dintii umani.

tentă roșiatică sau condimente minunate galben, dă vasul un gust picant, se poate lăsa urme nedorite pe smalțul dentar. Prin urmare, în cazul în care o anumită persoană nu se poate face fără acest condiment ar trebui sa fie periati cu grija pe dinti dupa condimente mânca. În cel mai rău caz, puteți cel puțin clătiți gura.

nap turcesc

Surprinzător, napi și capacitatea de a colora smalțul dentar, în ciuda faptului că se poate face dintii mai puternici.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
În ce stadiu al sarcinii, vă puteți trata dintii?În ce stadiu al sarcinii, vă puteți trata dintii?
Cariile de dinți primari la copiiCariile de dinți primari la copii
De ce copiii se pisa dintii lor in timpul somnului?De ce copiii se pisa dintii lor in timpul somnului?
Calcaros pata (alb) pe dinteCalcaros pata (alb) pe dinte
Copii - depasirea frica de tratament stomatologicCopii - depasirea frica de tratament stomatologic
La un pahar bauturile care contin zahar pot fi periculoaseLa un pahar bauturile care contin zahar pot fi periculoase
Cum să păstrați dinții frumos și sănătos?Cum să păstrați dinții frumos și sănătos?
Noi proteja dintii mijloacele „naționale“Noi proteja dintii mijloacele „naționale“
Cariile. Cariile de dinți primari la sugariCariile. Cariile de dinți primari la sugari
Întunecare a smalțului dințilorÎntunecare a smalțului dinților
» » Ce produse sunt dintii patati?

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu