DuranHedt.com

Beneficiile de pepene verde pentru sanatate

Beneficiile de pepene verde pentru sanatate

Pepene verde este bogat în oligoelemente minerale și vitamine, dar multe dintre ele pot fi, de asemenea, obținute din alte fructe de pădure și fructe. Cu toate acestea, există o substanță în ea, al căror număr depășește suma de colegi pe un pat. Pentru ei este necesar să mănânce acest produs. Rezultatul va fi un rinichi sănătos și ficat, și de a îmbunătăți aspectul, după stațiune. Cele mai importante componente ale cărnii de pepene verde suculent și efectele lor asupra organismului sunt enumerate in articol. Recomandările sunt, de asemenea, date pentru dieta pepene verde.

Magneziu - un lider în numărul și calitatea îmbunătățirea

Magneziu în pulpa de pepene galben conține într-un număr mai mare decât orice alt produs. Este mulțumită acestui metal, beneficiile pentru sănătate pepene verde este de neprețuit. magneziu Acțiunea poate fi împărțită în 2 factori: vizibile și invizibile. Pentru un efect semnificativ asupra organismului este tras musculare. Ca rezultat, o piele mai fină, se estompeze liniile fine.

procese chimice, din cauza căreia corpul vindecă o lungă perioadă de timp, apar de asemenea, datorită conținutului ridicat de magneziu din boabe. Realizările sale:

 • asigură absorbția altor vitamine, minerale,
 • reduce acumularea de săruri în toate articulațiile, fără excepție,
 • previne apariția și dezvoltarea de pietre la rinichi,
 • Acesta asigură construcția corespunzătoare a ADN-ului și ARN-ului in nucleul celulei,
 • Acesta oferă tonul inimii din cauza de conducere nervoasa bun.

Conținutul de magneziu în pulpa de 100 g de pepene verde este de 60% din doza zilnică necesară de metal. Suficient pentru a mânca cel puțin 150 de grame de fructe de zi cu zi pentru a menține sănătatea organismului.

suc de pepene verde pentru armonie și energie de recuperare

Fructele conține o mare cantitate de suc, este nevoie de 90% din greutatea sa. Suc umple stomacul, și, ca urmare, dispare repede foamea. Sucul de pepene verde conține, de asemenea, o mulțime de mono- și di-zaharide, care sunt necesare creierului. Ele oferă activitatea sa și energiza corpul. Este promovat ca vitaminele B (întregul grup cu excepția B12), printre care sunt de nepretuit in acid folic efectul lor (B9).

În scopul de a pierde in greutate, sunt suficient de 2 ori pe săptămână, să adere la dieta pepene verde pentru o zi:

 • în timpul zilei pentru a mânca cel puțin 1,5 kg de pulpă,
 • de alte produse alimentare este permisă numai pâine de secară, nedospită mai bine,
 • alt lichid este eliminat, ceai și cafea sunt interzise chiar și fără zahăr.

Trebuie remarcat faptul că pierderea în greutate cu ajutorul dietei pepene verde este oferit în mod exclusiv pierderea de lichid. De aceea, în zilele rămase pentru a lua un produs alimentar echilibrat, dar scăzut de calorii. În caz contrar, greutatea in plus din spate foarte repede.

Sucul de pepene verde este un diuretic puternic, lasand corpul, surprinde cu tot excesul de lichid. Omul pierde în greutate rapid și eficient. Trebuie avut în vedere faptul că pacienții cu afecțiuni renale, este necesar să se consulte un medic. Un astfel de efect diuretic puternic poate provoca efecte adverse asupra organismului pacientului.

Alte componente utile de pastă de pepene verdeIngrediente boabe are o gamă largă, dar fiecare substanță în ea este relativ mic. Cu toate acestea, beneficiile de pepene verde pentru sanatate explicat prin prezența lor, chiar și în cantități mici. La urma urmei, pentru a obține un set de alte produse, este necesar să se mănânce o portocală, morcov, pere (100 g).

Buchet de vitamine, care primește pulpa din organism, contribuie la prevenirea următoarelor boli:

 • anemie (datorită conținutului echilibrat de 3 substanțe: fier, magneziu, acid folic)
 • urolitiaza (trecerea de la un pH acid la partea alcalină),
 • ateroscleroza (B9 pepene verde brânză consumate vide- alte produse care conțin această vitamină trebuie să fie tratate termic (conopidă, mazăre)).

Calorii carne pepene verde

Valoarea energetică de fructe de padure este atât de mică încât greutatea adăugată de la mancatul in exces este imposibil. 100g conține 38 kcal. Dacă o zi stick la dieta, puteți pierde 1,5 kg greutate corporală, consumul de pepene verde la fel de mult.

În cazul în care pietrele biliare rinichi sau au o dimensiune de 4 mm, nu este recomandată utilizarea de fructe de pădure. Efectele diuretic și coleretic poate duce la o schimbare, colici, afecțiuni acute.

Pepene verde în timpul sarcinii: Puteți, dar este mai puțin

Pe de sarcina mare, ar trebui să se abțină de la consumul de fructe de pădure în cantități mari. Compoziția sa nu are efecte dăunătoare asupra fătului. Cu toate acestea, gravidă va simți disconfort din excesul de lichid de umplere a vezicii urinare. In plus, pepene verde poate da un efect laxativ pronunțat, ceea ce conduce, de asemenea, disconfort, deoarece uterul mărită apasă intestin.

Cât de mult pepene verde poti manca pe zi?

Recomandările de dieteticieni: 2,5 kg pulpă. Această sumă este mai bine să se împartă în părți egale, să mănânce în timpul zilei. Important: Nu mâncați fructe de padure, imediat după o masă normală, de exemplu, în după-amiaza. Este mai bine să mănânce produsul în afară de produsele alimentare. Intervalul înainte sau după - 1,5-2 ore.

Cei care dețin dieta pepene verde, și nimic, dar carnea nu mănâncă, este mai bine să rămânem la acest calcul: o zi pentru a mânca 1 kg de boabe per 10 kg greutate corporală. De exemplu, în cazul în care o persoană care cântărește 60 kg, este posibil să se utilizeze nu mai mult de 6 kg de pastă în timpul zilei. Dieta ar trebui să fie de scurtă durată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Reprize de somn utile hipertensivă și pepeni verziReprize de somn utile hipertensivă și pepeni verzi
Mucusul în scaun la adulți: cauze si tratamenteMucusul în scaun la adulți: cauze si tratamente
Produse care creste cantitatea de testosteron la barbatiProduse care creste cantitatea de testosteron la barbati
Dieta cu mereDieta cu mere
Ce este constipatia?Ce este constipatia?
Mesele după șase. Ceea ce este cel mai bine să mănânce în seara?Mesele după șase. Ceea ce este cel mai bine să mănânce în seara?
Reguli simple pentru visul de a pierde în greutateReguli simple pentru visul de a pierde în greutate
Deformarea vezicii biliare la un copilDeformarea vezicii biliare la un copil
Fructe și legume violet protejează împotriva radiațiilor solareFructe și legume violet protejează împotriva radiațiilor solare
Dieta pepene verdeDieta pepene verde
» » Beneficiile de pepene verde pentru sanatate

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu