DuranHedt.com

Constipatia in timpul sarcinii. Ce să faci, cum să trateze?

Constipatia la femeile gravide ce să facă

Problema cu care se confruntă constipație două treimi din femeile care sunt în așteptare pentru copil. Principala cauză a problemei este compresia uterului intestinului în creștere, ceea ce duce la navele pelvine congestie venoasă. Nu ultimul rol este jucat schimbări hormonale - organismul reduce producția de substanțe care stimulează contracția intestinului și procesul digestiv este incetinita sub influența progesteronului. Contribuția sa la problema tot mai mare de a face stres, dietă săracă și aportul de lichide insuficient din cauza apariției prevenirii edemului.

Condiții de aprovizionare pentru o digestie normala

Constipatia este considerat a fi lipsa de tranzit intestinal timp de trei zile. Uneori amărăciunea în gură, senzație de arsură în rect, durere pe partea stângă a abdomenului și umflarea poate fi însoțită de constipație la femeile gravide ce să facă în acest caz - prima schimbare dieta.

Dieta zilnica de gravide trebuie să existe celuloză - crește volumul de scaun și ajută peristaltismul. Ar trebui să fie incluse în meniu: morcovi, roșii, castraveți, sfecla, dovlecei, dovleac și mere. Bună caise intestine uscate, prune uscate, produse lactate proaspete și grăsimi vegetale curate. Pâine albă ar trebui să fie înlocuită de făină integrală de grâu pâine și cereale (de preferință, hrișcă și ovăz eat) este recomandat pentru a adăuga un pic de tărâțe. Dimineața util pentru a bea un pahar de apă pură la temperatura camerei, în timpul soarbe zi de apă (nu mai mult de doi litri).



Unele alimente contribuie la apariția constipației, astfel încât în ​​cazul în care problema este urgentă, este mai bine să se evite. Este recomandat să renunțe la grișul și terci de orez, cacao, ceai tare, supe, piure de cartofi. Ar trebui să excludă, de asemenea, produse alimentare și băuturi, care provoacă flatulență (fasole, ridichi, ridichi, suc de mere).

remedii populare pentru tratamentul constipației în timpul sarcinii

Din păcate, din cauza pericolului de avort spontan nu este permisă cu ajutorul clismelor și medicamente pentru tratarea constipației în timpul sarcinii. Ce se poate face în condiții de siguranță pentru a goli intestinul, spune medicina populară.

  • Infuzie de prune sute de grame de fructe uscate se toarnă 500 ml apă fierbinte și se lasă peste noapte. În timpul zilei, bea o jumatate de cana de băutură înainte de fiecare masă. Prunele rămase pot fi adăugate la terci sau să mănânce pe cont propriu.
  • Gooseberry: boabe lingură se toarnă 250 ml de apă fierbinte, fierte zece minute la foc mic, se răcește, se filtrează și se bea cești o pătrime până la de patru ori pe zi.
  • Semintele de in: semintele lingură se toarnă 250 ml de apă clocotită, se fierbe la foc mic timp de aproximativ 30 minute, ia 3 linguri o dată pe zi.
  • Miere: se dizolvă într-un pahar de apă caldă o linguriță de miere. La un pahar dimineața pe stomacul gol.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce formulă este cel mai bun pentru constipație?Ce formulă este cel mai bun pentru constipație?
Exercitii pentru constipație provoca peristaltismul!Exercitii pentru constipație provoca peristaltismul!
Ce să faci când constipație severă?Ce să faci când constipație severă?
Probleme intestinaleProbleme intestinale
Tratamentul intestinului la domiciliuTratamentul intestinului la domiciliu
Medicamente pentru constipație la adulțiMedicamente pentru constipație la adulți
Ulei de floarea-soarelui pentru constipație ajuta la normalizarea scaunuluiUlei de floarea-soarelui pentru constipație ajuta la normalizarea scaunului
ConstipațieConstipație
Lumânări de la constipație pentru nou-nascutiLumânări de la constipație pentru nou-nascuti
Spastic Constipatie: simptome și tratamentSpastic Constipatie: simptome și tratament
» » Constipatia in timpul sarcinii. Ce să faci, cum să trateze?

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu