DuranHedt.com

Remediu pentru constipație în timpul sarcinii

Remediu pentru constipație în timpul sarcinii

Această problemă delicată cum ar fi constipație, nu timid departe de și femeile gravide. scaun solid, miscarile intestinului obstrucționate sau absența prelungită nu provoacă doar disconfort și simptome neplăcute, dar poate declanșa complicații în timpul fertila. Apariția sau agravarea hemoroizi, infecții ale tractului urinar infecții ale organelor genitale și, amenințare avort spontan - acestea sunt doar cateva dintre pericolele care pândesc viitoarea mamă în timpul funcționării defectuoase a intestinului.

Cum de a trata constipație în timpul sarcinii

Deci, provocarea este de a face excursii regulate la baie și eficiente. Dar laxativul de obicei nu te poate răni grav tine si copilul tau, deoarece activitatea intestinală excesivă crește tonusul uterului și provoacă contracții ale zidurilor sale. De droguri de la constipație în timpul sarcinii ar trebui să fie alese cu grijă extremă și asigurați-vă că să se consulte cu medicul dumneavoastră. De exemplu, femeile gravide nesigur se aplică:

  • oxid de magneziu;
  • Tablete de constipație;
  • aproape toate lumânări laxative;
  • clisme.

Medicamente pentru constipație, permis să primească în timpul sarcinii, nu de mult, dar ele sunt. De exemplu, siropuri de acțiune ușoară bazată pe lactuloza, facilitând recuperarea scaunului. Ele nu ajuta imediat, efectul va fi vizibil prin timp. În orice caz, nu neglijați ajutorul unui specialist în tratamentul bolii.

consiliilor populareCa o alternativă sau plus față de medicament, puteți încerca un remediu popular pentru constipație în timpul sarcinii. Este demn de remarcat faptul că nu puteți experimenta cu plante medicinale, multe dintre ele au contraindicații în timpul în perioada fertilă. Ar trebui să alegeți un rețete în condiții de siguranță, cum ar fi:

  • adăugați la iaurt dieta și alte produse lactate. În seara util să se bea un pahar de iaurt proaspăt, care a adăugat un pic de ulei vegetal. Această băutură are un efect ușor laxativ;
  • Mananca fructe uscate, în special efecte benefice asupra prunii intestinului. Alternativ, umple noaptea câteva bucăți de prune uscate un pahar de apă fiartă caldă. Trezirea, este necesar să se bea apă și să mănânce pulpă de fructe uscate;
  • bea lichide mai convențional de dedurizare a apei facilitează fecale și eliminarea lor din organism. Beat dimineața, înainte de a mânca apa rece va face dvs. de a câștiga intestinul ușor leneș.

Asigurați-vă că pentru a include în plimbările zilnice de rutină în aer curat. Mananca alimente sănătoase, nu uita de fructe și legume. Lăsați în timpul sarcinii nu va fi afectată de probleme și necazuri.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Exercitii pentru constipație provoca peristaltismul!Exercitii pentru constipație provoca peristaltismul!
Lumânări cu propolis de la hemoroiziLumânări cu propolis de la hemoroizi
Ce să faci când constipație severă?Ce să faci când constipație severă?
Constipatia la sugari, la 2 luniConstipatia la sugari, la 2 luni
Bisacodyl supozitoare manual de instrucțiuniBisacodyl supozitoare manual de instrucțiuni
Probleme intestinaleProbleme intestinale
Ce este constipatia?Ce este constipatia?
Durere in anus: CauzeDurere in anus: Cauze
Cum să recunoască un hemoroiziCum să recunoască un hemoroizi
Sângerări hemoroizi: tratamentul și prevenireaSângerări hemoroizi: tratamentul și prevenirea
» » Remediu pentru constipație în timpul sarcinii

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu