DuranHedt.com

A șaptea lună de sarcină

A șaptea lună de sarcină

A șaptea lună de sarcină - o perioadă de relativă pace și calm pentru mama insarcinate. O femeie în această etapă, care poartă copilul este deja pe deplin obișnuiți cu propria lor stare, ea a trecut deja toate testele și pot fi în condiții de siguranță și să se pregătească treptat pentru livrarea acesteia în așteptare. 7 luni sarcină - un moment în care puteți participa la cursuri speciale pentru femeile gravide sau de a merge la înot, sub îndrumarea unui antrenor. În această perioadă, mama insarcinate spune ca sanii ei mult mai greu, întuneca treptat sfârcuri. In fiecare zi, sarcina, de 25 de săptămâni este sărbătorită creștere ulterioară a abdomenului, ofera mai multe inconveniente: o femeie care are probleme de respirație, inconfortabil să doarmă, uneori, există o slăbiciune severă datorită comprimării a uterului venelor mari.

Dezvoltarea copilului în luna a șaptea de sarcină

În această perioadă, cel mai important eveniment în dezvoltarea copilului nenăscut este de a stabili legături puternice cu cortexul suprarenal al creierului. Ca rezultat al acestui proces, producția celor hormoni, care sunt esențiale pentru dezvoltarea normală a copilului după naștere. a dezvoltat treptat pituitară: De data aceasta există o dezvoltare a hormonului de creștere, indiferent de corpul mamei.

sarcină, 25-26 săptămâni, care este deja în spatele nostru, în fiecare zi devine mai vizibil pentru ceilalți. Copilul în acest stadiu de dezvoltare este deja pe deplin ocupă cavitatea uterului. Cu toate acestea, poziția în care el poate schimba în continuare. Fructul este încă bogat acoperit cu par vellus, el a apărut deja galbenelele, sprâncene vizibile. Deoarece copil strat de grăsime este în creștere în fiecare zi, ea a pielii netezi treptat ridate anterior. Copilul este aproape complet format, dar încă nu toate sistemele pot funcționa pe deplin. În această etapă, putem vorbi doar despre dezvoltarea completă a intestinului și a stomacului. Baby este chiar distinge gustul. În plus, el poate auzi muzica ca răspuns la anumite stiluri de pozitive sau negative acesteia. De asemenea, copilul distinge sunetul vocile părinților lor.

În această lună fătul a crescut și sa dezvoltat, astfel încât să poată avea un sughiț. la sughiț copil femeie gravidă se simte o ușoară crampe abdominale. Sughiț apar la copii diferite la momente diferite. Dar vă faceți griji, chiar dacă sughiț prea prelungită nu este necesară, deoarece nu cauzează disconfort copilului.

Cu toate acestea, sarcina de 28 de săptămâni, care a reziliat travaliu prematur nu se termină întotdeauna favorabil. La urma urmei, fructele în acest stadiu de dezvoltare nu poate exista în mod independent, ca plămânii sunt încă subdezvoltate. Dar, cu abordarea corectă a copilului care alăptează și utilizarea de echipamente moderne pentru a salva un copil poate fi uneori.

Când se termină 28 săptămâni de gestație fatul are o dimensiune de 35 cm, iar greutatea sa poate fi de la 1 kg la 1,3 kg.

Aspectul unei femei în luna a șaptea de sarcină

A șaptea lună de sarcinăÎn acest moment, schimbări în exteriorul viitoarei mame continuă să se manifeste. Intens crește dimensiunea stomacului, astfel încât pielea poate fi formată striuri. Dimensiunea impresionantă a stomacului afectează schimbările în mersul femeilor: modificări postură, mișcările devin mai incomode și măsurate.

În luna a șaptea de sarcină pot să apară pe piele eritem. Această erupție cutanată nu are un efect negativ asupra fătului, în plus, după livrare, astfel de modificări ale pielii dispar. În cazul în care apare o erupție foarte puternică în diferite zone ale corpului si provoaca disconfort semnificativ, puteți primi antihistaminice, prescris de către medicul dumneavoastră.

Starea psihologică a femeilor în acest stadiu al sarcinii se caracterizează prin neliniște și gânduri constante cu privire la viitorul copilului. În plus, o femeie poate rupe temerile cu privire la o varietate de lucruri legate de starea ei, și nașterea viitoare a copilului viitor.

Sănătatea femeii în luna a șaptea de sarcină

7 luni de sarcină - un moment în care o femeie spune o mulțime de schimbări în starea de sănătate. În primul rând, aproape toate mamele insarcinate observa că în fiecare zi, se arată oboseala în creștere. Acest lucru se datorează mai multor factori: creșterea rapidă în greutate, insomnie din cauza experiențelor, incercarile femeilor de a face cât mai mult posibil înainte de copil. Medicii recomanda insistent sa nu ignore semnalul de la corpul și să fie sigur să se relaxeze suficient timp. Dar, în cazul în care, după o femeie lungă vacanță de slăbiciune se simte, atunci, în acest caz, ar trebui să vedeți un specialist și de a dona sânge pentru determinarea anemie.

Foarte des, sarcina de 26 de săptămâni, care se scurge, afecteaza tractul gastro-intestinal al femeilor. Frecvența manifestă periodic arsură din cauza iritarea mucoasei conținutul stomacului, care intră în zona inferioară a esofagului. Practic, aceste senzații neplăcute deranjează o femeie după ce mănâncă, cu arsuri la stomac poate dura câteva minute sau ore. Această condiție apare adesea atunci cand o femeie se apleacă. Dacă arsurile la stomac ofera disconfort puternic, ar trebui să consultați un specialist gastroenterolog. În plus, este recomandabil să se schimbe dieta: mananca 5-6 ori pe zi, în timp ce porțiunile ar trebui să fie mici. Aceasta ar trebui să reducă conținutul de grăsimi în dieta, alimente condimentate, fructe acide, ciocolata. Pentru a depăși crize de arsuri la stomac, medicamente utilizate - antiacide neabsorbabili, care neutralizează în mod eficient acidul clorhidric în stomac. Dar, bicarbonat de sodiu de alcool este extrem de dăunătoare, deoarece femeile gravide pot sărbători după ce a primit apariția edemului.

A șaptea lună de sarcinăumflarea membrelor în luna a șaptea de sarcină există mai multe mame. Acestea sunt pronunțate după ședința prelungită sau în picioare, umflături apar la sfârșitul zilei de multe ori. În acest caz, ar trebui să se întindă în jos, având pus piciorul pe platforma. Un alt punct important pentru a preveni apariția edemului este de pantofi gravide au fost cele mai confortabil - este timpul să abandoneze complet tocuri.

De asemenea, medicii sunt sfătuiți să nu restricționeze lichidul băut: băut aproximativ 8 pahare de apa pe zi, vă permite să mai activ a scăpa de excesul de lichid. Cu toate acestea, băuturile trebuie consumate lent, pe tot parcursul zilei. În cazul în care umflarea nu se stinge din față și pe mâini în timpul zilei, în timp ce o femeie gravidă a fost o creștere bruscă a greutății corporale, ea ar trebui să consulte imediat un medic și verificați urină pentru conținut proteină.

În această perioadă, precum și în lunile ulterioare ale sarcinii este foarte important să se asigure că, pentru a preveni o scădere sau alte leziuni. În fiecare zi stomacul, stabilitatea este pierdut. Dacă nu a existat nici leziuni neașteptate, femeia trebuie să informeze în mod necesar medicul. drept este deosebit de important ca să caute ajutor în caz de sângerare, spasme uterine, mișcări de incetare a copilului.

Ce îngrijorat femeie în luna a șaptea de sarcină

În această perioadă, mama insarcinate, există multe experiențe noi, ca de natură fiziologică și psihologică. În primul rând, în fiecare zi, ea constată că un fat devine mai activ și pentru a trece mai des decât înainte. Gravidă poate deranja dureri recurente în underbelly, constipație, probleme digestive, de multe ori se manifestă gaz și arsură. În plus, acestea pot fi confuz și crampe ale mușchilor picioarelor, dureri de cap, epistaxisul. La momentul de curățare a dinților femei observă de multe ori sângerarea gingiilor. Aceasta este de 7 luni de sarcină simptome apar frecvent marcate Varicele de la picioare, precum și rect. În acest moment, există adesea insomnie, senzație de mâncărime a pielii a abdomenului, ca urmare a intindere sale puternice, probleme de respirație.Din piept, uneori, eliberat periodic colostru. În plus, mama insarcinate începe să depășească din ce în ce slăbiciune și stângăcie, temerile cu privire la nastere prematura in crestere.

Sarcina, 7 luni, care este deja în spatele nostru, dă o femeie de îngrijorare în ceea ce privește urinare frecventă. Cu fiecare zi ce trece mai mult și mai intens uterul comprimă vezica urinara, asa ca du-te la mama insarcinate toaleta de mai multe ori pe can noapte. Cu toate acestea, pentru a permite abstinenta pe termen lung este imposibilă, deoarece crește riscul de infectare a vezicii urinare și infecția ulterioară a uterului.

Sex în luna a șaptea de sarcină

A șaptea lună de sarcinăÎn ultimele luni de sarcină, relațiile sexuale între soți sunt posibile, dar pentru a aborda această problemă este necesar, cu grijă deosebită. Unii experți susțin că o viata sexuala activa poate declansa travaliul prematur. Prin urmare, viața sexuală este permis să conducă femeile care au fost observate boli și condiții, amenințând naștere perioada anterioară.

Dacă o femeie are un orgasm in timpul actului sexual, copilul poate răspunde la ea în moduri diferite de a fi activ sau, dimpotrivă, să se calmeze. Cu toate acestea, orice reacție este nici o dovadă că sexul are un efect negativ asupra fătului.

Nașterea prematură în luna a șaptea de sarcină

Acesta identifică mai multe motive care pot provoca nașterea prematură în luna a șaptea de sarcină. Este ruperea prematură a membranelor și debutul travaliului, complicatii care afecteaza uterului sau a fătului, o varietate de complicatii ale sarcinii. Fiecare femeie are nevoie să știe despre existența unui număr de factori de risc care fac riscul de nastere prematura mai mare.

De multe ori nașteri premature apar la femeile care nu renunță la fumat în timpul sarcinii. De asemenea, nu bea chiar si doze mici de băuturi alcoolice. Nu se poate, fără o consultare prealabilă cu medicul să ia medicamente.

debut mai probabil al travaliului prematur la femeile care cresterea in greutate rapid in timpul sarcinii. Înainte de greutatea la naștere este de așteptat să crească cu aproximativ 12 kg. În cazul în care creșterea în greutate este foarte diferit de norma, mama insarcinate ar trebui să revizuiască dieta ta. In fiecare zi ar trebui să mănânce alimente care contin zinc, care previne debutul travaliului prematur.

În plus, este important să se restrângă activitatea fizică și nu peretruzhdaetsya la locul de muncă, chiar și în cazul în care sarcina este de 27 de săptămâni, care este de peste trece fără patologii.

În unele cazuri, pentru prevenirea travaliului prematur, femeile au aratat manca agenți hormonali, prescris de către medicul dumneavoastră.

În plus față de acești factori pot declanșa boli premature infecțioase, sensibilitatea ridicată a uterului, placenta previa deosebit de puternic subliniază, boli cronice, varsta mamei (mai puțin de 17 și mai mult de 35 de ani). Acordați o atenție deosebită la sănătate ar trebui să fie luate pentru femeile care sunt pentru incubație sarcina multipla, deoarece, în acest caz, există generațiile anterioare. Chiar și în prezența unora dintre acești factori, naștere prematură poate fi prevenită prin monitorizarea cu atenție sănătatea și sărbători toate modificările de stat și contracții uterine.

Pentru trimitere în timp util la o femeie de specialitate ar trebui să știe despre simptomele travaliului prematur. Aceasta este o manifestare a durerii în partea inferioara a spatelui, apariția periodică a spasmelor, similare cu manifestările lunare, însoțite de indigestie, senzație de pelvis zdrobit. De asemenea, schimbarea de selecție care emerge din vagin: ele se disting prin apos și roz sau maro. În cazul nașterii se îndepărtează prematur dop de mucus, din vagin urmează lichid amniotic.

Cercetări privind luna a șaptea de sarcină

A șaptea lună de sarcinăÎn acest stadiu al sarcinii unei femei trece prin unele teste care determina starea sa de sănătate, precum și dezvoltării fetale. Este important să se măsoare în mod regulat tensiunea arterială și controlul greutății, verificați bataile inimii fatului, pentru a verifica ceea ce este nivelul de zahăr în urină, și dacă acesta conține proteine. Când vizitați un medic, el va măsura înălțimea uterului, precum și să dețină un examen extern pentru a determina mărimea și poziția fătului în uter. Din cauza riscului ridicat de venelor varicoase medicul examineaza pacientul necesar membrelor.

În această lună, efectuează examinarea de laborator a urinei, chimia sângelui, hemostasiogram. De asemenea, este un al doilea cu ultrasunete, ceea ce face posibil să se determine modul în care procesul de dezvoltare a copilului și, în unele cazuri, cunosc sexul copilului.

Recomandări femeie în luna a șaptea de sarcină

De foarte multe ori în această lună femeile insarcinate se plâng de dificultăți de respirație: ei respiră mai mult și mai superficial, ca uterul exercita o mulțime de presiune asupra diafragmei. Prin urmare, în acest vremyaberemennoy au nevoie la fel de mult timp ca tine poate merge în aer proaspăt și curat, de multe ori să încerce să meargă ritm fără grabă pe jos. Important o odihnă bun, sotsoyanie psihologică normală și o atitudine pozitivă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Opta lună de sarcinăOpta lună de sarcină
A cincea lună de sarcinăA cincea lună de sarcină
Vitaminele proteja copilul nenăscut de autismVitaminele proteja copilul nenăscut de autism
A șasea lună de sarcinăA șasea lună de sarcină
Luna a noua de sarcinăLuna a noua de sarcină
Primele semne de sarcină pentru a întârziaPrimele semne de sarcină pentru a întârzia
Urinare frecventă în timpul sarciniiUrinare frecventă în timpul sarcinii
Ultimele luni de așteptareUltimele luni de așteptare
Este posibil ca femeile gravide pentru a trata dintii cu anestezie?Este posibil ca femeile gravide pentru a trata dintii cu anestezie?
Hipertensiunea arterială în timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea gândirii copiluluiHipertensiunea arterială în timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea gândirii copilului
» » A șaptea lună de sarcină

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu