DuranHedt.com

Redobândirea figura ta după naștere

Redobândirea figura ta după naștere

Marele entuziasm pentru apariția mult așteptată a unui copil mic la lumină o mamă tânără este de multe ori un pic umbrit de faptul că restaurarea formelor vechi vor trebui să facă mai multe. La urma urmei, o subțire și tonifiat figura prenatale după întoarcerea de la spital au fost numai amintiri îndepărtate. În timpul perioadei de sarcină este de aproape fiecare femeie a acumulat cateva kilograme in plus. Și ei nu dispar întotdeauna pe cont propriu, deoarece acestea se maturizează copil. Faptul că recuperarea formei după nașterea copilului implică aplicarea unor eforturi și respectarea anumitor condiții.

În cazul în care provin din greutate in plus in timpul sarcinii?

excesul de greutate pentru lunile care transportă un copil nu este fiecare femeie. În cazul în care normele fiziologice existente nu sunt depășite, atunci femeia câștigă nu mai mult de douăsprezece kilograme pentru întreaga perioadă sarcină. Prin urmare, în procesul de a da naștere și în primele săptămâni perioada post-partum, toate aceste kilograme plece treptat. Dar, dacă o femeie câștigă în timpul sarcinii pentru aproximativ douăzeci de kilograme mai mult excesul de greutate, apoi a scăpa de ea, apoi destul de dificil.

Prin urmare, în scopul de a restabili cifra dupa ce a dat naștere a fost ușor, este de dorit să urmeze greutatea stabilit de proces în perioada fertilă. În acest scop, se recomandă să nu răspundă la sfatul „compasiune“ mananca in mod constant pentru două: de fapt, în timpul sarcinii, doar pentru a echilibra dieta este suficient pentru a include cât mai multe produse utile posibil, în același timp, eliminând excesul de patiserie, grăsimi de cofetărie.

Este important să ne amintim că activitatea motorie a mamei expectativă este relativ scăzut. Deci, în cazul în care în fiecare zi, o femeie consuma mai multe calorii decat consumi, creștere în greutate rapidă inevitabilă. În plus, în procesul de realizare a copilului corpul unei femei suferă o schimbare dramatică. Datorită restructurării tuturor sistemelor este considerabilă stres la corp, rezultatul care este formarea de grăsime ca un mecanism de protecție pentru făt. Ca urmare a depunerilor de grăsime apar pe coapse, fese si abdomen.

Cum să păstrați figura în perioada postpartum?

Redobândirea figura ta după naștereImediat după procesul direct al nașterii a fost, în trecut, o femeie trebuie să se gândească nu doar despre schimbări majore asociate cu nașterea copilului, dar, de asemenea, despre propriile lor sentimente. Aceste zile este foarte important pentru a evita greșelile pe care sunt ulterior nu numai că va împiedica o revenire la vechile forme, dar, de asemenea, poate duce la creșterea în greutate mai mult. Inițial trebuie să se adapteze dieta și să adere la anumite restricții în produsele alimentare. Chiar și o mamă care alăptează, în orice caz, nu ar trebui să mânca prea mult. În cazul în care o mamă tânără insufla ideea că de calitate, și cel mai important - numărul de produse alimentare sale determină în mod direct calitatea laptelui, atunci ea nu ar trebui să dea la astfel de rugăminți. La urma urmei, de fapt, producția de lapte matern este determinată de producția de prolactină. Și producția mamei sale de putere nu depinde. Prin urmare, consumul zilnic de lapte condensat și halva, de fapt, nu conduce la o îmbunătățire a laptelui, precum și o creștere ulterioară a ponderii femeilor.

Un alt obicei aparent nevinovat - mânca în mod constant copilul a porțiunilor sale neconsumate de alimente. terciul Poltarelki pentru fiecare masă copilul poate avea câteva săptămâni afecta semnificativ fese, șolduri și talie. Exact același efect să ia pe o mama impuls obicei gust constant feluri de mâncare pe care ea se pregătește pentru copil și alți membri ai familiei.

Cu toate acestea, tânăra mamă nu trebuie să se simtă foame: trebuie să mănânce de cel puțin patru ori pe zi. Cel mai bine este să împartă rația zilnică în porții relativ mici și să le mănânce, chiar cinci sau șase ori. Pentru acest regim a intrat într-un obicei, putem aranja viața, astfel încât acolo cu copilul dumneavoastră: în primul rând, este distractiv, și în al doilea rând, este posibil să se dezvolte un obicei util de a mânca și de multe ori pe un program specific. În acest caz, trebuie remarcat faptul că, în seara târziu cel mai bine este de a mânca mese non-nutritive și nu deosebit de nutritive.

O femeie care ii pasa cum de a restabili cifra dupa ce a dat naștere, ar trebui să construiască un mod de putere, astfel încât ultima masă nu a avut loc în mai puțin de patru ore înainte de culcare. În această regulă bine-cunoscut de slăbire „Nu mânca după șase“, în acest caz, nu funcționează în cazul în care tânăra mamă pentru a merge la culcare la miezul nopții, sau chiar mai târziu, în acest caz, cina ei, desigur, va fi mai târziu.

Fără îndoială, o mamă care alăptează, în orice caz, nu ar trebui să se grăbească în extreme, și sistemul de evacuare de înaltă calitate diete pentru a pierde in greutate. Acum nu este momentul pentru experimente extreme: este plină nu numai apariția unor probleme cu lactație, dar deteriorarea sănătății și a mamei și a copilului. Despre diete poate nu mai devreme de șase luni cred alăptarea, Metoda aleasă de aprovizionare nu trebuie să fie prea ascetice.

Ceea ce este în perioada postpartum?

Redobândirea figura ta după naștereChiar și femeia, a cărei cifră după naștere a devenit mai bogat, ar trebui să fie dieta de zi cu zi, astfel încât să mănânce cel puțin 1500 de calorii pe zi. Mai mult decât atât, această cifră nu trebuie să depășească 2000 de calorii. Mai ales pentru mamele tinere, care sunt folosite pentru a se referi la alimente în special scrupuloasă, poate ajuta un jurnal alimentar, în care să înregistreze tot ceea ce este consumat în timpul zilei. Treptat, acest obicei va monitoriza consumul de alimente și de a ajusta cantitatea și calitatea acesteia.

Mama care este hrănire laptele matern copil, ar trebui să realizeze că este absolut alimente pentru ei interzise: doar sunt impuse un timp la o anumite restricții alimentare.

Mâncarea pe care o femeie consuma in fiecare zi ar trebui să conțină cât mai multe vitamine posibil. Întreaga hrana după naștere, în unele moduri similare de nutriție în timpul sarcinii. Este important de remarcat faptul că, în procesul de alăptare, în unele femei, apetit crescut în mod semnificativ, ea „trage“ pentru desert. În acest caz, nu ar trebui să dea în la „provocare“ a corpului: trebuie să fie întotdeauna prezent un sentiment de proporții, o supraalimentare de avertizare.

O altă regulă importantă - aport adecvat de lichide: o femeie zi care alăptează trebuie să bea cel puțin trei litri de lichid în formă de apă, nu pur și simplu, dar alte băuturi.

Dieta de alimente fierte sau aburit ar trebui să prevaleze. Această metodă simplă nu va asigura doar copilul normală de sănătate, dar, de asemenea, contribuie la pierderea in greutate. La urma urmei, cu alimente gătite este utilizat un minim de grăsime.

Gatiti poate nu numai legume, carne slaba, dar, de asemenea, pește, fructe. Desigur, prima dată, este necesar să se limiteze utilizarea acestor produse care contribuie la reacții alergice la copii. Și aici este posibil să urmeze tipul de dieta care permite un pic pentru a pierde in greutate. La urma urmei, conserve, preparate afumate și cârnați au un impact negativ nu numai asupra calității laptelui, dar, de asemenea, cu privire la starea figurii după nașterea copilului.

Produsele lactate din dieta nu poate fi exclusă, și lapte, și iaurt, brânză de vaci și sunt foarte utile pentru sugari. Și pentru astfel de produse nu castiga in exces de greutate, aveți nevoie pentru a alege un iaurt si branza de vaci cu un conținut minim de grăsime.

Despre ciocolată și dulciuri, în primele săptămâni este mai bine să uite: un dinte dulce, chiar dacă este limitat la fructe uscate, miere, câteva linguri de gem. Dar chiar și aceste dulciuri utile ar trebui să fie strict dozate, deoarece acestea se adaugă în mod semnificativ la totalul de calorii dieta. Nu mai puțin insidios și fructe cu coajă și semințe: pumn mic de aceste produse, din nou, crește în mod semnificativ totală de zi cu zi alocația de calorii. Prin urmare, puteți mânca într-o zi, doar câteva util, dar foarte nutritive nuci.

Dar, pe sifon tânără mamă nu ar trebui să-și amintească. Mai mult decât atât, neobișnuiți pentru perioada sarcinii și alăptării la băuturi răcoritoare, și nu se poate reveni la utilizarea de sodă mai târziu, deoarece, în plus față de coloranți și zaharuri conține multe elemente mai nocive. Alcoolul - este, de asemenea, un produs interzis. Mai mult decât atât, ele pot dăuna foarte mult copilul, ea le va folosi mai multe calorii, nu transporta beneficii organismului.De la pâine pentru a da, nu este absolut necesar: este mai bine să mănânce un mic tip sandwich de paine din cereale integrale, decât, eliminând complet pâine utile din dieta ta, consuma carne bogate in calorii sau branza.

O altă regulă importantă - o interdicție totală privind utilizarea oricăror medicamente care contribuie la pierderea in greutate. Aceste medicamente pot reduce calitatea laptelui și afectează în mod negativ starea grudnichka.

O atenție deosebită a organizării propriei lor putere ar trebui să plătească femeii, al cărui copil suferă de disbioză sau alergii. Aici este important să se pe deplin dieta hipoalergenic, Prin urmare, o nouă mamă ar trebui să acorde o atenție mai întâi la modul în care produsele afecta copilul. În special, cel mai mare impact negativ asupra stării copilului mic afectează varza, pâine neagră și fasole.

Activitățile pentru a restabili figura după naștere

Redobândirea figura ta după naștereNu contează cât de greu tânăra mamă pentru a imbunatati dieta in ceea ce priveste pierderea in greutate de succes, fără exercitarea de zi cu zi, acest proces nu va avea succes. Desigur, pieptul meu mama hrănire un copil, nu poate plăti prea mult timp de formare. Cu toate acestea, încă din primele zile după întoarcerea acasă, femeia trebuie acordată sportul cel puțin câteva minute pe zi, astfel încât, în timp întrebarea cum de a menține silueta după naștere, nu devin problematice.

Inițial, în calitate de antrenament activ, puteți utiliza câteva ore timp în care mama merge cu un cărucior pentru copii pe străzi. Condiția principală pentru recuperarea cu succes a figurii dupa ce a dat naștere în acest fel - mersul pe jos intens și dinamic. Trebuie să meargă cel puțin o oră, este important să se dezvolte viteza maximă. Nu este nevoie să se așeze pe o bancă în parc, cel mai bine este să se plimbe vioi pe străzi. O astfel de plimbare de zi cu zi va ajuta în mod semnificativ strânge burtă și de a îmbunătăți tonusul muscular. Apropo, unele mame tinere folosesc un dispozitiv special - un pedometru care vă permite să știi exact câți pași a făcut pentru perioada de mers pe jos. Cea mai bună opțiune - să aștepte cel puțin cinci mii de pași.

Dacă există o astfel de posibilitate, apoi o lună după naștere tânără mama poate începe participarea la cursuri de dans, yoga sau du-te la sala de sport. Dar este foarte important să nu exagerați: face la sala de sport sau de a face exercitii fizice, o femeie ar trebui să se simtă corpul dumneavoastră și pentru a evita tulpina prea mult. În prima lecție este cel mai bine pentru a testa un minim de simulatoare, care se întinde mușchii încet și treptat. Acest lucru nu este de a strânge prea mult, astfel încât să nu perturbe articulațiilor sau organelor interne, care revine treptat de la naștere.

mamele souped sunt în afara pentru a restabili figura după naștere nu este întotdeauna ușor de a găsi timp pentru o excursie pe jos în sala de gimnastică. Prin urmare, exercitarea la domiciliu - este o alternativă normală. set adecvat de exerciții, puteți alege în funcție de propriile dorințe și sentimente. Multe femei prefera sa folosind videotrenirovki special concepute pentru perioada postpartum. Acest tip de formare este potrivit pentru aproape orice mama tânără, care ar putea foarte bine sculpta douăzeci de minute pentru sport pe tot parcursul zilei. Inițial, cu toate acestea, nu ar trebui să se angajeze în fiecare zi, puteți începe cu două antrenamente pe săptămână și, treptat, crește numărul de clase la patru. În cazul în care timpul liber la mama nou-a făcut nu este suficient chiar și pentru un astfel de exercițiu simplu, se curăță perfect minutele gratuite doar pentru a face câteva exerciții. De exemplu, în dimineața timp de cinci minute este la modă să-și petreacă pe pantele corpului lateral. În după-amiaza, în timp ce copilul doarme după o masă, mama slăbire poate face bine mai multe abordări prin efectuarea a două sau trei exerciții pentru muschii abdominali, precum și a face bine-cunoscut exercițiu „bicicletă“, care este bine întărește mușchii abdominali. exercițiu de seară poate deveni 15-20 sit-up-uri și câteva exerciții diferite cu gantere. Aceste exerciții simple au în ultima lună va apărea pe starea pozitivă a figurii.

O femeie ar trebui să evalueze în mod obiectiv starea propriilor cifre și să încerce să-l lucreze peste zonele cu probleme. Cele mai multe mame tinere nu sunt un fel de fericit burtă saggy. Acest lucru poate fi corectat folosind aceleași exerciții pentru abdomen, aerobic, înot. Dacă nu sunteți mulțumit cu partea de jos a corpului ca un întreg, la doar doua luni dupa ce a dat naștere o femeie poate face jogging de zi cu zi. Inițial, optimul ar fi jogging zece minute, puteți mai târziu licita treptat timp de câteva minute, ca urmare a aduce termen de până la o oră. Pentru a obține în mod eficient scapa de excesul de greutate în abdomen sunt recomandate clase de dansuri orientale, precum și cursuri de zi cu zi, cu un cerc. Este important de a alege un cerc de grele la care un gaj pe talie va trebui să facă un efort.

Înainte de a începe antrenamentul, o femeie poate face masaj abdomen cu un exfoliant special. Acesta poate fi achiziționat într-o farmacie sau departamente specializate cosmetice sau folosite ca un zaț de cafea exfoliant. Uneori este posibil să se creeze un efect unic, și saună pentru o perioadă de formare. Pentru ca acest lucru să masaj abdomen în valoare folosind agenți anti-celulită, și apoi înveliți stomacul cu folie și a pus pe partea de sus a bandaj. După un antrenament, trebuie să eliminați filmul și să ia un duș.

Dar cel mai important lucru - să realizeze că orice activitate fizică, fie că este o plimbare rapidă cu copilul în rucsac, sau înot lent în piscină, asigurați-vă că pentru a avea un efect pozitiv asupra figurii unei tinere mame. respectiv, precum și starea de spirit în acest sluchpae va fi cel mai binevenit.

Lucrurile să-și amintească pierde mama în greutate?

Redobândirea figura ta după naștereÎn primul rând, nu ar trebui să se bazeze pe faptul că procesul de pierdere în greutate va fi deosebit de rapidă. Chiar și acele femei care imediat după întoarcerea sa din spital gândesc serios cu privire la modul de a restabili cifra dupa ce a dat naștere și acordă acestei eforturi maxime nu primesc întotdeauna rezultatul rapid. Opțiunea optimă și sănătoasă pierdere în greutate după naștere - pierderea de nu mai mult de 500 de grame de greutate într-o săptămână.

Dar, dacă o femeie mănâncă rațional și, astfel, duce o viață activă, iar greutatea in plus încă rămân, ar fi recomandabil să viziteze un endocrinolog. Poate fi necesar pentru a verifica starea glandei tiroide și a evalua echilibrul hormonal.

Cu toate acestea, se crede că majoritatea femeilor ar trebui să fie aproximativ aceleași nouă luni pentru a restabili pe deplin figura după nașterea copilului. Prin urmare, chiar și respectând în același timp regulile de bază descrise mai sus, ar trebui să fie setat la o perioadă relativ lungă de recuperare, deoarece corpul se recupereaza si doberemennuyu activitati paralele ale altor sisteme. În consecință, cu privire la metodele extreme de pierdere în greutate în această perioadă este mai bine să uite.

Un alt punct care este important pentru o femeie care san-feed-uri, conștientizarea faptului că lactației promovează numai cifrele de recuperare mai rapidă. După acumularea de grăsime în perioada sarcinii este tocmai pentru mai târziu utiliza în timpul perioadei de alăptare. Prin urmare, dând aceste stocuri, organismul revine la normal in mod natural.

În timpul postpartum cifrele de recuperare trebuie să acorde întotdeauna atenție la mers. În timpul centru de schimburi de greutate gestatie copilului, deoarece stomacul este împins înainte, iar partea din spate se lasă pe spate. Dupa nastere, acest obicei trebuie să fie eradicată cât mai curând posibil. Acest lucru va contribui la o retragere abdominală mai intensă.

Imediat după naștere a abdomenului pentru a relaxa mușchii pot fi menținute cu ajutorul unui bandaj special postpartum. Aceasta va ajuta la prevenirea întindere de mușchi și piele la început. Cu toate acestea, nu se recomandă purtarea bandajului: muschii au implicat treptat într-un mod natural.

Periodic, se recomandă de a face auto-masaj al zonelor cu probleme prin frecarea lor cu uleiuri naturale sau fonduri speciale pentru Masajul anticelulitic. zonele cu probleme trebuie să framanta, freca, mișcări de exerciții, creând un efect de vibrații. Principalul lucru - face toate acestea în mod regulat, și apoi complexe vor lua toate măsurile descrise vor recăpăta rapid vechea forma.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câteva kilograme în plus pentru a crește speranța de viațăCâteva kilograme în plus pentru a crește speranța de viață
Am nevoie de un bandaj dupa ce a dat nastere?Am nevoie de un bandaj dupa ce a dat nastere?
Nașterea copiilor toate vârstele!Nașterea copiilor toate vârstele!
Postpartum tulburări psihice: psihoză, depresiePostpartum tulburări psihice: psihoză, depresie
Cursuri de fitness active împiedică fertilitateaCursuri de fitness active împiedică fertilitatea
Părinții „nu observa“ de obezitate la copiiPărinții „nu observa“ de obezitate la copii
Sarcina întinerește corpul și nu afectează inteligențaSarcina întinerește corpul și nu afectează inteligența
Opta lună de sarcinăOpta lună de sarcină
Pentru a da naștere primului copil ar trebui să fie de 35 de aniPentru a da naștere primului copil ar trebui să fie de 35 de ani
Sex după naștereSex după naștere
» » Redobândirea figura ta după naștere

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu