DuranHedt.com

Gândacul argentinian boli leac

Gândacul argentinian boli leac

habitat gândacul argentinian sau așa-numitul vrajitor gândacul în Rusia devine mai mare în fiecare zi. Și acest lucru nu este o dovadă a invaziei de gândaci dăunători. Mai degrabă, în conformitate cu un număr mare de ruși, dimpotrivă. Este vorba despre tratamentul gândacul argentinian, care în fiecare an devine tot mai popular în țara noastră.

gândaci argentinieniZhukoedenie, ca un remediu pentru diverse afectiuni, cunoscute din timpuri stravechi. Știința modernă a început recent să ia în considerare insectele ca prepararea de medicamente. De exemplu, utilizate pe scară largă în perioada sovietică stimulina D - extract din gândacul "paderusa„Efectul care ar putea vindeca o serie de boli grave, medicamentul nu a lucrat la boala in sine, si sistemul nervos. Un studiu recent realizat de cercetătorii americani, pe parcursul căreia a studiat feromon gândaci mealworm (Tenebrio molilor), O rudă de gândac argentiniene a arătat prezența moleculelor de intinerire în compoziția de feromoni.

În patria de gândaci în Argentina, acestea sunt consumate ca un medicament pentru o lungă perioadă de timp. Există dovezi că, chiar și aztecii au folosit datele pentru tratarea erorilor. Medicamentul oficial încă tăcut, nici un studiu gândacul argentinian în țara noastră a fost efectuat. știință domestică, acest gândac este cunoscut ca un dăunător pentru culturi.

Între timp, Internetul este plin cu rapoarte de putere miraculoasă pe care o păstrează acest mic gândacul. Gama de boli din care elimină extinse. Gândacii utilizați pentru a trata cancer, diabet, hepatită, boala lui Parkinson, astm, osteoporoza, psoriazis, SIDA / HIV și alte boli cronice.Consumul de bug-uri de oameni sanatosi are, de asemenea, un efect pozitiv asupra organismului. mulți spun crește imunitatea, îmbunătățirea stării părului, unghiilor și pielii. Barbatii care au luat gândaci susțin despre Creșterea potență.

Aspectul Gândacul argentinianToată problema în substanța secretată de gândacul care acționează asupra sistemului imunitar și, astfel, ajută la depășirea una sau alta boala. In timpul tratamentului este necesar să se consume insecte, crescând zilnic numărul la 70 bucăți, după care numărul de gândac folosit merge în sens invers. Jukov nu trebuie să mestece, ele sunt plasate într-un pahar, se umple cu apă și băutură. Dacă Gândacul înghițit multe sunt amorțeli pe termen scurt mici și în gură, care are loc la câteva zile după începerea cursului.

propagare insecte apare „Mână în mână“. Gândacii sunt foarte nepretentios în îngrijirea și se multiplica rapid. Mananca cereale și fructe. Oamenii le stocați în borcane de sticlă în căldura. Cel mai dificil de tratat - l barieră psihologică, pentru că aveți nevoie să mănânce insecte, care, în țara noastră au fost luate.

Mulți sunt înclinați să creadă că numeroasele comentarii pozitive din utilizarea argentinian gândacului nimic altceva asemănător efectul de auto-hipnoza. La persoanele care suferă de boli grave și incurabile, există speranță pentru succes pentru a scăpa de boală. tehnici de auto-hipnoza sunt utilizate pe scară largă în medicina modernă pentru a trata multe boli. În orice caz, trebuie avut grijă, folosind acest tip de medicament neexplorate remedii „populare“ care pot duce la manifestări de diferite tipuri de alergii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Oamenii de știință americani implicați în balbismulOamenii de știință americani implicați în balbismul
Un nou vaccin impotriva SIDAUn nou vaccin impotriva SIDA
Sarcina întinerește corpul și nu afectează inteligențaSarcina întinerește corpul și nu afectează inteligența
Sport împotriva glaucomuluiSport împotriva glaucomului
Stresul afectează în mod negativ aspectulStresul afectează în mod negativ aspectul
Ulcer gastric cauzeaza boala ParkinsonUlcer gastric cauzeaza boala Parkinson
Cercetătorii ruși explorează noi metode de detectare a canceruluiCercetătorii ruși explorează noi metode de detectare a cancerului
Oamenii de știință au descoperit o modalitate de prevenire a bolii AlzheimerOamenii de știință au descoperit o modalitate de prevenire a bolii Alzheimer
Spanking un copil este periculos pentru psihicul și sănătatea luiSpanking un copil este periculos pentru psihicul și sănătatea lui
Nuci reduce riscul de boli de cancer la femeiNuci reduce riscul de boli de cancer la femei
» » Gândacul argentinian boli leac

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu