DuranHedt.com

Terapie cu pietre: găsirea păcii

terapie cu pietre: găsirea păcii

Medicate, practic, toate. La urma urmei, înainte de a merge la medic, vom cu siguranță încercăm și plante aromatice, și infuzii, și siropuri. Cu toate acestea, în cazul în care boala este severă, ea îl tratează, desigur, profesional - medic specialist. Dar nu e de mirare ei spun că toate bolile - de la nervi. Se întâmplă ca campania urolog sau chirurg a provocat deteriorarea stării mentale. Adică, este suficient timp pentru a elimina afluxul de oboseală, astfel încât să nu te epuizeze apoi antibiotice inghitire si alte proceduri invazive. Dar cum de a trata oboseala mentală? Uneori este o stare care asculta muzica pe care nu vrei ... Înțelepții din Est nu este primul secol de know - how. Este în țările lor sa născut un fenomen interesant: stounterapija.

Exotice pentru noi masaj temperatura de contrast și culoarea pietrei devine din ce în ce mai popular în Rusia. Acest masaj nu vindeca orice organism special, și îmbunătățește vitalitatea generală a organismului, are un efect pozitiv asupra întregului sistem nervos si duce la echilibrul hormonal normal și, probabil, cel mai important - forme imunitate. Prin urmare, spectrul indicațiilor sale este destul de larg: aproape toate tipurile subliniază, Sindromul oboselii cronice, dureri musculare, și mai mult - pentru a scăpa de grăsime prin accelerarea metabolismului.

terapie cu pietre: găsirea păciiRețineți că această procedură este nu numai că nu a cauzat nici o durere, ci dimpotrivă, este foarte plăcut. În acest masaj se efectuează în anumit condiții, ca mediu de important și confortabil, și mirosuri plăcute și muzică de relaxare dezactivat (sau sunete din natură - murmurul pâraielor, zgomot surf, etc).



In stounterpii folosite ca pietre și pietricele marine semiprețioase. De obicei, pietrele de diferite dimensiuni, alb și negru. Variante ale acestui masaj sunt numeroase: doar la cald minerale, alternanta de pietre diferite temperaturi, utilizarea de diferite dimensiuni de dimensiuni sau la fel, etc. Ca să nu mai vorbim de faptul că terapia de piatră este adesea asociat cu alte proceduri. De exemplu, se potrivește bine cu ea aromaterapie - sub formă de vapori în timpul unui masaj, și ca un corp de pre-umezire ulei.

Și conexiune master practician cu terapia masaj cu pietre convenționale, care este un efect foarte benefic asupra stării de sănătate a clientului. Este interesant faptul că o astfel de tehnică exotică poate fi aplicată nu numai pe corp, ci și pe cap, fata, decolteul, urechi.

terapie cu pietre: găsirea păciiEste posibil să utilizați propria terapie cu pietre? Absolut. Nu numai oboseala imensa sau cadere nervoasa brusca, dar, de asemenea, de strângere răceli supuse influenței sale. Auto-masaj, în acest caz, este oarecum mai simplu, dar este, de asemenea, eficiente. Utilizați minerale, cum ar fi chihlimbar, jasp, turcoaz, pietricele de mare. Pune piatra pe de o parte, o alta, capacul și de a efectua o mișcare circulară timp de 20 de minute în mișcare lentă și fără presiune puternică va obține un efect calmant în celălalt caz - toniziruete corpul tau.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Terapia de Arta - un remediu pentru depresieTerapia de Arta - un remediu pentru depresie
Remediul pentru dureri de cap în timpul sarciniiRemediul pentru dureri de cap în timpul sarcinii
Cum să te forța să se trezească dimineața devreme?Cum să te forța să se trezească dimineața devreme?
Este posibil de a face masaj in timpul menstruatiei?Este posibil de a face masaj in timpul menstruatiei?
Muzică în timpul intervenției chirurgicaleMuzică în timpul intervenției chirurgicale
ObosealăOboseală
Am nevoie de un masaj copil în primii ani de viață?Am nevoie de un masaj copil în primii ani de viață?
Decât pentru a trata Helicobacter?Decât pentru a trata Helicobacter?
Urinare frecventă la bărbați: Cauze, simptome, tratamentUrinare frecventă la bărbați: Cauze, simptome, tratament
Sânge în spermăSânge în spermă
» » Terapie cu pietre: găsirea păcii

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu