DuranHedt.com

Opta lună de sarcină

opta lună de sarcină

sarcină se apropie de punctul culminant logică: a opta lună - în momentul în care mama insarcinate este angajată în înregistrarea concediului de maternitate și se pregătește în mod activ pentru maternitate. În acest moment copilul este deja pe deplin ocupă spațiul în uter, astfel încât, uneori impinge chiar oferi unele disconfort și dureri de mama insarcinate. În plus, durerea o femeie poate experimenta și având în vedere pregătirea uterului la procesul nașterii: atât de manifest Braxton Higgs.

8 luni de sarcină - un moment perfect pentru a vă relaxa. O femeie ar trebui să meargă mult, pentru a te proteja de situații de stres, de a primi emoții pozitive de la citirea cărților, comunicarea cu frumoasa. După un pic de timp va trece, și atât de liber, viața măsurată va dura, iar femeia va cufunda în lumea de noi complicații plăcută.

Dezvoltarea copilului în luna a opta de sarcina

Când luna a opta vine la un capăt sarcină, copil cântărește deja aproape două kilograme și măsurile sale de „creștere“ de aproximativ 40 cm. În această perioadă, copilul începe să se deschidă ochii și să se distingă schimbările de lumină. La urma urmei, dacă o femeie iese în lumina soarelui, uterul devine mult mai ușor și anunțurile de copil. Acest fapt este confirmat de faptul că fătul este în lumină începe să clipească luminoase. Sarcina săptămâna 29 este deja în spatele nostru, semne și alte realizări ale copilului în curs de dezvoltare. Studiile efectuate confirmă că, la 8 luni ale copilului se simte durere, distinge intre gust si miros.

În această perioadă, fătul poate lua poziția care va rămâne înainte naștere. În acest moment, majoritatea copiilor deja plasate în capul uterului jos. Cu toate acestea, până la 36 de săptămâni de gestație în uter este încă destul loc pentru copil ar putea lua o poziție diferită. Prin urmare, mama insarcinate nu ar trebui să vă faceți griji înainte de timp, în cazul în care medicul ia spus despre copil poziția greșită.

8 luni de sarcină - aceasta este perioada când inima copilului este aproape complet dezvoltat și își găsește forma sa finală. Dar, chiar și la un astfel de stadiu avansat de dezvoltare a inimii și a sistemului cardiovascular sunt caracteristici care sunt caracteristice fătului. Copilul în această etapă de dezvoltare în toate vasele de sânge, sânge și sânge venos, oxigenat circulant. Numai de la mamă la copil prin vena ombilicală trece sângele arterial curat. În acest sens, este important ca mama a fost cel mai plin de sânge oxigen, precum și alte substanțe, importante pentru copil. Atunci când există o cantitate insuficientă de oxigen în sânge de copil de sex feminin poate fi la risc grav. Prin urmare, în timpul sarcinii, mama insarcinate nu trebuie să se abțină de la fumat numai în sine, dar nu sta aproape de cei care fumeaza. Atunci cand o femeie are boli cardiovasculare, care afectează, de asemenea, saturația de oxigen din sange, o femeie are nevoie să se consulte în mod constant cu experți și de a primi un tratament adecvat.

Alte organe ale copilului în acest moment format nu mai puțin activ. In ficat, copilul este format în mod activ de segmente, îmbunătățirea fluxului sanguin la nivelul ficatului. Se lucrează intens și pancreas, oferind corpul copilului insulină.

În același timp, în plămânii copilului, pentru a forma completă teethridge, care acoperă un ingredient special - surfactant, care este caracteristică plan matur lumină funcțională. Centrul respirator este, de asemenea, format, iar copilul poate respira deja în mod independent. Prin urmare, sarcina, 8 luni, care este deja in spatele nostru, poate duce la nașterea unui copil viabil. Dar, totuși, mult mai bine în cazul în care copilul se va naște în timp.

Acesta este în creștere și în curs de dezvoltare în acest moment și capul copilului: opt luni, valoarea sa este deja egală cu 60% din dimensiunea unui cap de adult. Vedere generală a copilului este, de asemenea, în schimbare: se acumulează rapid stratul gras subcutanat, iar pielea este netezită. Acum, copilul este mult mai puțin riduri, iar pielea devine roșie și destul de roz. Există încă vernix, dar Bloom primar dispare.

Apariția unei femei în luna a opta de sarcina

opta lună de sarcinăSarcina, 30 de săptămâni o femeie este crescută treptat de stomac, în acest stadiu, poate oferi mai mult decât un inconvenient vizibil. Uterul a crescut treptat coaste, și, uneori, chiar și mama insarcinate poate simti ca este dificil de a respira. Acesta a fost la sfârșitul lunii a opta a uterului este cea mai mare. Cu toate acestea, fiecare femeie, apreciind aspectul propriu în acest moment, ar trebui să fie conștienți de faptul că sarcina este întotdeauna în evoluție cu caracteristici individuale. Prin urmare, nu are nici un sens pentru a compara forma și mărimea lor proprii burțile burta cu alte femei gravide în aceeași perioadă. Și chiar și dimensiuni de copil nu afectează ceea ce va fi burta.

În această perioadă, crescând în mod activ greutatea femeii gravide, și devine mai lent și greoi. Într-o săptămână medie crește la 500 de grame de greutate. Dar dacă aceste cifre sunt mult mai mari, trebuie să consultați medicul dumneavoastră, deoarece este plină de prezența edem ascuns. Poate că va recomanda să-și petreacă câteva zile de la externare. Cu toate acestea, în cazul în care creșterea în greutate în acest moment este de aproximativ zece kilograme, apoi, de regulă, o astfel de femeie vine repede la fosta forma după nașterea copilului.

În ultimele luni de sarcină apariția unei femei poate înțelege o altă modificare legată de hormonale specifice. Este o creștere prea intensă a părului de pe piele. Faptul este că, în timpul pierderea parului femeie fertilă este mult redus, dar parul nou continuă să crească. Cu toate acestea, după nașterea copilului situația se va schimba dramatic, iar numărul de fire de păr pe piele revine la normal.

Sănătatea femeii în luna a opta de sarcina

opta lună de sarcinăLa 8 luni femeie gravidă este depășită treptat de nervozitate. Ea poate suferi de oboseala extrema, nu a dormit pe timp de noapte.

În acest moment, multe mame insarcinate sunt diagnosticate ca fenomen neplacut preeclampsie. Această boală se caracterizează prin creșterea tensiune arterială și apariția edemului. În acest caz, este important să se ia în mod regulat o probă de urină, ca apariția de proteine ​​în ea poate vorbi despre dezvoltarea preeclampsiei. Într-un astfel de caz, au nevoie de tratament într-un spital. Cu toate acestea, în cazul în care sarcina este de 31 săptămâni, la sfârșitul anului, merge bine, este probabil să aibă preeclampsiei nu se produce. Preeclampsia se dezvoltă cel mai frecvent la femeile care au un istoric de anumite sarcină anormală.

În această etapă, o femeie care transportă copilul poate depăși, de asemenea, atacurile permanente arsură, și urinare foarte frecvente. În timpul nopții, este uneori necesar să se ridice de mai multe ori. Faptul că uterul în această perioadă a crescut foarte mult, astfel încât aceasta afectează presiunea asupra altor organe.

Pe lângă aceste probleme în acest moment o femeie poate suferi de manifestări frecvente constipație, greață, gazarea continuă, dificultăți de respirație. Datorită faptului că uterul presează diafragma, femeia devine treptat mai dificil de a respira. Inainte de nastere a uterului picături și respirația este facilitată. Și în luna a opta de sarcina, medicii recomanda femeilor pentru a încerca, cât mai dreaptă posibil pentru a păstra spate, care va respira mai profund. Dar dacă o femeie spune nu numai respiratie grea, dar, de asemenea, dureri în piept, puls accelerat și buze albastre și vârfurile degetelor, apoi un medic ar trebui să fie tratate cât mai curând posibil.

În luna a opta de sarcina se manifesta de multe ori varice picioare, precum și rect. Pot exista umflarea picioarelor, care sunt prezentate mai pronunțate în seara. O persoană poate, de asemenea umfla.

Ce îngrijorat femeie în luna a opta de sarcina

În această perioadă, femeile continuă să sărbătorească o serie de senzații pe care deranjeza în trecut, în etapele anterioare ale sarcinii. Cu toate acestea, aceste fenomene sunt adăugate treptat și alte senzații. De exemplu, o sarcină de 32 de săptămâni, care se scurge, există o activitate foarte puternică și constantă a copilului. Scurgerile vaginale continuă să apară, dar de data aceasta numărul acestora poate crește. În acest stadiu al sarcinii, femeile sunt de multe ori preocupat de sângerări nazale recurente, apare sânge și gingiilor în timpul dinților de curățare.Mai ales mama viitoare în acest moment preocupat de durere în spate, ca și poziția ei variază foarte mult din cauza burta crescut. Aceste senzații pot fi adăugate și apar mâncărimi ale pielii periodic abdominale. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece pielea întinsă considerabil.

De san mama insarcinate a lansat periodic colostruAstfel, există pregătire pentru etapa viitoare alăptarea copil.

În plus față de caracteristicile fiziologice ale femeii gravide și a depăși dificultățile psihologice descrise mai sus. Până la sfârșitul lunii a opta, în cele mai multe mame insarcinate sentimentul de mult sarcina plictisitoare și dorința de a vedea copilul cât mai curând posibil. La aceasta se adaugă un sentiment de confuzie, oboseală, senzație de slăbiciune. În acest moment, o femeie obsedată de o varietate de temeri legate de livrare viitoare, de sănătate a copilului, propriul lor viitor statutul de mame. În plus, femeile sunt adesea ingrijorati si chiar irita aspectul ei actual. Pentru a înlătura temerile, ar trebui să comunice cu femeile care au o experiență pozitivă de naștere și pentru a obține cât mai multe emoții pozitive posibil.

Poziția incorectă a copilului

opta lună de sarcinăDacă în ultimele săptămâni ale lunii a opta de sarcina medicul a spus femeia despre Poziția fătului pelvină, ea ar trebui să încerce să consolideze procesul de cotitură al copilului. Gestionarea optima a nașterii prevede cefalice. Prin urmare, în ultimele opt săptămâni de sarcină, o femeie poate face exerciții speciale pentru a stimula rândul copilului.

Uneori, practicat rândul său exterior capul copilului, medicul care a efectuat prima etapă a muncii. Controlul ultrasonografie fetale, specialistul se transformă copilul, punându-și mâinile pe burta de femeie. Dar, uneori, o astfel de procedură medicii se tem de a efectua din cauza posibilității de manifestare a unor complicații.

În cazul în care copilul este într-o poziție pelviana longitudinal, atunci poate că nașterea sa în mod natural. Cu toate acestea, medicul trebuie să efectueze cu atenție de livrare prin controlul procesului prin intermediul unor dispozitive electronice și de a lua decizii cu privire la utilizarea anestezie epidurală, utilizarea forcepsului, care deține crestături între picioare. În plus, în cazul în care procesul de nastere cu medicul malpresentation copilului ar trebui să fie gata în orice moment să recurgă la cezariana. Poziția copilului înainte de naștere, medicul va determina prin sondarea abdomenului femeilor.

Sex pe luna a opta de sarcina

Dacă în timpul sarcinii complicate de anumite afecțiuni medicale sau de alți factori, medicii nu interzic femeilor de la relații sexuale până la naștere. Cu toate acestea, în cazul în care medicul a avertizat femeia despre prezența unui anumit risc de reziliere a sarcinii, atunci sexul nu ar trebui să fie practicat. sex riscant în mod special pentru femeile care hrănesc sarcina multipla, precum si cei care, la momentul a avut deja o nastere prematura. De asemenea, relațiile sexuale în ultimele luni de sarcină este interzis femeilor care au placenta loc o ofertă, sângerare inexplicabilă, separarea prematură a placentei, membranelor fetale cracare.

Cu toate acestea, în ultimele luni de sarcină o femeie ar trebui să se gândească la faptul că, odată cu apariția unui copil mic în familia soțului ei nu ar trebui să fie lipsit de atenție și îngrijire. Prin urmare, chiar și în acest moment, este important să se găsească un contact psihologic apropiat cu soțul ei și împreună să încerce să se pregătească pentru schimbările viitoare.

Recomandări femeie în luna a opta de sarcina

opta lună de sarcinăMedicii recomanda în acest moment să doarmă pe partea lui. Este important să se evite postura pe spate, ca în această poziție există o compresie a venei cave inferioare. Ca urmare, ritmul cardiac devine mai intensă, senzație de amețeală. Pentru a asigura poziția cea mai confortabilă în timpul somnului, puteți utiliza unele perne mici, plasându-le în spate și abdomen.

Uneori, în ultimele luni de sarcină, o femeie poate manifesta incontinenta urinara din cauza presiunii uterine asupra vezicii. Acest lucru se poate întâmpla atunci când o femeie rade, strănută, tușește. Pentru acest fenomen a dispărut după ce a dat naștere, ar trebui să efectueze în mod regulat exercitiile Kegel, care întăresc tonusul muscular pelviene.

Medicii nu recomanda in acest moment de o femeie să călătorească departe de casă. O astfel de aventură din cauza prezenței unei anumite sarcini pe corpul unei femei în timpul transferurilor și amenință sănătatea femeilor și starea fetale. În plus, în timpul procesului de dezvoltare a nastere prematura medicul va fi foarte departe.

În cazul în care o femeie se simte bine, chiar și în această perioadă de sarcina poate conduce la o distanță scurtă, purtând centura de siguranță. Cu toate acestea, călătorii de lungă durată ar trebui să fie evitată, deoarece șederea prelungită în aceeași poziție este extrem de nedorit.

În luna a opta de sarcină în condiții normale de sănătate, o femeie poate continua să ia o baie, din cauza intrării microorganismelor proteja coajă de fructe, dopul de mucus, care este situat la nivelul colului uterin, si lichidul amniotic. Dar fiecare mama insarcinate ar trebui să se gândească la faptul că mișcarea ei este acum extrem de ciudat, așa că un duș și o baie trebuie să fie foarte atenți să nu alunece. Pentru a evita acest lucru, puteți pune într-o baie sau un duș covoraș de cauciuc coltare. Și ieșind din baie, puteți cere ajutor unei persoane dragi.

Este timpul pentru a reduce în mod semnificativ intensitatea antrenamentului. Dar totuși ușor, ca nu tensiona femeia sală de gimnastică poate face în fiecare zi. Este important să se acorde o atenție la exercițiile de respirație care facilitează foarte mult starea femeii în travaliu.

Pentru a evita edemul, este necesar să se renunțe la consumul de cantități mari de sare. Este de dorit să mănânce mese mici, frecvente.

luna a opta de sarcina - un moment în care o femeie trebuie să colecteze toate lucrurile pe care le vor fi utile în spital. Să totul să fie gata, pentru că livrarea va începe foarte curând.

Cercetări privind luna a opta de sarcina

În ultimele luni de sarcina, o femeie a vizitat de multe ori un ginecolog. În mod tradițional, fiecare vizită fiind identificat parametrii de greutate si a tensiunii arteriale, analiza urinei de laborator. Medicul trebuie să măsoare înălțimea fundului uterin, va asculta bataile inimii fatului. Opt luni, este de asemenea important pentru a afla poziția fătului și dimensiunea acesteia. În plus, femeile ar trebui să fie sigur de a vedea un medic membrelor, astfel încât el a stabilit dacă acesta este supus umflarea și manifestări ale venelor varicoase.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
În ce stadiu al sarcinii, vă puteți trata dintii?În ce stadiu al sarcinii, vă puteți trata dintii?
A cincea lună de sarcinăA cincea lună de sarcină
Sarcina si nasterea cu o cicatrice uterine dupa cezariana, indepartarea fibroameSarcina si nasterea cu o cicatrice uterine dupa cezariana, indepartarea fibroame
A șasea lună de sarcinăA șasea lună de sarcină
A șaptea lună de sarcinăA șaptea lună de sarcină
Luna a noua de sarcinăLuna a noua de sarcină
Tehnica Lamaze: o nastere fara durereTehnica Lamaze: o nastere fara durere
Urinare frecventă în timpul sarciniiUrinare frecventă în timpul sarcinii
Anestezie epidurală. Pentru sau contra?Anestezie epidurală. Pentru sau contra?
La câteva zile după concepție poate determina sarcina?La câteva zile după concepție poate determina sarcina?
» » Opta lună de sarcină

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu