DuranHedt.com

Descărcarea de gestiune, sângerare după nașterea copilului

Descărcarea de gestiune, sângerare după nașterea copilului

După naștere, în toate femeile, chiar și pentru câteva săptămâni, procesul de apariție a descărcării de organele genitale. O astfel de separare va continua până la momentul de reconstituire durează mucoasa postpartum uterin. La fel ca externarea din tractul genital - este un proces normal, natural. Cu toate acestea, există câteva caracteristici ale descărcării postpartum, la care ar trebui să acorde o atenție să nu pierdeți începutul procesului patologic.

Caracteristici de descărcare postpartum

Izolarea după livrarea din tractul genital numit lochia. Inițial, a doua zi iese în evidență destul de o mulțime de lochia. Cu toate acestea, mai târziu, există o scădere treptată a volumului de exudate, deoarece vindecã o suprafață de rană a apărut pe endometru după separat de lui placenta.

Ca parte a lochia detectate celulele sanguine, plasma, particule mor epiteliale si mucus din canalul cervical.

Având în vedere vindecarea treptată a rănii a lungul timpului, există, de asemenea, modificarea compoziției lochia. Prin urmare, modificările și selecțiile de culoare. Deci, dacă inițial ele sunt de culoare rosu aprins, apoi, după unele idiotilor timp mai ușoare. Pentru a determina dacă procesul normal de vindecare rana este important să se asigure că caracterul Lohii este în deplină concordanță cu anumite zile postpartum. Și dacă în primele câteva zile după naștere o mamă tânără se poate baza pe supravegherea medicală, așa cum este în azil de bătrâni, în viitor, natura descărcării a fost observarea pentru femeia însăși. În cazul în care apare o oarecare îngrijorare pentru natura lochia, trebuie să solicitați imediat sfatul medicului. Unele alarme grave pot fi suspectate prin determinarea numărului și culoarea Lohii.

Alocarea în primele ore după naștere

Dacă nașterea are loc în mod normal, în primele două ore după încheierea procesului, femeia stă în unitatea de maternitate. În acest moment, selecția trebuie să fie abundente, sângeroase. Volumul acestora este în mod obișnuit aproximativ 0,5% din greutatea corpului feminin. Dar, în cazul în care cantitatea de sângerare mai mult de 400 ml, în timp ce femeia tocmai a dat naștere la o schimbare semnificativă în propriul lor stat, este în căutarea pentru o anumită patologie.

Descărcarea de gestiune, sângerare după nașterea copiluluipentru a avertiza Sângerare după naștere, Femeile produc golirea vezicii prin cateter și pântecul într-o anumită perioadă de timp gheață este plasat. administrat intravenos la femei, după medicamente de naștere, care contribuie la reducerea mai intensă a mușchilor uterini. În acest caz, o oxitocina sau metilegrometril. Procesul este capabil să reducă uterului se suprapun vaselor de sânge la locul unde a fost atașat placenta. Prin urmare, o femeie pierde mai puțin sânge.

Medicii oferă o supraveghere atentă a femeilor în primele ore după naștere, așa cum poate avea loc în acest moment o stare foarte periculos - sângerări uterine hipoton. Această situație apare din cauza perturbări în procesul de contracții uterine și relaxarea mușchilor puternici ai uterului. Odihnindu după naștere, o femeie nu a fost încă de a controla propriul lor stat. Atunci când semne de sângerare severă ar trebui să raporteze imediat medicului dumneavoastră. O astfel de stare este deosebit de periculos, deoarece nici o durere, nici un disconfort dintr-o dată a apărut o femeie nu se simte. În același timp, sângerarea într-un timp scurt, provoacă slăbiciune severă, și amețeli.

În primele ore după naștere, de asemenea, pot să apară sângerare la femeile care sunt în travaliu a primit severe lacrimi naștere la canal. suturarea atentă a rupturile reduce semnificativ riscul de sângerare. De aceea, medicul trebuie să efectueze o inspecție amănunțită a canalului nașterii și ochiurile imediat după nașterea unui copil, dacă este necesar. Suturile trebuie să fie realizat profesionist, din moment ce nu este pe deplin posibil să apară diferența de suturare hematom, și în cele din urmă se acumulează în țesuturile vor fi sânge. Într-o astfel de situație, medicul relevă un hematom și incizie se suturează din nou.

de sex feminin cu condiția a dat naștere la starea normală după aproximativ două ore este transferat în camera

Alocarea în primele zile după naștere

În primele două sau trei zile într-o femeie ar trebui să apară pete după nașterea copilului. In primele zile raman ventuze abundente (lor alocate aproximativ 300 ml de fapt). Femeia forțat să schimbe pad sau scutec la fiecare două ore. Astfel, precipitatele postnatale miros poate fi prăfuit, uneori trec cu vederea mici cheaguri.

Treptat Futangiilor devin mai puțin abundente și de schimbare a culorii. nuanțarea lor a fost roșu închis, uneori mai aproape de maro. Dacă o femeie începe să se miște în mod activ, izolarea consolidată. Toate celelalte caracteristici ale secrețiilor în primele zile a fost în măsură să evalueze medic în timpul runde. El va lua în considerare alocarea pe bandă sau pe scutec și solicită o tinara mama a caracterului lor. În special, medicul este important să se știe despre ce este cantitatea de sângerare apare la femeia pentru o zi.

Uneori, cantitatea de sângerare poate fi crescută într-un moment în care medicul face în timpul palparea inspecție a abdomenului.

Prevenirea sângerare în primele zile după naștere

Descărcarea de gestiune, sângerare după nașterea copiluluiPentru tocmai au dat naștere la o femeie copil nu a apărut sângerare, este necesar să se urmeze anumite linii directoare importante pentru a facilita procesul normal de recuperare.

Vezica este o mamă tânără ar trebui să fie golit la prima nevoia de a urina. Și în prima zi după naștere, indiferent de dorința de a merge la toaletă, ar trebui să se facă o dată la fiecare trei ore. Faptul că umplerea vezicii urinare nu permite uterului de a contracta pe deplin.

Mamele tinere ar trebui sa practice care alăptează copilul la cerere. Cand mameloanele iritate, există o emisie a hormonului oxitocina promoveaza contracții uterine intense. În timpul hrănirii femeia nou-născutului poate simti durere la nivelul abdomenului, similar cu senzațiile în timpul travaliului. Aceasta activează selecția.

Recent dat naștere femeile sunt sfătuiți să, dacă este posibil, cât mai mult posibil să se întindă pe burtă. Această postură promovează secrețiile de ieșire intense din cavitatea uterină și previne curgerile. Având în vedere deteriorarea în timpul sarcină tonifia mușchii abdominali uterului pot fi deviate în spate, iar descărcarea de scurgere se deteriorează. Prin urmare, în poziția predispuse evacuare devine mai activ.

Pentru a spori și întări vasele uterine, o femeie de mai multe ori pe zi, a pus pe burta gheață.

În unele cazuri, este recomandabil să se numească femei pentru injectare intramusculară de oxitocină timp de două sau trei zile. Acesta stimulează contracțiile uterine. O astfel de măsură este necesară pentru femeile care au dat naștere la un copil mare sau indurat sarcinii multiple. Prin urmare, uterul a fost supus unei puternice întindere. Mai mult, medicamentul este administrat la femei care au experimentat travaliul obstrucționat.

Ca să nu pierdeți dezvoltarea de sângerare, femeia trebuie să contacteze un medic imediat, de îndată ce descărcarea postpartum devin brusc abundente.

Așa-numita târziu hemoragie post-partum (cele care au apărut după două și mai multe ore de la naștere) apar din diverse motive.Uneori se dezvolta hemoragie postpartum din cauza întârzierii părți ale placentei. Găsiți resturile placenta in uter poate fi în timpul unui examen vaginal cu ultrasunete. La detectarea acestor piese sunt eliminate, producând intravenos pre anestezie.

Mai puțin sângerarea se dezvoltă din cauza tulburări de coagulare a sângelui care apar din cauza diferitelor tulburări ale sângelui. Corect astfel de sângerare este foarte dificil. Prin urmare, informații cu privire la prezența acestor boli ale pacientului, medicul trebuie să obțină mult timp înainte de naștere.

sângerare hipoton - o consecință a contracție prea lentă a mușchiului uterin. O astfel de sângerare este de obicei abundenta, fara dureri. Această condiție poate fi eliminată prin introducerea reduce mijloace. Și pentru a restabili pierderea de sânge sau preparate fluide intravenoase de sânge este găsit.

O altă complicație posibilă este procesul normal de recuperare - apariția o încetare completă a lochia înainte de timp. În acest caz, Lohii se va acumula în cavitatea uterină. Această condiție se numește lohiometra și apare ca o consecință a prea mult întindere a uterului și prezența de îndoire în sens invers. Pe fondul lohiometry nu doar lichidată, uneori, se dezvoltă endometrita. Faptul ca boala cauzatoare de microbi se dezvoltă în mod activ la un astfel de mediu nutritiv ca descărcare postnatal. Atunci când o astfel de patologie este, de asemenea, atribuită oxitocină, dar înainte de introducerea acestuia ar trebui să fie introduse Nospanum pentru spasmoliza.

Alocarea în primele săptămâni după naștere

Descărcarea de gestiune, sângerare după nașterea copiluluiÎn cazul în care perioada de recuperare după naștere continuă în mod normal, descãrcati după nașterea copilului durează aproximativ 6-8 săptămâni. Pe parcursul acestei perioade, se alocă de la 500 la 1500 ml de precipitate.

Pentru prima săptămână post-natale caracterizata prin aparitia de secretii care seamănă cu ciclul menstrual. Dar ele conțin mai multe cheaguri si sunt in general mai abundente. În fiecare zi, o femeie observă o scădere a cantității de lochia. Culoarea lor sa schimbat treptat la un galben-albicios, dar uneori apar încă evidenția roz.

Deja în a patra săptămână de alocare perioadă de recuperare de forma tartinabilă devin mai rare și de a dobândi. Mai târziu, despre a șasea săptămână, Lohii încetează și izolare, treptat, sunt aceleași ca și în perioada de dinaintea sarcinii.

Mamele tinere care se hrănesc laptele matern copilul, spune o încetare rapidă a descărcării ca urmare a procesului accelerat de reducere a uterului. Acele femei care au suferit cezariană, recupera mai lent, deoarece uterul, în cazul în care există o cusătură, în scădere mai puțin rapid.

Dar cel mai important lucru - pentru a trata propria lor stare foarte atent și să nu se angajeze în auto-tratament asupra apariției problemelor descrise mai sus.

Abordarea corectă a stării de sănătate post-natale

Pentru a preveni apariția complicațiilor infecțioase, o femeie trebuie să respecte cu grijă, cu toate regulile de igienă. Este important să se asigure fluxul normal al lochia din uter, deoarece acestea se pot dezvolta rapid microfloră patogenă, care este plină cu dezvoltarea inflamației.

Descărcarea de gestiune, sângerare după nașterea copiluluiPână atunci, până când nu Lohii opri complet, tânăra mamă trebuie întotdeauna să fie folosite tampoane postpartum sau scutece. Avem nevoie pentru a schimba tampoane la fiecare trei ore, pentru a se evita creșterea microorganismelor pe ele. In saptamana femeile post-natale nu trebuie să utilizeze tampoane parfumate, deoarece acestea cresc riscul de reacții alergice. Nu puteți folosi tampoane interne, deoarece acestea ar crea un obstacol pentru ieșirea de descărcare de gestiune vaginale. Dacă o femeie este în poziția culcat pe spate, puteți folosi doar un scutec pentru podkladyvaniem suprafață.

Se spală mama trebuie tânără după fiecare excursie la toaletă. Luând bai nu este necesar, dar este necesar un duș de zi cu zi. În același organele genitale spălate afară numai. De asemenea, este interzisă dusurile.

Este recomandabil să se conformeze cu alte recomandări pentru a elibera după livrare au fost normale si sa oprit la timp. O femeie nu ar trebui să se expună la efort fizic foarte grele, deoarece provoacă alocări mai mari.

Există unele indicii în care este de dorit să se solicite imediat sfatul medicului. Acest lucru trebuie făcut în cazul în care descărcarea are un miros foarte neplăcut și, astfel, similar cu secreție purulentă. Un astfel de semn - dovada de infectie in uter (endometrita). În această boală este creșterea temperaturii, de asemenea, există dureri abdominale.

Ar trebui să se consulte un medic cu o sângerare aspect ascuțit după lochia au devenit mai incolor și subțire. Poate fi necesar să se efectueze curățarea uterului din reziduurile placentă.

În cazul în care femeia a descărca de tip brânzos, este posibil ca ea este bolnav sturz. Mai ales afte manifestă frecvent după tratament antibiotice.

Semnul negativ este încetarea bruscă a emisiilor. Un fenomen similar apare mai frecvent la femeile care au avut o cezariană.

Uneori, pentru a elimina astfel de complicații necesită tratament într-un spital.

restabilirea menstruatiei

Ciclul lunar fiecare femeie este restabilită în mod individual. producție activă de hormon post-natale prolactinași, care promovează producția de lapte afectează, de asemenea, suprimarea de hormoni in ovare. Ovulația nu se întâmplă.

prevăzut alăptarea restaurat menstruație într-o femeie de vreo șase luni după naștere. În cazul în care un copil mănâncă amestec artificial, ciclul menstrual este restaurat la a doua și a treia lună după naștere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Spotting la femei: motiveSpotting la femei: motive
Brown de descărcare înainte de menstruațieBrown de descărcare înainte de menstruație
Utilizarea distanțiere postnatalUtilizarea distanțiere postnatal
Descărcare roz la femeiDescărcare roz la femei
Menstruatie după naștereMenstruatie după naștere
Descărcarea Brown în loc de lunarDescărcarea Brown în loc de lunar
UrethrorrheaUrethrorrhea
Descărcarea Brown după menstruațieDescărcarea Brown după menstruație
LohiometraLohiometra
Izolarea după nașterea copiluluiIzolarea după nașterea copilului
» » Descărcarea de gestiune, sângerare după nașterea copilului

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu