DuranHedt.com

Potența masculină

potența masculină

putere (De la cuvântul latin potentia, însemnând „putere“) este capacitatea organismului de a produs relații sexuale. Ca de obicei, în general, se face referire la sexologi pe termen sexualitate sexului puternic. Prin urmare, determină potența performanțelor sexuale masculine. Acest termen este folosit pentru caracteristicile de nivel de tensiune penisului, și pentru a indica viteza de apariția erecției, și pentru a determina prezența unor excese sexuale, precum și posibilitatea de a duce o viață sexuală normală intensă. Cu toate acestea, o persoană care nu determina potență aplicate acestora ritmul activității sexuale, pentru că, de fapt, performanța sexuală potențială a oamenilor individuali poate fi mai mare decât numărul de acte sexuale, care de obicei este. Ca o regulă, în ceea ce privește oportunitățile sexuale pentru femei, termenul „potență“ este folosit rar și în principal în determinarea capacității de a experimenta orgasm.

Caracteristici potenta

De regulă, cele mai multe dintre posibilitățile sexuale ale omului se poate realiza cu relaxarea completă și captarea de la problemele de zi cu zi și necazuri. Creșterea potență posibil în timpul lunii de miere, după o schimbare a partenerului sexual, sau după o perioadă relativ lungă de abstinență sexuală.

Cu toate acestea, există o mulțime de situații cotidiene comune care pot afecta negativ potența. Deci, poate fi conflicte psihologice în viața personală și profesională de zi cu zi, prezența unui mediu nepotrivit pentru intimitate sexuala, partenerul de atitudine greșită și o serie de alte convenții. Ca regulă generală, capacitatea de a concepe Ea nu depinde întotdeauna de capacitatea oamenilor de a face un raport sexual plin.

În cazul în care manifestarea incapacitatea de a atinge excitatia sexuala se manifesta problema de sanatate, care se numește impotență. Pentru a determina modul de a crește potența, este necesar, în primul rând, să treacă o examinare cuprinzătoare de către un specialist calificat.
Majoritatea băieților cred potență foarte important moment al vieții lor. În consecință, pentru manifestarea acestor probleme o mulțime de atenție este acordată pentru a crește potența. Foarte adesea, apariția unor probleme cu potenta poate provoca simptome de incertitudine, și ca o consecință, persoana devine mai retrasă, el este supus unor complexe.

Potența și vârsta

Pe parcursul duratei de viață a potența bărbaților se schimbă. Nivelul activității sexuale, cea mai mare de la o vârstă fragedă. Cu toate acestea, vârsta nu poate fi considerat un factor major în scăderea sau creșterea potenței.

Conform rezultatelor mai multor studii, până în prezent, de către bărbați de 20-50 de ani au o medie de opt contact sexual în ultima lună. În acest caz, factorul de vârstă nu este determinantă pentru starea de potență. Cu toate acestea, rezultatele sondajului medii induse nu pot fi atribuite unei anumite persoane, deoarece potența este afectată de o serie de factori diferiți: starea generală de sănătate, climat psihologic în relația cu partenerul său, prezența unor circumstanțe externe. Deci, pentru cuplurile care au o relație armonioasă, fericit, actul sexual este mult mai probabil.

Creșterea potență

puterePentru a determina modul de a îmbunătăți capacitatea de acțiune, ar trebui, în primul rând, nu funcționează pentru a rezolva problemele fără ajutorul medicilor. Probleme cu potență, în orice caz, nu pot fi rezolvate în mod independent, cu ajutorul drogurilor. În primul rând, pentru a crește potența, se recomandă analizarea în detaliu caracteristicile și schimbarea stilului de viață care pot determina scăderea dorinței sexuale.

Deci, în scopul de a menține un nivel ridicat de potență importante raporturi sexuale regulate. Este activitatea sexuală constantă stimulează o creștere a alocării testosteron, care este responsabil pentru libidoului.

La fel de important este un stil de viață activ și exercițiu constant. Activitățile sportive sunt extrem de importante, datorită stimularea procesului circulației sângelui în organism de sex masculin. Deosebit de importante sunt exercițiul fizic și sportul pentru persoanele care suferă de excesul de greutate. și anume obezitate Acesta este unul dintre principalii factori pentru barbatii cu probleme de potență.

Pentru cei care caută informații cu privire la modul de a îmbunătăți potența, trebuie remarcat faptul că respingerea de obiceiurile proaste - fumatul, consumul de droguri și alcool - va fi unul dintre momentele fondatoare în procesul de realizare a rezultatelor pozitive în procesul de creștere a potenței.

Dacă este posibil, evita situațiile stresante, incitante, iar în caz de emoții prea puternice - calitate de relaxare, a scăpa de stres inutil. În acest scop, experții recomandă să recurgă la utilizarea de masaj.

Pe metodele de creștere a medicilor potență recomandă să se gândească în cazul unor dovezi ale dorinței sexuale reduse. Acestea sunt scăderea interesului din partea sexuală a vieții, fără prezența pe motivele specifice pentru pierderea de erectii in timpul noptii si dimineata ore, duritate slaba a penisului in timpul erectiei. Astăzi, se presupune că o erecție suficient de puternică și de alte probleme sexuale in viata asociate cu potență, se plânge orice alt reprezentant al sexului puternic.
Există mai multe metode pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți potența și, prin urmare, calitatea vieții sexuale.
Pentru a îmbunătăți potența este important să se elimine bolile care au devenit cauza principală a problemelor cu dorinta sexuala la barbati. Mai ales o naștere la probleme cu potenta obezitate, diabetul zaharat, boli cardiovasculare, epuizare.

De asemenea, la nivelul potență afectează tratamentul problemelor cu ajutorul medicației, exerciții speciale, nutriție adecvată, echilibrată, metode non-tradiționale (yoga, acupunctura, baie parfumat).Există, de asemenea, o serie de rețete de medicina traditionala, care sunt utilizate pentru a îmbunătăți capacitatea de acțiune. Deci, o lungă perioadă de timp pentru relaxare și ca o consecință, pentru a îmbunătăți potența, folosit de baie speciale de relaxare - musetel, frunze de dafin și alte plante aromatice.

Produsele care îmbunătățesc potența

putereNu mai puțin eficace pentru creșterea potenței poate fi alimente: produse speciale, cresterea potentei, a fost mult timp cunoscute și au fost utilizate cu succes pentru a îmbunătăți calitatea vieții sexuale.

Produse care stimulează libidoul la bărbați se numește afrodisiace.

Cu toate acestea, principiile unui regim alimentar echilibrat este la fel de important pentru buna funcționare a organismului de sex masculin. În primul rând, este important ca în regimul alimentar al oamenilor prezintă o cantitate suficientă de alimente bogate in proteine. În dieta zilnică ar trebui să fie un fel de mâncare de pește, carne, nuci, ouă, legume și alte alimente bogate in proteine.

Afrodisiacele sunt nu numai produse exotice, dar, de asemenea, cele mai simple feluri de mâncare. Astfel, celebra reteta folositoare pentru bărbați este un fel de mâncare comună de ouă prăjite, prajit cu ceapa, care are, de asemenea, un efect pozitiv asupra potentei masculine.

Legumele se aplică și produselor care cresc potența. Ele conțin o bogăție de vitamine și, prin urmare, să mănânce legume în toate formele trebuie să fie în fiecare zi.

Carne - un produs util, dar trebuie să fie rotit în mod corespunzător cu pești. Pentru creșterea libidoului ar trebui să consume pește de mare (impact pozitiv deosebit de puternic asupra virilității are cambulă), fructe de mare. Periodic, este necesar să fie antena de stridii, midii rapanov. În procesul de preparare a acestora pot fi utilizate sosul preparat utilizând țelină, pătrunjel, lămâie, care nu sunt mai puțin utile pentru creșterea potenței.

Sa constatat că funcția gonadelor crește în mod considerabil roșiile. Cu toate acestea, ele ar trebui să fie consumate fără gătit în prealabil.

Ca afrodiziac ar trebui să mănânce și alimente care conțin vitamina E. Acest lucru este în primul rând, semințe, nuci, susan. Ele pot fi consumate cu miere, care nu mai este util. Apropo, un amestec de părți egale de miere și nuci sunt invitați să mănânce în fiecare zi, de mai multe linguri ca un mijloc de a spori potența masculină.

Pe termen lung, deoarece, în unele culturi pentru a crește potența la bărbați folosite coriandru, cuișoare, șofran, ghimbir, nuci de pin, smochine. Apropo, smochine, intareste sistemul cardiovascular, care afectează în mod direct calitatea vieții sexuale. Nici fructe mai puțin utile și alte uscate - prune, stafide, caise uscate.

După cum poate fi consumat băuturi stimularea produse lactate, ceai și condimente. Produse lactate - iaurt, brânză, brânză de vaci, ar trebui să fie incluse în mod regulat în dieta. efect foarte bun are ulei de măsline, care ar trebui să fie consumate în fiecare zi.

Despre produsele care îmbunătățesc potența, a declarat în scrierile sale mai Sigmund Freud, referindu-se la un efect similar de ciuperci, seminte de dovleac, pâine de secară, urzica. În plus, mulți experți spun că un efect deosebit de benefic asupra potența bărbaților afectați de păpădie. Frunzele acestei plante ca o salata sau suplimente la principalele feluri de mâncare ar trebui să fie consumate în timpul înfloririi sale. Dressing pentru salata poate fi un oțet de vin, care are, de asemenea, un efect pozitiv asupra libidoului.

În același timp, un efect negativ asupra sexualitatii masculine au in mod clar bauturi energizante, sucuri, alimente cu un conținut ridicat de carbohidrați „inutile“ (cartofi, paste, produse fainoase, produse de patiserie). pâine albă moale este, de asemenea, necesar să se înlocuiască pâine cu tărâțe, și în loc de hot-dog și cârnați să mănânce bucate preparate din carne naturală.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Este posibil să întrețină relații sexuale în timpul sarcinii?Este posibil să întrețină relații sexuale în timpul sarcinii?
AzoospermieAzoospermie
Scurt actului sexualScurt actului sexual
Un om poate îmbunătăți potența, aderarea la o dieta mediteraneanaUn om poate îmbunătăți potența, aderarea la o dieta mediteraneana
Lipsa orgasmului la femeiLipsa orgasmului la femei
Sex appeal și sexualitateaSex appeal și sexualitatea
ImpotențăImpotență
Disfuncție sexualăDisfuncție sexuală
ImpotențăImpotență
Întreruptă actului sexualÎntreruptă actului sexual
» » » Potența masculină

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu