DuranHedt.com

Zhenale

ZhenaleFotografii de droguri

Descriere pe restante 17/10/2014

 • Numele latin: Zhenale
 • codul ATC: G03XB01
 • Substanță activă: Mifepristone (Mifepristone)
 • Producător: Ltd. Izvarino Pharma, Rusia

structură

Un comprimat conține: substanță activă mifepristona - 10 mg + ingrediente suplimentare (amidon de cartof, amidon carboximetil de sodiu, lactoză monohidrat, povidonă, stearat de magneziu).

Forma de presă

Un medicament produs sub formă de tablete rotunde, convexe. Culoare - galben cu verde. Recipientele sau cutii de pe o singură tabletă, în unitatea de 1 sau 2 comprimate.

efecte farmacologice

anticoncepțional, antigestageni.

Farmacodinamicii și farmacocinetica

Ingredientul activ al medicamentului - mifepristona - agent steroid sintetic care reduce semnificativ sensibilitatea receptor progesteron. Substanța are activitatea progestin, este antagonist glucocorticoid pe mecanismele concurențiale.

Efectul medicamentului depinde de faza ciclului menstrual, în timpul căreia a intrat în organism. Remedii crește contractilitatea miometrului și stimulează producția Interleukina-8 în horiodetsidualnyh celule, în care gradul de sensibilitate la miometru prostaglandine redus foarte mult.

Ca rezultat, ovulul derivate din decidua, ovulația Ea nu se produce, endometru Devine subțire și slab. Și, dacă aveți deja un ovul fertilizat implantare nu mai este posibilă.

Când se administrează oral la 1,5 ore de droguri atinge concentrația sa maximă în sânge, biodisponibilitatea - aproximativ 70%. Aproape 99% din ingredientul activ se leagă de proteinele din plasmă.

medicamente excreție se realizează în două etape, mai întâi încet și apoi 12-72 ore este mult mai rapid. Jumătatea - 17 ore.

indicaţii

Acestea sunt folosite ca contracepția de urgență deja după actul sexual (eșec de întrerupere eroare prezervativ de spargere într-o metodă din calendar, alunecă prezervativul, etc.). Perioada efectivă maximă de timp, atunci când medicamentul podeystvuet- exact 72 ore.

Contraindicații

Pilulele contraceptive nu pot fi utilizate:

 • dacă este efectuată înainte de începerea tratamentului pe termen lung GSK;
 • la porfirie;
 • în boli ale ficatului sau rinichiului;
 • la anemie;
 • funcţia gipotrofirovannoy adrenal;
 • la sarcină;
 • în timpul alăptarea;
 • alergii asupra componentelor formulării;
 • în încălcarea homeostazia corpul;
 • în severă extragenitala patologie.

efecte secundare

Cele mai frecvente efecte secundare sunt:

Instrucțiuni privind Zhenale (metoda și dozare)

Medicamentul se administrează pe cale orală, prin 2 ore după o masă sau la 2.

Înainte de a lua ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră.

În conformitate cu instrucțiunile de utilizare trebuie să luați comprimatul în termen de 72 de ore de la PPA.

supradoză

În caz de supradozaj pot să apară insuficiență suprarenală.

interacțiune

Utilizarea nu este recomandat pentru 8-12 zile de la primirea tabletelor AINS.

Alcoolul reduce semnificativ eficiența fondurilor.

termeni de vânzarePentru achiziționarea de medicamente în farmacii au nevoie de prescripție medicală.

condițiile de depozitare

Stocate în loc uscat, rece.

Perioada de valabilitate

3 ani.

Măsuri de precauție

Zhenale - un mijloc de contraceptie de urgenta, este imposibil de a utiliza mai multe cicluri menstruale într-un rând. În acte sexuale ulterioare care au loc în termen de o lună de la recepție, asigurați-vă că pentru a utiliza metode de barieră de protecție.

Medicamentul nu protejează împotriva unei varietăți de boli cu transmitere sexuala și SIDA.

Acolo Zhenale tablete care conțin 50 sau 200 mg de ingredient activ (pentru avortul medicamentos), Utilizați-le numai sub supravegherea mierii. angajat și recomandarea medicului strictă a lui.

Medicamentul nu are nici un efect asupra vitezei de reacție și a concentrației.

Înainte de a primi fonduri ar trebui să asigure absența sarcinii. În cazul în care, după utilizarea de droguri sarcina, este mai bine să-și întrerupă orice recomandat de către medicul dumneavoastră. În acest caz, în cazul în care o femeie a decis să păstreze copilul, nu există nici o garanție că el va fi născut și să crească sănătoși.

Eficacitatea medicamentului depinde de greutatea corporală, cu scăderi de eficiență a excesului de greutate.

analogi

Meciuri din nivelul codului ATC 4a:
 • mifepristona
 • Penkrofton
 • Mifepreks
 • Mifolian
 • Gynestril
 • Esmiya
 • Mifegin
 • Miropriston
 • Ginepriston

analogi Zhenale comune: Ginepriston, Agesta, Mensofta, Mifegin, Mifepreks, Mifolian, eskapel, Postinor, Gynestril, Miropriston, mifepristona, Penkrofton.

Zhenale sau eskapel - care este mai bine?

Eskapel se referă la preparate care conțin progestogeni (hormoni). Mijloace, spre deosebire de originalul, în mod eficient numai primele 24-48 ore după PPA. De asemenea, atunci când primesc analogic crește probabilitatea sarcină ectopică. medicamente costa aproximativ la fel.

Postinor sau Zhenale - ce să aleg?

Postinor conține, de asemenea, progestogeni. Eficiența înseamnă puternic depinde de greutatea corporală a pacientului (în figura inițială de mai jos). La primirea analogul mai mare probabilitatea efectelor secundare adverse - sângerare, starea generală de sănătate proastă, întârzie următoarea menstruație. Ambele produse sunt în aceeași categorie de preț.

Opinii de Zhenale

Zhenale - recenzii Doctori

Experții sunt de părere că medicamentul este mai eficient decât predecesorii săi, conținând progestogeni. Review-uri de ginecologi Zhenale pozitiv, acesta nu este un medicament hormonal. Experții act eficiența ridicată, indiferent de timpul scurs de la PPA (Nu mai târziu de 72 de ore). totuși mifepristona de multe ori provoacă o menstruație întârziere.

Opinii femei, luând pastile, bine. Mulți oameni scrie că nu a existat nici o greață, durere și sângerare ca atunci când primesc alte medicamente. Cu toate acestea, au existat unele nereguli minore ale ciclului menstrual. Una dintre femei dupa ce a luat droguri încă gravidă, dar ea nu putea suporta un copil. Pentru că nu se folosește de contraceptie de urgenta, medicii recomandă să pună capăt unei sarcini nedorite.

Preț Zhenale

Preț Zhenale farmacie - 300 ruble pe ambalaj.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
MiropristonMiropriston
MotilakMotilak
Vero anastrozolVero anastrozol
GynestrilGynestril
FinastaFinasta
Klimadinon unoKlimadinon uno
Dizenterie bacteriofagDizenterie bacteriofag
TonzipretTonzipret
MifeginMifegin
Lumânări Vaginorm cu instrucțiuni de utilizareLumânări Vaginorm cu instrucțiuni de utilizare

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu