DuranHedt.com

Emigraf - noi patologii oncologice instrument de diagnosticare

Emigraf - noi patologii oncologice instrument de diagnosticare

Ramură a medicinei în cauză cu diagnosticul bolilor umane prin analiza radiația electromagnetică în intervalul milimetri al organismului, a devenit o dezvoltare foarte mare succes, cu apariția de dispozitive capabile să înregistreze câmpuri electromagnetice tensiune extrem de scăzută. Acest lucru contribuie în mare măsură, de asemenea, rezultate științifice pe fundamentele teoretice ale radiațiilor și celule ale corpului uman în intervalul milimetru electromagnetic. Determinarea lungimii semnificative biologic de unde milimetrice permis să se dezvolte dispozitivele medicale pentru diagnostic pe baza unei analize a structurii fine a semnalelor electromagnetice.

Practic medicina preferă metode fără contact de diagnostic leziuni, excluzând impactul nefavorabil al radiațiilor asupra organismului uman. Până în prezent, nu toate căile, practic, aplicabile pentru a îndeplini această cerință. Metode utilizate pe scară largă radiografie, diagnosticare cu ultrasunete, rezonanță magnetică nucleară, radiometrie Ei sunt experți și eficiența lor este determinată în mare măsură de către medic calificat. În acest sens, un interes clar este dezvoltarea și îmbunătățirea echipamente de diagnosticare non-contact, capabil să înregistreze extrem de slabe electromagnetice celule umane cu radiație modificări patologice.

soluții tehnice complexe, bazate pe metode de localizare pasivă în intervalul milimetru lungime de undă, ceea ce face posibilă recunoașterea structurii sănătoase și anormale celulele umane, determinarea rapidă pentru a identifica cauza daune, puse în aplicare într-un dispozitiv medical de diagnostic unic "Emigraf“. Cu acest aparat studiat de un diagnostic de cancer expres la femei cancerul de san.

Este o boală comună are o rată ridicată a mortalității datorită identificării premature a patologiei. Introducerea pe scară largă a acestui instrument foarte informativ in practica medicala de diagnostic precoce a simptomelor sân carcinomatoza femeile vor reduce mortalitatea asociată cu această boală.instrument de diagnosticare rapidă medicale este extrem de sensibil receptor cu antenă pentru recepționarea radiației electromagnetice, la o lungime de undă de 5,0 mm, în două canale de polarizare ortogonale. Pentru analiza spectrului electromagnetic selectat lungime de undă de funcționare a absorbției maxime a condițiilor în aceasta moleculele de oxigen. Acesta este semnul distinctiv al structurilor locale de recunoaștere a celulelor canceroase in mod normal de celule funcționale este diferit de cancer de conținut de oxigen redus în mod semnificativ.

Inregistrare semnale electromagnetice se efectuează în puncte strict definite ale corpului corespunzător proiecțiile organelor și țesuturilor implicate în implementarea carcinogeneza în cancerul de sân la femei (proiecția de sân, rinichi, ovar, tiroida, ficat, splină, uter).

Testele dispozitivului din grupurile de control de pacienți cu diagnostic de cancer de san confirmat histologic în etapa inițială a arătat un procent scăzut de erori de prima și a doua tipuri (8% și 14%), sensibilitatea de diagnostic de 92% și valoarea predictivă pozitivă egală cu 87%. Rezultatele arată că instrumentul de diagnosticare dezvoltat pentru studii rapide medicale (inclusiv masa) permite o fiabilitate ridicată pentru a detecta în stadii incipiente cancerul de san femei.

S-a obținut utilizând informația dispozitivului dezvoltat despre specificul parametrilor câmpului electromagnetic uman în intervalul milimetru, atunci când alte cancere predetermina localizarea direcția de studii suplimentare privind dezvoltarea fără contact metode de diagnostic pasiv.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
MamografieMamografie
TerapieTerapie
Diagnosticul cancerului pulmonarDiagnosticul cancerului pulmonar
Saliva pentru determinarea glucozeiSaliva pentru determinarea glucozei
Diagnosticare PCR - analiza privind infecțiaDiagnosticare PCR - analiza privind infecția
Cercetătorii ruși explorează noi metode de detectare a canceruluiCercetătorii ruși explorează noi metode de detectare a cancerului
BiomarkerBiomarker
PatologiePatologie
MutageniMutageni
Celulele stemCelulele stem
» » Emigraf - noi patologii oncologice instrument de diagnosticare

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu