DuranHedt.com

Synchro (Deka)

Sistemul multifuncțional Seria Synchro produs de DEKA (Italia) sunt o combinație de sisteme laser si IPL capacitate. Ei folosesc o tehnologie de o distribuție uniformă a luminii pe toată suprafața care urmează să fie tratată și sistemul de răcire a pielii este integrat în kriospreem mașinii. Dispozitivele din seria Synchro cuprind:

Synchro - o combinație a unui laser neodim lung de 1064 nm și IPL sistem cu filtre 500-950 nm, 550-950 nm, 650-950 nm.

HP Synchro - Laser neodim 1064nm, 2094 nm, cu laser erbiu, cu laser Nd Q-Switched si IPL-9 Sistemul fotonasadkami.

Synchro PLA: Y - combinație neodim de 1064 nm și 755 lasere alexandrit IPL nm Sistem de 5 fotonasadok (500, 520, 550, 600 și 650 nm).

Sistemele Synchro sunt folosite pentru îndepărtarea părului cu laser de orice tip de piele, ablativ și non-ablativ intinerirea pielii cu laser, îndepărtarea leziunilor pigmentate și patologia vasculară, tratamentul acneei și post-acnee, păr încarnate, corectarea vergeturi și cicatrici. Prezența IPL-sistem le permite tratamente Fotoîntinerire, tratament acnee, îndepărtarea părului, leziunile pigmentate si patologia photocorrection vaselor superficiale. Sistemul laser Q-Switched Synchro HP necesară pentru îndepărtarea tatuaje de culoare diferită. O platforma cu laser alexandrit Synchro PLA: Y permite pentru a obține efectul așa-numitei epilarea „pur“ la care pielea devine mai fina in timpul unei singure sesiuni.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Smartlipo (Deka)Smartlipo (Deka)
Sistemul Quanta DuettoSistemul Quanta Duetto
Mcl- 30 (ASCLEPION)Mcl- 30 (ASCLEPION)
Gentlelase (candela)Gentlelase (candela)
Smartlipo mpx (Cynosure)Smartlipo mpx (Cynosure)
LightsheerLightsheer
LuminetteLuminette
UltraPulseUltraPulse
CandelăCandelă
MatisseMatisse
» » Synchro (Deka)

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu