DuranHedt.com

UltraPulse

cu laser UltraPulse de la compania Lumenis - una dintre cele mai noi (la sfârșitul anului 2012) dispozitive folosite pentru ablatie fracționată și resurfacing tradiționale. Aceasta este una dintre cele mai puternice dintre lasere CO2 existente și singurul dispozitiv care funcționează în modul ultraimpulsnom. 

UltraPulse astăzi este una dintre cele mai populare din lume de laser fractionara pentru procedurile de intinerire a pielii cardinal și corectarea deformarilor cicatrice. Dezvoltarea de profesioniști UltraPulse, Lumenis au o combinație unică de caracteristici care nu se găsesc în oricare dintre celelalte laser CO2:

  • putere radiatie - 60 W (240 W putere de vârf la țesutul)
  • Ultrascurtă timp puls - 0.1 ms.

UltraPulse permite: poluchat rezultate de întinerire drastice, netezirea ridurilor profunde si cicatrici (inclusiv arsură grosier) doar o protseduru- reduce durerea pacientului este mult mai mică decât cu orice alt CO2 laser, pentru majoritatea dintre procedurile cele mai invazive nu este necesară pentru a face perioadă anesteziya- generală mai scurte de reabilitare mai mult de 2 ori în comparație cu cea atunci când rulează pe alte dispozitive.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Smartlipo (Deka)Smartlipo (Deka)
Sistemul Quanta DuettoSistemul Quanta Duetto
Mcl- 30 (ASCLEPION)Mcl- 30 (ASCLEPION)
Gentlelase (candela)Gentlelase (candela)
Accent XLAccent XL
LightsheerLightsheer
LuminetteLuminette
CandelăCandelă
MatisseMatisse
EmatrixEmatrix
» » UltraPulse

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu