DuranHedt.com

Cap de amorțeală

cap de amorțeală

Amorteala a feței și a capului Se manifestă la oameni furnicaturi neplăcute și „crawl“ pe piele. În unele cazuri, această condiție este însoțită de o scădere a nivelului de sensibilitate.

Care sunt simptomele de amortit cap?

Ca o regulă, amorțeală a feței și scalpului la om este marcat furnicături în jurul buzelor și feței. Când amorțirea se poate produce, de asemenea, umflături, senzație de arsură, și pierderea controlului mușchilor faciali. În funcție de cât de gravă este acest simptom o persoană poate experimenta amorțeală relativ ușoară a feței, și gradul sever de amorțeală până paralizie în față.

Amorteala a feței, precum și amorțeală la nivelul capului și gâtului poate fi temporară sau permanentă. De regulă, motivele pentru care este marcat cu capul de amorteala gâtului și feței și gâtului sunt asociate cu răspunsul organismului la impactul factorilor care perturba functionarea normala a sistemelor organismului. Amorteala in partea stanga a capului, iar partea sa dreaptă poate fi observată în cazul în care există o compresie a nervilor, fluxul sanguin este perturbat procesul în organism și altele.

Uneori, un sentiment de ceea ce se întâmplă amortit partea din spate a capului și scalpului, pot fi asociate cu boli grave. Prin urmare, în cazul în care o persoană care a avut un sentiment de amorțeală, este mai bine să nu întârzie apelarea unui medic, deoarece acest simptom poate indica începutul cursă.

Cu toate acestea, statisticile arată că doar unul din cinci oameni plângându-se de amorțeală a feței, diagnosticat cu o boală gravă. În cele mai multe cazuri, o persoană amortit din cauza stresului ridicat, hipotermie și expunerea la alți factori de mediu.

În cazul în care amorțeală a feței o persoană poate simți pierderea gustului. Este dificil de a împinge alimentele în esofag, astfel încât piesele ei să se blocheze între dinți. În amorțeală cronică schimbare expresii faciale, denaturând caracteristicile sale.

Amorțeală a feței, gâtului și capului pot fi observate în cazul, în cazul în care persoana pentru o lungă perioadă de timp a fost într-o poziție incomodă. De obicei, acest lucru se întâmplă într-un vis. Dar dacă amorțirea nu este asociată cu patologia, că, după schimbarea de poziție corectă este condiția dispare după câteva minute. Pentru a accelera acest proces, puteți aplica un masaj de lumină.

Dar, în cazul în care amorțeală a capului și a gâtului prezentat la om de multe ori, în timp ce acest simptom este însoțită de alte simptome (febră, vedere neclară), atunci pacientul este necesar să se adreseze la medic.

De ce se manifestă amorțeală a capului?

Amorteala în diferite părți ale capuluiCauze amorțeală a buzelor și a bărbiei sunt cel mai frecvent asociate cu paralizia nervului facial. Paralizia Bell - este cel mai frecvent tip de paralizie facială. Această boală se dezvoltă ca urmare a efectelor asupra corpului unei infecții virale, care cauzeaza inflamarea nervilor și amorțeală ulterioară a feței, limbii și buzelor.

la scleroza multipla în corpul uman este o reacție autoimună. Celulele proprii ataca si nervi. Ca urmare, pacientul manifestă ca o amorțeală a feței și extremităților. Pacientul poate experimenta amorțeală la nivelul buzei superioare și ale nasului, amorțeală a feței și a gâtului.

Amorteala a buzei inferioare și în alte zone faciale sunt adesea observate la pacienții care suferă nevralgie nervul trigemen. În acest caz, persoana, în legătură cu compresia nervului trigemen, amorțeli cu excepția marcat o durere foarte puternică în nas, urechi, ochi.

Asigurați-vă că să ne amintim că amorțeală a feței poate fi văzut că persoana care are toate incepe un accident vascular cerebral bruscă. În cazul în care pacientul se întâmplă decalaj și ocluzia vaselor de sânge, alimentarea cu oxigen la creier este încetinit, și la pacienții cu accident vascular cerebral furnicături marcantă a feței, și amortire acesteia.

De asemenea, se confruntă cu senzație de amorțeală pot să apară la atac ischemic tranzitor, sub stres sever, o persoană în deprimat. Acest simptom poate fi, de asemenea, observate după aplicarea anumitor medicamente, ca efect secundar.

cap de amorțeală NeplăcutDacă există o erupție cutanată și roșeață pe zona feței amorți se poate presupune că pacientul dezvoltă zona zoster. In aceasta boala, o erupție apare ca bulele în interiorul lichidului. Pacientul a manifestat periodic dureri de fotografiere, slăbiciune, creșterea temperaturii corpului.

Semne de amorțeală a feței înainte de dureri de cap de atac poate indica un pacient aura migrena, care vestește începutul unui atac migrene.Cauzele amorțeli în obraji si limba sunt de asemenea diverse. Limba poate amorți după mucoasa arsură, care a avut loc ca urmare a utilizării produselor alimentare foarte fierbinte. Această condiție are loc de obicei în termen de câteva zile, ca recuperarea mucoasei deteriorate. limba amorțeală este uneori observată după leziuni la nivelul feței, după impact, și după extracția dentară sau alte proceduri dentare.

Amorteala a limbii, la stânga obrazul sau obrazul drept, uneori, asociate cu utilizarea improprie a inhalatoare cu hormoni steroizi. Acest simptom poate aparea la persoanele care fumează.

În cazul în care amorțeală a limbii este unul dintre simptomele în timp ce amorțite, și alte zone ale corpului, în acest caz, este posibil să se suspecteze dezvoltarea sclerozei multiple, tumori cerebrale, si altele. Acest simptom este uneori observată chiar și la gât osteocondrozei.

limba amorțeală însoțește nevralgia nervului glosofaringian. Mai mult decât atât, atunci când limba și amorțeală schimbare vizibilă în aspectul său poate fi suspectat de dezvoltare a candidozei orale, deficiența gravă vitamina B12.

Cum de a scăpa de amorțeală a feței?

Amorteala în cap și gâtÎnainte de a începe un tratament facial senzație de amorțeală, după un accident vascular cerebral sau amorțeală, care a fost din cauza altor factori, este imperios necesar să se clarifice diagnosticul. Aceasta determină amorțeală a feței poate fi determinată prin efectuarea unui număr de studii - Radiografie, RMN, CT, Studii cu ultrasunete vasculare, electroneuromyography și colab.

În cazul în care amorțeală a feței se datorează șederii corpului de lungă durată într-o poziție incomodă, nu este necesar tratamentul. Este suficient pentru a schimba postura, amorțeală facială și musculare dispar. Pentru a accelera acest proces, puteți aplica un masaj usor, frecati fata usor. Dacă amorțeală pe partea dreaptă sau în partea stângă a feței apare pe vreme rece, pe stradă, ar trebui să fie sigur să se încălzească, atunci acest sentiment va dispărea.

Este important să fie sigur să-și amintească cazurile în care o persoană are nevoie pentru a vedea un medic imediat dacă jumătate amorțeală a feței sau a unei părți a acesteia. ajutor medical de urgență este necesară în cazul în care amorțeală a feței unei persoane nu se poate mișca degetele Desigur, în cazul în care amorțeală este însoțită de slăbiciune severă sau amețeli. Simptomele este involuntar golirea alarmanți mochevika, intestine, în mod normal, nici o posibilitate de a vorbi și de a muta. În cazul în care amorțeală apare după leziuni spate, cap, gât, consultați medicul dumneavoastră imediat după cum urmează.

simptomele de mai sus pot indica apariția sclerozei multiple, tulburări ale circulației cerebrale, tumori cerebrale.

Când acest simptom ca urmare a unor proceduri dentare, vă rugăm să contactați medicul dentist. Uneori este necesar un tratament bărbie amorțeli după extracție, deoarece dispare după un anumit timp, în mod independent.

În cazul în care amorțeală a feței din cauza lipsei de vitamine B in corpul B, netratat, cu scopul de umplere acest decalaj. regim de dozare corectă prescris de medic.

Amorteala în gât capÎn scleroza multiplă, amorțeală a feței apare periodic. La manifestări foarte severe ale simptomelor pacientului, uneori numit corticosteroizi rata de receptie, vitaminele din grupa B. Uneori, amorțeală a feței sclerozei multiple se observă în anumite circumstanțe, sau din cauza expunerii la o varietate de factori (temperatura, timp, etc.). În acest caz, cât mai mult posibil pentru a evita influența unor astfel de factori, dacă este posibil. Uneori, o metodă eficientă de a combate amorțeli este masaj, yoga, acupunctura, meditatie.

Nevralgia nervului facial, care perturbă de obicei oameni în timpul sezonului rece, recepția este numit analgezice și medicamente anti-inflamatorii. Medicul prescrie un tratament individual. Uneori, pentru a calma durerea și amorțeli ajută frecarea soluții de alcool de site-uri nervoase. In tratamentul nevralgiei, este utilizat nerv facial prednisolon. De asemenea, numit un curs special de gimnastica pentru fata.

Poate că tratamentul unor remedii populare, dar utilizarea acestor fonduri trebuie să spună întotdeauna medicului.

În sezonul rece, ar trebui să fie foarte atent pentru a trata propria sănătate - pentru a evita proiecte, suprarăcire puternic. toate bolile cronice, periodic, luarea de vitamine ar trebui să fie tratate în timp util, pentru a practica de educație fizică și să se asigure că dieta a fost sănătos.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
PlinestPlinest
Amorteala din dreapta sau piciorul stângAmorteala din dreapta sau piciorul stâng
Amorteala a buzei superioare sau inferioareAmorteala a buzei superioare sau inferioare
Sindromul de tunel: tunel carpian. nervului femural neuropatiilor. Neuropatia a tibial și peronier…Sindromul de tunel: tunel carpian. nervului femural neuropatiilor. Neuropatia a tibial și peronier…
Hernia coloanei vertebrale cervicaleHernia coloanei vertebrale cervicale
Gât inflamat pe partea stângăGât inflamat pe partea stângă
Amorțeală a picioarelorAmorțeală a picioarelor
Amorteala degetul mic pe stânga sau pe dreaptaAmorteala degetul mic pe stânga sau pe dreapta
Colita sub omoplatul stâng. Care este motivul?Colita sub omoplatul stâng. Care este motivul?
Degetul mare Numb pe mâna stângăDegetul mare Numb pe mâna stângă

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu