DuranHedt.com

Ochii oncologie

ochii oncologie

Statisticile medicale arată că oncologie ochi Se întâlnește astăzi destul de rare. Cu toate acestea, numărul de cazuri de cancer de ochi este în creștere în fiecare an. Dacă acum zece ani, medicii oncologi au observat o medie de zece la douăsprezece cazuri de boli de cancer de ochi într-o sută de mii de oameni, dar acum, aceste cifre au crescut. Astfel, statisticile arată că la nivel mondial cancer al ochiului Aceasta are loc în aproximativ douăzeci de persoane pe sute de mii de locuitori. Un alt fapt este dezamăgitor faptul că ajutor medical persoanelor cu cancer al ochiului este desenată numai atunci când boala sa transformat deja într-un stadiu incurabil. Printre numărul total de pacienți a înregistrat o mulțime de cazuri de cancer de ochi la copii.

Cauzele cancerului de ochi

Până în prezent, experții nu se poate stabili toate cauzele care pot declanșa dezvoltarea de boli maligne ale ochiului. Prin urmare, exprimarea unui astfel de proces boală poate apărea în aproape fiecare om. Din păcate, de prevenire a cancerului de ochi nu este posibilă.

Dar a menționat că, în unele cazuri, dezvoltarea de ochi oncologie a avut loc la persoanele care au fost trăiesc în extrem de nefavorabilă din punct de vedere al ecologiei. De multe ori, în astfel de cazuri, există o tendință genetică de a dezvolta ochii oncologie atunci cand boala afecteaza mai multe generatii de o familie. Mai mult decât atât, în cazul în care o generație se naște complet sănătos, următorul poate fi deja observate încălcări foarte grave. În acest caz, de multe ori vorbim despre apa este prea contaminat consumate de oameni. Structura sa poate include săruri de metale grele, provocând dezvoltarea bolilor de cancer.

Un alt motiv care duce la ochi de cancer este considerat a fi impactul radiațiilor ultraviolete. De aceea, oamenii care sunt în vârstă de peste 30 de ani nu ar trebui să fie expus la lumina directă a soarelui pentru o lungă perioadă de timp. Nu este de prisos să utilizeze în vara anului ochelari de soare, dar calitatea lor ar trebui să fie foarte mare. Aceasta boala apare uneori pe fondul dezvoltării infecției cu HIV. De asemenea, o tumoare în ochi așa cum se arată în metastaze ca o consecință a bolilor maligne ale altor organe.

Tipuri de cancer de ochi

ochii oncologieOchii Oncologie se pot dezvolta în diferite părți. Cel mai adesea, cancerul afecteaza pleoapa. In acest caz, boala este precedată de unele boli, care sunt precanceroasă. acest epiteliom Bowen, corn cutanat, Boala lui Kaposi, keratoza actinica. Mult mai puțin frecvent, aproximativ 5-9% din cazuri, cancerul neoplasme afectat conjunctivei. De obicei, progresia tumorii are loc în principal în conjunctivă regiunea perilimbalnoy. De asemenea, de cancer relativ rare afectează Iris, coroida, corpul ciliar, orbita ochiului. La etapele ulterioare ale orbitei bolii de cancer poate lovi, de asemenea, sinusurile vecine si a craniului

Oamenii după patruzeci de ani pot să apară cancerul glandei lacrimale, cancer al glandelor sebacee. dezvoltarea Pee-al doilea tip de cancer de ochi metastaze poate fi de la distanță, și regională.

Există mai multe tipuri de tumori oculare și membrelor sale. În acest caz, medicii distinge sarcom, melanom, carcinomul, retinoblastom.

la sarcom tumori maligne se dezvoltă în principal în orbita ochiului. Principalul simptom in acest cancer este considerat ca fiind apariția exoftalmie, în creștere rapidă pentru o perioadă scurtă de timp - câteva zile sau săptămâni. încălcări ale pacientului apar în mobilitatea globului ocular, el este preocupat de sentimentul de plenitudine și durere. Se poate manifesta nervul optic secol edem, atrofiat treptat. Există mai multe tipuri de ochii lui Kaposi, printre care este cel mai adesea angiosarcom sarcomul, rabdomiosarcom, fibrosarcom, condrosarcom.

Boala oncologică Foarte frecvente este melanom. Acest tip de cancer este deosebit de periculos pentru oameni, deoarece boala progreseaza rapid, si metastaze rapid manifeste în alte organe. Melanomul apare adesea în corpul ciliar, coroida, irisului ochiului. Pentru diagnosticul tumorilor coroidei și corpul ciliar necesită echipament special, astfel încât vyvit destul de dificil această formă de cancer. În cazul în care există o dezvoltare a irisului tumorii, persoana de multe ori se plânge de iritare constantă a ochilor, apariția lentigo, care este în creștere de dezvoltare foarte rapid secundar glaucom.

Foarte adesea este afectat melanom coroida. Inițial, nu se produce simptomele de tumori ochi în acest caz. Anxietatea la pacientul are loc numai atunci când acuitatea vizuală scade schimbă dramatic câmpul vizual. În astfel de cazuri, o persoană poate agrava vederii periferice. Din cauza acestei tumori este de multe ori metastaze manifesta in alte organe. În cazul în care nu este tratată la timp, rezultatul poate fi fatal.

Cele mai frecvente boli de cancer (pe date diferite, 43-88% din toate tumorile de ochi) este carcinomul. Boala apare cel mai frecvent la femeile care au peste cincizeci de ani. Carcinomul este împărțit în bazale și scuamoase.

Odată cu dezvoltarea carcinomul cu celule bazale Ochii se întâmplă de multe ori înfrângerea pleoapei inferioare și colțul interior al ochiului. În cazul în care pacientul nu merge la experții de la primele simptome ale bolii, iar boala progresează, surprinde treptat orbita, globul ocular, sinusurile, secolul diviziuni profunde. În urma unei examinări, pacientul și carcinomul cu celule bazale suspectate este marcată „stearic“ umbra tumorii prin tragere secol. Dezvoltarea carcinomului bazocelular poate lua mai multe forme: agenți activi de suprafață sclerotic, spargere, nodal, ulceroasă. În funcție de forma de acest tip de cancer și simptomele sale variază.

Mai puțin periculoase pentru viața pacientului este considerată a fi tumori scuamoase ochi. Acest mod avantajos nu produce metastazele cancerului de manifestări. Tumora se dezvoltă în principal, într-un loc în care se învecinează cu membrana mucoasa a epidermei și pleoapei inferioare și colțul interior al ochiului. Inițial, o persoană care apare mică umflătură în pielea secolului, care pot avea atât ulcerativă și nodulară. După o anumită perioadă de timp creștere a acesteia, în centrul sigiliului este crusta. În cazul în care o persoană încearcă să-l elimine, crusta se va sangera. Uneori, o astfel de tumora creste la volume mari și se mută la conjunctivă, pielea de pe obraz. Uneori apar metastaze în ganglionii cervicali, submandibulare, limfatici preauricular.

Mult mai puțin este diagnosticată carcinomul glandei sebacee, care apare în grosimea secolului, și poate crește în cartilajului-a lungul timpului. Odată cu dezvoltarea în pacient a bolii apar pe excrescențele papillomatous conjunctiva roz și gri.

retinoblastom retinei De asemenea, numit diktyoma. Tendința de a acestei boli poate fi moștenită, astfel încât retinoblastom poate fi congenitală. Prin urmare, cele mai multe dintre ochi în această formă tumorile diagnosticate la copii sub cinci ani.

Ar trebui să acorde o atenție la următoarele semne să-l recunoască retinoblastom la copii: prezența strabism, midriază, afișa glaucom secundar și orbire. La reflecția elevului luminii tumora pacientului straluceste strălucire galben-albicios.ochii oncologieÎn ultima etapă a acestei forme de cancer de ochi, de regulă, există exoftalmie. Pentru acest fenomen se caracterizează prin deplasarea înainte a globului ocular. Uneori poate fi, de asemenea, mutat la o parte, după treptat există invazie tumorală în creier și orbita.

În cazul în care această formă de cancer nu este diagnosticat în stadii incipiente și să ofere terapie în timp util, progresia bolii poate pune în pericol viața unui copil. În trecut, dezvoltarea acestui tip de tratament a cancerului de ochi a avut loc numai prin îndepărtarea ochiului. Astăzi, cu toate acestea, există și alte metode de tratament. La identificarea bolii in faza incipienta uneori, este posibil să se facă fără tratament chirurgical. În etapele ulterioare sunt efectuate operațiuni în care este posibil să se mențină ochiul afectat și viziune. Prin urmare, este important să se osuschestvlt periodic vizite preventive la un oftalmolog specialist.

În practică, mai frecvent la pacienții diagnosticați tumori benigne ale ochiului. Acestea sunt aproximativ 70% din tumori, dar pericolul este ca acestea ar putea degenera foarte repede în maligne. Prin urmare, aceste tumori este, de asemenea, recomandabil să se elimine. În același timp educația, care apar în interiorul ochiului, sunt maligne în 80% din cazuri.

Simptomele de cancer de ochi

Este important de remarcat faptul că, la începutul dezvoltării simptomelor oculare oncologie apar foarte slab. Ca urmare, o persoană poate strânge pur și simplu, cu o vizita la oftalmolog. Și este plină cu progresia în continuare a cancerului de ochi. Numai cu o scădere bruscă a acuității vizuale pacient poate solicita asistență medicală. La rândul său, un expert relevă prezența modificărilor retinei. Odată cu dezvoltarea ochilor oncologie om nu a remarcat durere. În cazul în care tumora invadează în orbita, simptom poate fi observat ca exoftalmie. Atunci când acest fenomen este mobilitatea limitată a ochiului și a globului ocular se ridică înainte.

Complicațiile de cancer de ochi

Ca un ochi de oncologie complicații experții definesc apariția metastazelor în alte țesuturi și organe. Dacă există o proeminență a globului ocular în procesul de dezvoltare a bolii, de multe ori apare atunci persoana sindromul de cornee, Fisura optic nesmykanie, se poate usca cornee (xeroza), precum și durere severă.

Diagnosticul de cancer la ochi

În procesul de diagnosticare a bolilor oncologice ale ochiului este important să se adune istoricul medical și să efectueze un studiu al pacientului. După aceea medicul asigurați-vă că pentru a verifica acuitatea vizuală a pacientului, câmpul vizual definește și examinează globul ocular. În plus, o oftalmoscopie obligatorie a avut loc - o examinare detaliată a fundului de ochi oculare. Nici un punct mai puțin important în cadrul studiului este de a efectua cu ultrasunete a globului ocular și orbita. Dar metoda cea mai informativă în procesul de cercetare este de a efectua o scanare CT.

Tratamentul cancerului de ochi

ochii oncologiePână în prezent, tratamentul cancerului de ochi se face folosind o metodă complexă. Medicul curant vine la numirea unui tratament individual, în funcție de situația prin numire chimioterapie, radioterapie, intervenție chirurgicală. Dar punctul principal este de a menține ochii pacientului și viziune. Astăzi, există statistici care 75% dintre pacienți după tratament, viziune nu poate salva.

Punctul principal în tratamentul cancerului a ochiului este considerat a fi cel mai vechi acces posibil la un medic. Tratamentul mai devreme este început, șansele de mai bine pacientului de a păstra viziune. Prin urmare, singura metodă posibilă de prevenire a cancerului este considerat a fi un examen ochi regulat de catre un oftalmolog si oftalmoonkologii.

De multe ori pentru tratamentul cancerului de ochi este folosit radioterapie. În medicina modernă, metoda de aplicare practicată brahiterapie, la care sursa de radiație pentru suturarea globului ocular în timpul microchirurgie. Această metodă obține rezultate bune cu un tesut relativ mic ochi deteriorat.

Pentru tumorile mari și prezența altor caracteristici ale tumorilor, uneori, metoda este utilizată pentru a trata radiochirurgie. Esența acestei tehnici constă în iradierea cu fotoni un accelerator liniar.

În cazul în care pacientul are un site tumora foarte mare, uneori, a făcut îndepărtarea globului ocular. În viitor, astfel de pacienți este stabilit globul ocular protetice. În cazul în care pacientul este diagnosticat cu o tumoare a orbitei, este recomandabil să se efectueze o intervenție chirurgicală radicală pentru a elimina complet tumora.

În cazul rezecția parțială a irisului poate fi realizată creșteri pe iris.

Atunci cand cancerul de piele pleoapelor, este recomandabil să se folosească o intervenție chirurgicală și a pleoapelor ulterioare. În cazul în care metastaze au raspandit deja la ganglionii limfatici, pacientul este atribuit pentru a efectua limfadenectomie.

Există, de asemenea, alte terapii moderne, care sunt utilizate în funcție de locul în care este localizată tumora.

In timpul tratamentului, pacientul trebuie să urmeze cu atenție toate instrucțiunile medicului, se aplică chimioterapie și în mod constant supuse atribuite medicului de studiu. Ar trebui să fie, de asemenea, pacient amintiți-vă că melanomul a coroidei de multe ori se dezvolta tumori secundare. Astfel de formațiuni pot apărea chiar și la câțiva ani după un tratament de succes.

Recuperarea în ochi oncologie implică utilizarea de chirurgie plastică și reconstructivă. În unele cazuri, aceste operații pot fi efectuate simultan cu eliminarea procesului de excrescențe.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Nou în tratamentul pacienților cu cancerNou în tratamentul pacienților cu cancer
Orgasm de zi cu zi protejeaza barbatii de cancer de prostataOrgasm de zi cu zi protejeaza barbatii de cancer de prostata
În Chelyabinsk, cancerul va fi tratat „CyberKnife“În Chelyabinsk, cancerul va fi tratat „CyberKnife“
Ochi umezi, ochi umezi constant, ochi umeziOchi umezi, ochi umezi constant, ochi umezi
Un sentiment de uscăciune în ochiUn sentiment de uscăciune în ochi
Fumatul în 2020 va duce la moartea a mai mult de 8 milioane de oameniFumatul în 2020 va duce la moartea a mai mult de 8 milioane de oameni
Exercitarea si cafeina impotriva cancerului de pieleExercitarea si cafeina impotriva cancerului de piele
Înroșirea ochiuluiÎnroșirea ochiului
Dish de tomate protejează împotriva cancerului de sânDish de tomate protejează împotriva cancerului de sân
Ziua Mondială pentru copii cu cancerZiua Mondială pentru copii cu cancer

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu