DuranHedt.com

Secretele de frumusețe ale bunicile noastre

secretele de frumusețe ale bunicile noastre

Pentru a avea un aspect spectaculos, nu trebuie sa viziteze saloanele de înfrumusețare și utilizarea procedurilor costisitoare. Și nu numai în produsele cosmetice decorative. Cum se poate vis de piele frumoasă și mănâncă greșit? Noastre străbunicile cunoștea secretul frumusețiistil de viață sănătos. Aproximativ o jumătate de secol în urmă porunci aspect îngrijit și aspect tineresc despre în acest fel.

Observați „planeitatea temperament“, și anume să evite subliniază și fără griji, dar ai grija, de asemenea, „puritatea gândirii“ și „fapte adevărate.“ Sună un pic neobișnuită, dar este corect.

Ai nevoie să te ridici cât mai curând posibil, și să se stabilească, respectiv, nu mai târziu de ora zece. La urma urmei, un sănătos și plin vis - baza frumuseții extern. Se spală cu apă purificată: atunci pielea ta va rămâne mult timp impecabil. Este util să ștergeți gheața cosmetice pielii, în funcție de tipul de piele.

Să viața ta nu va fi o astfel de zi, care să vă petreceți acasă de dimineața până seara. Asigurați-vă că pentru a iesi in aer curat! La urma urmei, piele Ar trebui să fie saturat cu oxigen. Înainte de a merge la culcare, ar trebui să deschidă ferestre sau ferestre, indiferent de vreme.

în mod ideal Temperatura aerului în dormitor nu trebuie să depășească 14 de grade. perne moi și saltele lăsați-ți dușmanii, dar serios - să încerce să doarmă pe învelișul dur și perne ortopedice plate. Un cuplu de ori pe săptămână, face exerciții de gimnastică. Este de dorit să se efectueze masa lor: de exemplu, o jumătate de oră înainte de cină.Ai grija de igiena corpului tau: acest punct nu este discutat, pentru că murdăria este mesagerul microbi, și ei, la rândul lor, pot duce la boli.

Rochie în conformitate cu timpul anului și climatice - nu rece și nu fierbinte. În sezonul rece, o regulă pentru a menține picioarele calde și capul afară în frig fac. Potrivit consiliilor populare, în plus față de cele de mai sus încă mai trebuie să păstreze în stomac și de foame.

Se spală, nu ar trebui să fie numai în dimineața, dar înainte de a merge la culcare. curățare a pielii de două ori pe zi va zaporukoy echilibru și curățenia normală a pielii.

În ceea ce privește produsele alimentare, atunci trebuie să mănânce în anumite momente, și opriți utilizarea produselor alimentare ar trebui să fie de până la momentul în care vă simțiți că ar fi frumos să mănânce o altă înghițitură. Atunci nu va primi nici un supraalimentarea și obezitate.

Ai nevoie să se deplaseze la fel de mult ca alimentele consumate: în caz contrar, necheltuite calorii va „rezolva“ pe solduri si talie sub forma de centimetri in plus. Engage sportul care va aduce plăcere: o plimbare cu bicicleta, patinaj, rollerblading. Fascinatia nu este numai tu oferi bucurie, dar, de asemenea, un efect benefic asupra siluetei tale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Psihokosmetologiya - calea spre frumusete din interiorPsihokosmetologiya - calea spre frumusete din interior
Imagine de frumusețeImagine de frumusețe
Tineret nouTineret nou
Jean klebertJean klebert
Pigmentarea: lupta cu pete pe piele, fără medicamentePigmentarea: lupta cu pete pe piele, fără medicamente
BaborBabor
Cum sa faci unghiile sănătoase și bine îngrijit?Cum sa faci unghiile sănătoase și bine îngrijit?
AlfaparfAlfaparf
LebelLebel
Cum de a reduce nas cu machiaj?Cum de a reduce nas cu machiaj?
» » Secretele de frumusețe ale bunicile noastre

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu