DuranHedt.com

Pigmentarea: lupta cu pete pe piele, fără medicamente

Pigmentarea: lupta cu pete pe piele, fără medicamente

frumos piele - una dintre cele mai valoroase avantaje aspectul. Si din moment ce frumusete - este mare, pielea la fel servește ca indicator al nivelului de sănătate. Cea mai mică abatere, stare generală de rău, erori în dieta sau modul reflectat imediat pe față și corp de urât cosuri, erupții cutanate, pierderea culorii sanatoase si elasticitate.

Dar, în afară de faptul că există, de asemenea, un astfel de atac, deoarece culoarea pete - roz, maro pal. Ei strică aspectul nostru, enervant și nerviruya. Unele dintre aceste semne neplăcute - rezultatul unei manifestări externe a unor boli interne, și apoi, fără un medic calificat nu poate face. Dar există erupții cutanate, care este destul de posibil pentru a face față instrumente homegrown.

nostru străbunică, nu știe nimic despre substanțele chimice de uz casnic și cosmetice, părea uimitor, aducând în minte mirese și soții lor pentru aspectul său magnific. Desigur, nu ultima valoare de aici a avut un aliment natural sănătos, mai multe ore de a găsi aer liber, angajate în muncă fizică. Cu toate acestea, au existat la domnițele și secretele lor. Pentru a supraviețuit vechile rețete ale pielii curtare - lapte de spălat, rouă, apa de argint, măști din fructe, legume, tărâțe și multe altele. Astfel, strămoșii noștri înțelepți au avut grijă să aibă grijă de starea pielii, intuitiv definind: problema mai bine să previi decât să sufere cu ei. Cu toate acestea, și de acolo a fost probleme piele pete au avut propriile lor mijloace.

Înainte de a vorbi despre rețete oamenilor, ne amintim unele fapte din cărțile de referință medicale. Imediat merită o mențiune: pete sigilate, precum și birthmarks, iasă în evidență deasupra pielii, nu poate fi atins. Dacă doriți să scape de ei, atunci trebuie să consulte un dermatolog. În ceea ce privește pete supărătoare pe față și corp - nu este doar un defect extern, precum și orice fel de boli de piele. De exemplu, cloasma Aceasta se referă la un grup de melasma limitat și arată ca o „blots“ maro clare, de multe ori - pe fata. Acesta are ca scop pentru majoritatea femeilor parte la o poziție interesantă, salvați și după nașterea copilului. Dar se poate întâmpla, de asemenea, din alte motive, cum ar fi din cauza bolilor inflamatorii ale organelor genitale, ficat și altele.

Nu trebuie să uităm faptul că culoarea pielii fiecărui individ depinde de gradul de concentrare melanină - ceea ce este, mai inchisa a pielii. Și nu în toate domeniile, el a produs exact, din cauza a ceea ce apare pigmentare - birthmarks. Ele pot, de asemenea, rezulta din actiunea luminii solare, deoarece UV dezactivează celulele responsabile pentru producerea de melanina. În astfel de cazuri, hiperpigmentare poate avea loc numai după o lungă perioadă de timp - ca reacție la pereizbytochnoe găsi soare prea agresiv.

Aici merită să reamintim faptul că se adaugă combustibil la foc folosind diferite de igienă și de parfumerie în sezonul cald - deodorant, sapun antibacterian, creme parfumate, etc, care este, în mod greșit luat produse cosmetice sunt, de asemenea, cauze de pigmentare a pielii ... În plus, corpul uman este conceput astfel încât mulți factori interni și externi afișate instantaneu pe coajă noastre: stres, simptome ale mediului, fondul individual al metabolismului. Chiar și lipsa elementară de vitamina C este capabil de a provoca modificări ale pielii. Este demn de menționat faptul că atât de dragă inima unor oameni pistrui - același tip de pigmentare. La fel ca și inevitabile legate de vârstă „modele“, de multe ori suprapuse pe toate încheieturile mâinilor, feței, gâtului, perfidie restante vârstă înaintată în timp ce restul este destul de un aspect proaspăt. Dar toate acestea - nu o propoziție.

Cum sa scapi de pigmentare?Deci, după ce a vizitat medicul și asigurarea sănătății sale favorabile, puteți recurge la remedii populare. Principalul lucru pentru a înțelege dintr-o dată: procedura ar trebui să fie regulată, nu este natural, și precis - în strictă conformitate cu datele prescrise. În primul rând, așa cum sună banal, ar trebui să aibă grijă de dieta - mananca mai mult, produsele care conțin vitamina C, și nu în timpul verii, dar mult mai devreme - în timpul iernii, de primăvară. Puteți poprinimat acid nicotinic, în cazul în care problema de pigmentare a devenit prelungite.

Acum, de fapt, despre ei înșiși rețete populare. Spalarea lapte acru, lapte bătut - nu nostalgic despre trecut, și este un instrument eficient de astăzi. În special pentru persoanele cu pielea deschisa. În general, puteți utiliza orice produse lactate. Dar, înainte de a aplica o cremă hrănitoare, ștergeți fața cu un amestec de doi suc - patrunjel si lamaie. Cu toate acestea, în cazul în care piele uscată, apoi l utilizați ca un „cocktail“ poate fi doar pentru tratamentul pistruilor și a petelor.

Foarte bine pentru piele lumina si masca cu terciul de castravete proaspat. lightens pete intunecate și ușor greutate de preparare: nastrogat teaspoonfuls săpun de culoare albă, lingura la o soluție de 3 procente de peroxid de hidrogen în amestecul de spumă este agitat timp de aproximativ trei până la picurare picături de amoniac și masa rezultată acoperă din abundență zonele pigmentate. Cincisprezece minute mai târziu, locul este bine spălat și unge cu o crema hranitoare.

Ștergerea efectivă Petele diferite sucuri proaspete - lamaie, grapefruit, rodii, coacăz negru, frasin de munte, pătrunjel, frunze de păpădie. În plus, procedura este mai bine pentru a efectua 5-6 ori pe zi. De asemenea pulpa este folosit pepene verde sau pepeni (feței - 10 minute).

Este recomandabil să se aplice și comprese fierbinti, de exemplu, mușețel, flori de soc. Ca o opțiune - spălare de trei ori cu apă o zi de căpșuni (insista timp de 1 oră lingură boabe de mototolită, amestecat cu un pahar de apă ostuzhennoy ..).

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Petele de pe piele (erupții sub formă de pete)Petele de pe piele (erupții sub formă de pete)
EritemEritem
Diateza la copiiDiateza la copii
Puncte roșii pe capul penisuluiPuncte roșii pe capul penisului
Ce se poate frotiu erupții cutanate de varicela la copii în afară de chestii verzi?Ce se poate frotiu erupții cutanate de varicela la copii în afară de chestii verzi?
Stresul afectează în mod negativ aspectulStresul afectează în mod negativ aspectul
Petele de pe penisPetele de pe penis
Pete roșii pe corpPete roșii pe corp
Scaun de lumină la adulți: Cauze modificări de culoareScaun de lumină la adulți: Cauze modificări de culoare
Erupții cutanate Scutec în zona inghinală la bărbați și femeiErupții cutanate Scutec în zona inghinală la bărbați și femei
» » Pigmentarea: lupta cu pete pe piele, fără medicamente

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu