DuranHedt.com

Unde sunt negii?

Unde sunt negii?

Cercetările medicale în ultimele decenii pentru a arăta în mod obiectiv că prejudiciul cauzat de medicamente la oameni complicații semnificativ mai mari decât toate bolile infecțioase combinate. Metode alternative de medicina tradițională sunt adesea mai eficiente, nu suportă efectele secundare ale tratamentului, nedureroase, iar acest lucru este important în mediul actual de creștere continuă a costului medicamentelor, aproape liber.

scădere imunitate Aceasta contribuie la unele boli de piele cauzate de virusul papiloma. Una dintre aceste boli negii - sub rezerva de experiențe serioase.

Unde sunt negii?

Cele mai frecvente și frecvente cauze apariția negilor pe piele sunt:
contact direct cu un purtător de HPV si trauma a pielii prin obiectele polzovaniya- generale
stressam- expunere
pantofilor din material sintetic devine o cauza de plantară borodavok-
verucilor daune (de exemplu, în timpul rasului, pieptănare) promovează proliferarea acestora.

Pe ansamblu, mai ales negii nu deranjează, cu excepția cazului în care crește sub unghie sau pe tălpi, cauzând dureri constante. Negii sunt de dimensiuni mici, care nu sunt supuse unor solicitări mecanice constante nu provoacă disconfort și nu sunt localizate pe organele genitale, în general, nu au nevoie pentru a elimina singura metodă posibilă de tratament. Este foarte important să se îndepărtarea veruci efectuate sub supravegherea unui medic, ca o abatere de la metodele acceptate în mod tradițional de tratament poate duce la formarea de tumori maligne.metodele convenționale existente în prezent, de obicei, îndepărtarea nedureroasă a condiloamelor implica utilizarea curenților de înaltă frecvență, terapia cu laser și crioterapia lichid azot.

Uimitor de tratament remedii populare de veruci

1, de preferință, mai mult decât o dată după cosire și reziduuri tulpină recolta de porumb trebuie să trageți capetele tăiate din rădăcini și capătul ascuțit al paiului tocare negilor. După aceea, paiele cere să sape rădăcină la sol umed. Când paie putrezeste, negii dispar.

În loc de paie, de asemenea, recomandăm să utilizați decupaje cu foarfeca și scoate rădăcinile fir de iarbă de iarbă. Ambii agenți sunt utilizați pentru îndepărtarea alunițe.

2. Murphy marime medie tăiate în jumătate, jumătate se debaraseze și se taie cealaltă jumătate pentru a freca negii, și tot ceea ce este, și îngropa imediat cartof în uscat, că a fost uscat acolo. Când se întâmplă acest lucru, negii dispar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
NegiiNegii
Eliminarea verucile genitaleEliminarea verucile genitale
Caracteristici de tratament și îndepărtarea negilor la femeiCaracteristici de tratament și îndepărtarea negilor la femei
Verucile plateVerucile plate
Negi la femeiNegi la femei
Papilomavirusului uman (HPV)Papilomavirusului uman (HPV)
NegiiNegii
Verucile plantareVerucile plantare
Îndepărtarea verucilorÎndepărtarea verucilor
Veruci plat pe fataVeruci plat pe fata
» » Unde sunt negii?

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu