DuranHedt.com

Ierburi în timpul sarcinii. Este sigur?

Ierburi în timpul sarcinii. Este sigur?

Deja în lumea antică oamenii știu că unele plante sunt bogate fitohormoni și poate fi utilizat ca contraceptive sau, invers, stimulente.

sarcină - o condiție care nu toate femeile sufera absolut nici o problema de sanatate. Și, frica de rău în caz de copil viitor boală, doamnelor rândul său, la ajutorul plante aromatice, considerând că prejudiciul din acestea nu vor fi exacte. Cu toate acestea, ignoranța proprietăților elementare ale plantelor pot fi fatale.

Din păcate - pe fiecare iarba nu este necesar să se semneze în același mod cum se face în cutii cu medicamente "contraindicații în timpul sarcinii“. Dar ei - același medicament. Prin urmare, înainte de a recurge la utilizarea unora dintre ele, este mai bine să se consulte un medic sau fitospetsialistom. Ierburi au o forță moale, invizibilă. Suntem obișnuiți să-i ca ceva nepericuloase, workaday. Dar corpul femeii gravide este plină de surprize. Și poate fi o problemă - avort, sângerare etc provocat de tahicardie, diaree sau altceva. Deci, în primele trei luni este mai bine să se evite a lua orice băuturi pe bază de plante, suplimente nutritive, infuzii.

Puteți face o excepție numai pentru plante delicate, cum ar fi romaniță și ghimbir. Musetelul are proprietati anti-inflamatorii, reduce această problemă ca flatulență, câștigurile la constipație, bun pentru sistemul nervos. Numai bea acest ceai este cel mai bine nu mai mult de câteva ori pe zi. Ginger ajută pentru a scăpa de manifestările de toxicitate precoce - greață, ar trebui să fie adăugate la ceai sau să mănânce cookie-uri cu ghimbir. Și cel mai bun în timpul sarcinii folosesc doar plante aromatice ca un ceai.Și ce plante sunt un pericol pentru mama insarcinate? În primul rând - merinde. Dacă sunteți utilizat pentru a include în dieta ta ceaiuri orientale - renunțe la această tradiție atât timp cât copilul nu se naște. Din păcate - dar multe rude, plante cultivate de casă sunt nedorite în aceste importante nouă luni: atât de delicios, iubit de mulți oregano, care a devenit foarte la modă în ultimii ani nucșoară, aproape toate tipurile de pelin, aroma placuta de ienupăr, rostopască, rădăcină și altele. Foarte popular usturoi, echinacea, ginseng, ca să spunem așa, nu este oficial parte a riscului, dar este mai bine să se evite utilizarea lor, deoarece nu există date privind efectul asupra fătului nu există.

Pe de altă parte, și o listă de plante utile, de asemenea, nu scurte pentru femeile gravide. Una dintre cele mai recomandate este Upland uterului (sau ortiliya fețe) - ea a folosit fericit compatrioții lor rău chiar noastre străbunicile. De asemenea, acționează ca un diuretic, dezinfectant, puternic antitumoral, rezolvarea și efect anti-inflamator, Upland uterului vindecă, de asemenea, o serie de boli ginecologice: inflamație, obstrucție tubară, aderențe, polipi in uter, eroziune și multe altele. Mai mult decât atât - această plantă ajută la întărirea fructelor este utilizat pentru prevenirea avortului, precum și ajută cu toxicoza. Pe drum, planta va ajuta la boli ale rinichilor si vezicii urinare.

Ei bine, inainte de nastere poprinimat ceai și zmeură frunze - ajută să se înmoaie ligamentele din jurul canalului de nastere, care va accelera procesul de fertil în sine. Cu toate acestea, nu ar trebui să bea acest ceai mai devreme de opt săptămâni înainte de momentul decisiv, în caz contrar se poate folosi în loc de automutilare - de a provoca travaliul prematur. De la toxicitate - mai ales dimineața - este de asemenea eficientă ceai de fenicul (Dar nu-mai mult de 2 cesti pe zi). Lăsați în valoare de dieta mărăcini, Dacă sunteți obișnuit să-l bea infuzie numai, din nou, nu într-o formă concentrată și sub formă de ceai.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Remediu pentru constipație în timpul sarciniiRemediu pentru constipație în timpul sarcinii
Noul program „smsmame“Noul program „smsmame“
AvortAvort
Avort medicatieAvort medicatie
Remediul pentru dureri de cap în timpul sarciniiRemediul pentru dureri de cap în timpul sarcinii
GângăvitGângăvit
Usturoiul ajuta la diabetUsturoiul ajuta la diabet
Lumânări de la constipație pentru nou-nascutiLumânări de la constipație pentru nou-nascuti
Pot cistita fac o baie fierbinte?Pot cistita fac o baie fierbinte?
Cu isterie pentru copii pot fi gestionate cu ajutorul unei conversațiiCu isterie pentru copii pot fi gestionate cu ajutorul unei conversații
» » Ierburi în timpul sarcinii. Este sigur?

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu