DuranHedt.com

Îngrijirea ochilor și a pielii delicate din jurul ochilor

Îngrijirea ochilor și a pielii delicate din jurul ochilor

ochi omul reflecta nu numai personalitatea lui și de sine interior, ci indică, de asemenea, de sănătate, starea de spirit și de tineret. Dar acest lucru necesită o relație specială pentru îngrijirea ochilor. Pentru a apela un cadou aspect expresiv încântare, ar trebui să fie cât mai bine posibil pentru a avea grijă de pielea delicată și sensibilă din jurul ochilor.

Astăzi este forțând omul modern este obtinerea in mod constant tulpina prea puternic pentru ochi. În consecință, și cantități mari de informații, și de muncă constantă la un calculator, și un stil de viață sedentar au un efect negativ asupra ochilor și a pielii din jurul lor. Pentru a preveni curgerea unui astfel de influență și de stopare a procesului de îmbătrânire, pas cu pas îngrijire este important pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii.

Mai ales pielea din jurul ochilor

Strat de epiderma din jurul ochilor la om este foarte subțire: grosimea nu este mai mult de o jumătate de milimetru. În plus, pielea din jurul ochilor este aproape absentă glande sebacee, acolo putin muschii responsabili pentru elasticitatea pielii. Varsta pielea întinsă foarte ușor, deoarece fibrele de colagen sunt aranjate aici, sub formă de stive. În plus, țesutul subcutanat este în special în vrac, așa că din când în când o persoană a umflătură sub ochi.

Oamenii sunt în mod constant în mișcare ochi - cruciș, intermitent, exprimă anumite emoții. Este din cauza acestei mici riduri sub ochi apar relativ devreme: picioarele așa-numitele ciori, există chiar unele douăzeci de ani. În consecință, impactul negativ asupra pielii din jurul ochilor este necesară pentru a elimina cât mai curând posibil, luând o serie de măsuri eficiente.

Bazele de îngrijire a ochilor

Îngrijirea ochilor și a pielii delicate din jurul ochilorUna dintre cele mai importante elemente în procesul de îngrijire de zi cu zi este igiena de zi cu zi. Ingrijirea ochilor - este în mod necesar o curățare seara a pielii din jurul ochilor de machiaj. Puteți folosi unelte speciale concepute special pentru acest scop. În cazul în care astfel de produse cosmetice pentru anumite motive, nu este la îndemână, îngrijirea pielii din jurul ochilor în casă se poate face prin frecarea pielii cu vată îmbibat în ulei vegetal proaspăt. Acest instrument simplu nu este numai calitativ indeparteaza resturile de machiaj, dar, de asemenea, oferă nutriție pielii în grija timp de secole.

Demachierea, în orice caz, nu este nevoie să se întindă pe piele, frecarea-l energic. Cel mai bun din toate bumbac cu produsul cosmetic pus pe ochi timp de aproximativ o jumătate de minut, și apoi lovituri de bici ușor de prindere degetele și carcasele pot fi ușor îndepărtate cu un tampon de bumbac.

Acele femei care poarta lentile de contact, utilizează un efect de rimel rezistent la apa nu este recomandat, deoarece ca demachiant gras cu componente active, pot provoca iritații severe. Din același motiv, nu ar trebui să fie utilizate creme foarte grase.

Condiții de pielea din jurul ochilor

Sănătate și youthfulness a pielii din jurul ochilor va salva, dacă vă apropiați de această problemă în mod cuprinzător. Numai cu ajutorul cremelor schimba situația este puțin probabilă. Inițial, trebuie avut grijă să reducă la minimum cantitatea de stres, oferă o odihnă bună pentru ochi și pentru organism ca întreg. Femeile sunt sfătuiți să fie sigur din timp în timp pentru a lua curs Complexe de vitamine, care conțin elemente utile pentru ochi și minerale. În fiecare zi trebuie să meargă în aer curat și mersul pe jos ar trebui să fie activ și dinamic. Camera în care o persoană își petrece toată ziua, trebuie să fie difuzate cât mai des posibil. Astfel de acțiuni vor contribui la evitarea uscarea excesivă a pielii. un recipient de apă pot fi furnizate în zone foarte uscate. O altă piesă importantă de consiliere - bea suficienta apa: o zi pentru a bea litri de cel puțin un an și jumătate de lichid.

Pentru a evita problemele grave cu viziune, nu este necesar pentru a citi în transportul sau în întuneric.

Când soarele strălucește de vară este foarte puternic pe stradă nu ar trebui să meargă fără ochelari de soare de înaltă calitate. Acestea sunt deosebit de importante pentru a purta pe cei care merge in spatele volanului și forțat să tulpina în mod constant ochii. Punctele permit mult mai puțin cruciș și să clipească, care afectează în mod pozitiv starea pielii din jurul ochilor.

Odată ce machiaj a fost complet eliminat din ochi, puteți petrece un pic de secol de masaj de lumină. În acest scop, vârfurile degetelor trebuie să ia o cantitate mică de creme de ochi și masaj ușor pielea de sub ochi, dirijarea traficului din colțul interior al ochiului spre exterior. După aceasta, mișcări de masaj pe pleoape superioare produse ca jucând la pian. Concluzionând masaj, aveți nevoie pentru a pune degetele pe ochii închiși și să încerce să le deschidă la o presiune ușoară cu degetul.

Produse cosmetice pentru pielea din jurul ochilor

Îngrijirea ochilor și a pielii delicate din jurul ochilorPielea din jurul ochilor necesită cosmetice speciale de la o vârstă fragedă, cu condiția ca apariția primelor riduri, iar în cazul în care pielea este foarte uscata. Dacă asculți sfatul esteticieni, utilizarea optimă a acestor fonduri pentru a începe cu cei de 25 de ani. Eye Cream diferite de creme pentru compoziția feței sau a mâinilor: îi lipsesc unele componente, care, atunci când intră în contact cu ochii provoacă iritații. Expertii recomanda, de asemenea, nu să „se obișnuiască“ cu un agent special pentru ochi, schimbându-l aproximativ o dată la fiecare patru luni. O astfel de acțiune ar împiedica manifestările alergii, precum și prevenirea dezvoltării conjunctivită.

În prezent, piața are o mulțime de varietate de fonduri pentru pleoape și ochi. Alege-le să fie, în mod necesar o atenție acordând tipului de piele, precum și vârsta la care se calculează mijloace. De exemplu, dacă o fată este de doar 25 de ani, crema sau masca pentru pielea din jurul ochilor ar trebui să fie lumină și hidratare. După treizeci de ani în componentele active trebuie să fie prezente mijloace. După treizeci și cinci de ani o femeie ar trebui să cumpere agenți anti-îmbătrânire, care sunt potrivite pentru a fi utilizate în casă. Astfel de produse cosmetice stimulează producția colagen și să conducă la un conținut normal glicani. În plus, fondurile cu ingrediente active fac pielea mai suplă și îmbunătățește funcția sa de protecție. Determinarea modului să aibă grijă de pielea din jurul ochilor, trebuie să fie selectate cu atenție nu numai creme, dar, de asemenea, agenți de mascare pentru față. De exemplu, astăzi este foarte concentrate populare care conțin mici particule de pulbere, care reflectă lumina. Astfel de mijloace sunt aplicate pentru machiaj.

O altă regulă importantă - orice produse cosmetice pentru ochi trebuie să fie întotdeauna de înaltă calitate și nu ieftine. Este un ieftine decorative cosmetice, creme și măști poate provoca iritații și agrava în mod semnificativ starea pielii.

aplicarea machiaj

Cu toate acestea, nu mai puțin important să adere la normele aplicabile produselor cosmetice pe zona din jurul ochilor. Este tot traficul în procesul de aplicare a mijloacelor pentru a produce cât mai mult posibil fără probleme, și, ar trebui să se facă de-a lungul liniilor pe care pielea sa se intinda mai puțin: aceasta este linia pe pleoapa superioară din colțul interior al ochiului spre exterior. Pe mijlocul pleoapei inferioare aplicate din colțul exterior la colțul interior al ochiului.

Cremă sau gel nu trebuie aplicat direct sub ochi sau pe pleoapele superioare, că fondurile nu au fost incluse în procesul de frecare ochilor. Unge înseamnă că este imposibil: acestea sunt aplicate, iar punctele sunt ușoare la sol vibratoare mișcări. În cazul în care crema va fi întotdeauna aplicată în mod corect, pielea nu este numai întins, dar, de asemenea, vor fi furnizate stimularea circulației sângelui.

cearcanele, pungile de sub ochi, umflarea

Apariția cercurile intunecate de sub ochi este rezultatul lipsei constante de somn, stres, oboseala, lipsa de odihnă lung plin, precum și fumatul. În unele cazuri, sub ochi cercuri apar din motive mai serioase, cum ar fi tulburările metabolice, probleme în viața organismului. În cazul în care, în plus, există cercuri intunecate și alte semne de boli, este necesar, fără întârziere, contactați medicul. Expertii recomanda, de asemenea să renunțe la alimente, un efect stimulator asupra sistemului nervos. Este ascuțit alimente, picant, sărat. Dar o băutură dulce, în cantități rezonabile necesare, ca efect dulceață asupra organismului împăciuitor.Este posibil ca cercurile de sub ochi - este rezultatul deteriorării accentuate a fluxului sanguin. Pentru a stimula fluxul de sânge, se potrivesc comprese decoct de anumite plante (musetel, rozmarin, albăstrea). În acest scop, se potrivesc nu este bulion prea bogat la rata de o linguriță de plante la o cana de apa.

În cazul în care cercurile de sub ochi sunt un grave defecte cosmetice, puteți beneficia de produse cosmetice speciale, care sunt folosite pentru a face față cu cercurile intunecate. Eficiente de vitamina-masca, care este compus din extract de aloe, colagen, vitamina K.

Dacă este necesar, pentru a ușura cercurile intunecate pronunțat aplică anumite proceduri, cum ar fi mezoterapie sau Photorejuvenation. O altă opțiune - pentru a masca cearcanele cu produse cosmetice decorative - corectoarele speciale sau creme care vă vor ajuta să alegeți specialiști cosmeticieni.

Un alt fenomen neplăcut - așa-numitele pungile de sub ochi. Uneori, ele apar la scurt timp după naștere, ca urmare a unor anumite caracteristici anatomice ale corpului. Un bărbat între vârsta țesutului pielii și subcutanat există o membrană subțire. În același timp, unii oameni este gros, alții - foarte subțire. În cazul în care membrana este mai subțire încă, țesutul gras, chiar sub piele afară, și există pungi. De multe ori contribuie la educarea lor lipsa de exercițiu, o abordare greșită a nutriției, o situație stresantă. Atunci când pungile să se aplice în mod regulat produse cosmetice care au un efect tonic. În clinici speciale pentru a scapa de pungile de sub ochi de practica de aplicare drenaj limfatic, microcurrent, mezoterapie. În cele mai grave cazuri este posibilă recurgerea la un chirurg plastic.

În cazul în care perturbă aspectul regulat al umflarea sub ochi, atunci este probabil că există probleme renale. Uneori, umflarea, ocazional, apar la persoanele sănătoase. În acest caz, trebuie doar o odihnă bună și un consum moderat de lichid în a doua jumătate a zilei. De asemenea, merită să nu folosiți creme grase, și, uneori, este recomandabil să se oprească utilizarea cremei pe noapte.

Dacă edemul apar în dimineața, ceva pentru îndepărtarea lor sunt ideale pre-răcite în pungi de ceai frigider: acestea ar trebui să fie pentru câteva minute să se atașeze la ochi. După această procedură, este de dorit să facă încărcarea, deoarece transpiratia din organism promovează dispariția edemului.

Cum pentru a ajuta ochii obositi?

Îngrijirea ochilor și a pielii delicate din jurul ochilorCu un simț ascuțit de crampe sau dureri în ochi, care a apărut ca urmare a muncii pe termen lung ar trebui să fie întreruptă și să lucreze din greu pentru a relaxa ochii pentru câteva minute. În timpul liber, puteți face o compresa de decoct rece. Dacă acest lucru nu este posibil, pentru ochi picături adecvate, de exemplu, innoksa, Vizin. Cu toate acestea, o astfel de scădere nu poate fi utilizat permanent: utilizarea lor este justificată numai în cazuri extreme.

O altă metodă pentru a obține rapid scăpa de oboseala ochilor - o taxă specială, care vă permite să mențină nervii optici și mușchii. Aceste exerciții se face rapid și ușor. Păstrați capul în aceeași poziție, ar trebui să se uite mai întâi la dreapta, apoi - la stânga, repetând de mai multe ori. Apoi, puteți ușor laminate ochii si uita-te pentru a reduce vârful nasului. efect bun asupra ochilor este un alt exercițiu: în primul rând trebuie să te uiți la obiect situat în depărtare, și apoi vizualizați este necesar să se concentreze pe un lucru aproape. O astfel de taxare minut nu numai că va ridica moralul, dar va relaxa rapid ochii.

Ochii care sunt supuse la sarcini grele în fiecare zi, vă puteți spăla în infuzia de dimineață de flori de musetel, sau flori de tei. Infuzia preparată din calculul 1 linguriță de plantă la 1 cană de apă clocotită, pentru a păstra în frigider. După spălarea pe pleoape se pot aplica crema.

Perfect ajută la reîmprospăta compresa ochi de brânză de vaci. Pentru aceasta este necesar să-și încheie în cheesecloth o lingură de brânză de vaci și dețin în fața unei comprese timp de 15 minute.

Masca pentru pielea din jurul ochilor

La varsta adulta, pielea din jurul ochilor necesită o sursă de alimentare, care poate oferi nu numai folosind crema, dar cu ajutorul unor extracte de plante medicinale. Acestea pot fi sub formă de spray, tonic, lotiune. Suficient pentru a umezi tampon intr-o astfel de instalație, și se aplică la nivelul pielii din jurul ochilor pentru câteva minute.

Cel puțin o dată pe săptămână pentru a face masca speciala pentru pielea sensibila din jurul ochilor. Una dintre cele mai simple moduri de a face o mască eficientă este de atașare la ochi inele castravete proaspete.

Pentru a umezi pleoape, folositi ulei natural - ulei de măsline, ulei de jojoba, ulei de ricin. Pentru a reîmprospăta pielea de pe ochi poate pune tampon înmuiat în bulion cald de fenicul. Ei trebuie să dețină 20 de minute. De altfel, un efect similar are și bulion de pătrunjel.

Pentru a hrăni pielea se potrivesc masca din ouă și miere. Pentru aceasta este necesar să se înlocuiască o linguriță de miere și un gălbenuș de ou. Masca ar trebui să fie păstrate timp de 10 minute. Iar pentru vitamina măștilor vin la îndemână orice fructe de padure proaspete. Mai mult decât atât, în cazul în care timpul pentru o mască completă nu este prezent, pielea din jurul ochilor, puteți șterge pur și simplu boabe și se lasă pentru ceva timp.

Se recomandă să se practica periodic și masca liniștitor. Pentru a prepara astfel de măști este simplu: de exemplu, pentru masca de fulgi din faina de a absorbi în lapte fierbinte și plasarea amestecului în cheesecloth atașat la pielea din jurul ochilor, timp de 20 de minute.

În cazul în care o astfel de mască pentru a practica în mod regulat, atunci codul din jurul ochilor va deveni mai sănătos și netedă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ingrijirea adecvata a buzelorIngrijirea adecvata a buzelor
Prominența a pleoapelor superioareProminența a pleoapelor superioare
Picaturi pentru ochi de obosealăPicaturi pentru ochi de oboseală
Înroșirea ochiuluiÎnroșirea ochiului
Vasele de sânge izbucni în ochi, cum de a trata?Vasele de sânge izbucni în ochi, cum de a trata?
Cercurile intunecate de sub ochiCercurile intunecate de sub ochi
Alissi BronteAlissi Bronte
O zvâcnire ochi nervos (tic)O zvâcnire ochi nervos (tic)
O metodă populară de a scăpa de acneeO metodă populară de a scăpa de acnee
Pleoapele cazutePleoapele cazute
» » Îngrijirea ochilor și a pielii delicate din jurul ochilor

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu