DuranHedt.com

Celulitei. Cum de a face cu ea?

Celulitei. Cum de a face cu ea?

celulită Apare in tesutul adipos subcutanat, datorită tulburărilor metabolice. Takzherezultatom apariția efectului „coaja de portocala“ pe corp sunt influențate de diverși factori nocivi (utilizarea de alimente grase în cantități mari, fumatul, sedentarismul, stres). sânge și celule este rupt din aceste motive nu primesc oxigen, provoacă moartea celulelor și apare țesut adipos „Coaja de portocala“.

simptomele inițiale apariția acestei boli sunt aproape invizibile, ele pot fi găsite, doar pielea strânge mâna. Dacă vedeți un strat subcutanat granular, este etapa inițială a celulitei. Din acel moment, și ar trebui să înceapă să ia măsuri.

Lupta celulita ar trebui în mod cuprinzător. Este necesar să se combine gimnastica, masaj, mânca dreapta și să mențină un stil de viață sănătos. De asemenea, este un bun ajutor în tratamentul celulitei sunt remedii populare.

remedii populare pentru a combate celulita

Este un instrument foarte bun oțet de mere. Ar trebui să fie diluat cu apă la un raport de 1: 1. De asemenea, este de dorit să adăugați câteva picături de uleiuri de citrice (lamaie sau portocaliu). Lichidul absorbit de piele trebuie să fie masat, apoi celofan folie apăsat timp de 30 de minute.

Celulitei. Cum de a face cu ea?Un alt mijloc eficient - cartofi. Curățați-l, se taie în felii și atașați la locul, celulita afectat, apoi înveliți cu celofan și o jumătate de oră deja, puteți trage. Efectuarea o astfel de procedură ar trebui să fie cât mai des posibil, deoarece cartofii ajută la îmbunătățirea metabolismului intracelular.agent bun este uleiul vegetal cu adaos de ghimbir. Orice ulei vegetal necesar să se amestece cu ghimbir (pulbere) și frecat în zonele problematice masat (pentru masajul anticelulitic trebuie în sus). Făcând această procedură, spălați-vă bine pe mâini, pentru că ghimbir este un spiciness mistuitoare. Și de asemenea, îmbunătățește metabolismul și circulația sângelui în zonele de stagnare, în cazul în care sângele nu este lipsit de o astfel de asistență va ajunge.

Instalația, care este adesea folosit in celulita, ea miere combinate cu motivele de cafea, și oferă într-adevăr un efect uimitor. zaț de cafea (posibil după utilizare) ar trebui să fie frecat în piele timp de 20 de minute. zaț oferă, de asemenea un efect exfoliant. Sau, înfășurați (cafea + ardei rosu + miere). Arii de probleme în formă înfășurată trebuie menținută la 40 de minute, apoi se clătește cu apă caldă fără săpun. Aceasta procedura de 1-2 ori pe săptămână.

Celulitei. Cum de a face cu ea?De asemenea, puteți tufărie grișului și morcovi. Se amestecă ingredientele necesare în proporții egale, morcovi frecat în prealabil pe o răzătoare fină. Compoziția preparată este frecat în corpul într-o mișcare circulară, acordând o atenție deosebită coapse, fese și stomac. Masa trebuie păstrată pe corp timp de 15 min., Apoi se clătește cu apă caldă.

ficat de cod ulei Acesta poate fi, de asemenea, un ajutor bun în lupta cu „coaja de portocala“. Ar trebui să fie luate pe zi, timp de 3 linguri timp de 4 luni, suc de lamaie stors. După această perioadă, în paralel celulita dieta de control nu vei fi deranjat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Corp sculptor ExcellCorp sculptor Excell
ThalacThalac
A scăpa de celulita la domiciliuA scăpa de celulita la domiciliu
Lpg Cellu m6Lpg Cellu m6
Fese mariFese mari
FlegmonFlegmon
Accent XLAccent XL
Line vipLine vip
Este posibil de a face masaj in timpul menstruatiei?Este posibil de a face masaj in timpul menstruatiei?
Regen rf tripolareRegen rf tripolare
» » Celulitei. Cum de a face cu ea?

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu