DuranHedt.com

Hands - Carte de vizită femeie

Hands - Carte de vizită femeie

Este bine cunoscut faptul că este în mâinile acordând o atenție în timpul negocierilor de afaceri, astfel încât mâinile noastre - aceasta este cartea noastră de vizită, așa că pentru ei ar trebui să fie atent, și cel mai important, să aibă grijă de zi cu zi. Mâinile sunt îmbătrânește rapid, și, prin urmare, poate oferi vârsta femeii, ca și frumusețea veștejită dvs. gât și décolleté Ei primul spectacol semnele de imbatranire. Dar, îmbătrânirea pielii, nu numai de vârstă, ci și pe teme, produse chimice de uz casnic, precum și de vânt, frig și soare.

Cu toate acestea, pentru a menține pielea netedă și moale mâini pot fi, dacă luați în mod regulat grijă de ei. Fiecare femeie ar trebui să fie în prezența cremă pentru mâini de acțiuni diferite - și hidratare, și de protecție, și hrănitor. În plus față de arsenalul necesar pentru a intra tufărie și preparate exfoliere și masaj. Orice crema aplicat pe piele cu mișcări de pompare blânde pe întreaga lungime a brațului până la umăr.

Cu varsta, pielea devine uscată, datorită faptului că fibrele de colagen reține mai puțină umezeală, și pentru a face față problemei luat hidratant lor pentru mâini, în care structura de acolo unt de shea, sorbitol, proteine ​​de mătase. Puteți, de asemenea, supuse procedurii ultrasunete sau ionofareza, pentru a aduce umezeala în straturile profunde ale pielii.

După contactul cu apa rece sau în vreme rece, rece, pielea poate deveni dur, coarsens, din cauza scăderea funcției glandelor sebacee ale pielii și subțierea lubrifierea grăsime. Când vremea este vreme rece și umedă, nu uitați să poarte mănuși, lână sau piele. Acasă, în timp ce masina de spalat vase in apa rece, folosind mănuși speciale, fabricate din cauciuc sau un material termic într-o serie de „a doua piele“, care se află pe mâinile nu se resimt. Pentru a restabili echilibrul de apă al stilourile congelate folosi o mască pe bază de uleiuri naturale. Expertii recomanda utilizarea de unt de shea, ulei de seminte de struguri și caise nucleu. Pentru a hrăni pielea, puteți utiliza mână pe bază de cremă pantenol și pantavina, care acopera pielea cu un strat protector subțire.

Pentru a elibera pielea de celulele moarte, și îmbunătățirea ofertei de oxigen la celule, puteți utiliza și tufarisuri cojile. În cazul în care pielea de pe mâini sensibile și subțire, apoi utilizați tufarisuri cu pelete de parafină sau tufarisuri de enzime. Pentru mai multe pielea aspră poate fi folosit Periați cu gropi de caise zdrobite. Un salon de înfrumusețare care oferă tratamente de peeling - mecanic, ultrasunete, cu laser și chimic. De altfel peeling este prevenirea legate de vârstă pigmentare a pielii.Hands - Carte de vizită femeieFără îndoială, cel puțin uneori, pentru a face un masaj de mână. Acesta îmbunătățește fluxul sanguin la nivelul celulelor, și, de asemenea, ajută la menținerea unui nivel normal de umiditate în cele mai profunde straturi ale pielii. Masajul mâna dreaptă, printre altele, un efect relaxant asupra sistemului nervos. Cu auto-masaj pornește de la mișcarea degetelor în palmă, și pentru a muta, și se încheie la partea din spate a mâinii. Nu este nici un secret faptul că în palma și degetele au puncte de presopunctură, și pentru a îmbunătăți starea de spirit, bun arătătoare must de ambele mâini.

Pentru a încetini procesul de îmbătrânire a pielii mâinilor, da preferință creme, care sunt prezente în compoziție colagen și vitaminele A și E, care contribuie la moliciunea pielii elasticitate.

Încercați să pregătească crema de maini emolienta la domiciliu. Pentru a face acest lucru, o lingura de flori de musetel si galbenele se toarna un pahar de apă clocotită și se lasă timp de câteva ore, apoi - tulpina. Pentru perfuzia rezultată se adaugă miere și unt (o linguriță). De fiecare dată, cheltuielile de peeling, nu uita de protecție suplimentară și de nutriție a pielii care necesită mâini.

Nu uita de asemenea, despre unghiile, în cazul în care sunt stratificate, astfel încât lipsa organismului calciu și vitamine. Unghiile casante sunt întărite bine dacă le aranja în mod regulat tăvi de ulei cald, cu adaos de vitamina A și suc de lămâie sau cu adaos de sare de mare. În sine unghii si pielea din jurul poate freca suc de lamaie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Conditii de ingrijire pentru par scurtConditii de ingrijire pentru par scurt
Machiaj după 45: Secretele și reguliMachiaj după 45: Secretele și reguli
Mâini reciMâini reci
Îngrijirea ochilor și a pielii delicate din jurul ochilorÎngrijirea ochilor și a pielii delicate din jurul ochilor
Frumusețea gâtuluiFrumusețea gâtului
Cum de a strânge mușchii pieptului?Cum de a strânge mușchii pieptului?
Oamenii pot trăi timp de 200 de ani?Oamenii pot trăi timp de 200 de ani?
Descuamarea pieliiDescuamarea pielii
Fisuri în mâinile și degeteleFisuri în mâinile și degetele
LauraLaura
» » Hands - Carte de vizită femeie

DuranHedt.com
Înfrumusețare Boala, simptome, tratament Medicină Diagnostic și analiză Echipament Sarcină Alimentația corectă Dicționar medical Miscelaneu